Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

Kullandığın kaynaklara dikkat et kullandığın kaynaklar tek kişilik yani 1 kişi izlerken başka biri izleyemez

Onlar ayrı linkler biliyorum onları.

@ELojim bizimkiler dizisi 7/24 kategorisinde çiçek taksi kaynağı oynuyor

Bu kaynağı biraz takip edeceğim, düzelmezse kaldırırım.

Korku severler ekran başına FİLMBOX HORROR 1080P kalitesinde eklendi. Çocuk kanalları kategorisine Çizgi Film TV 720p eklendi. Listeyi güncelleyin, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• FİLMBOX HORROR.png
    FİLMBOX HORROR.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 16
  • Çizgi Film TV.png
    Çizgi Film TV.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
EPG kullanmak isteyenler için bazı kanallarda id çalışması yapılmış olup, bot ile %100 uyumlu çalışmaktadır. Bazı kanallar için EPG çalışması devam edecektir, iyi seyirler.

EPG Kullanmak İsteyenler İçin:

EPG Ekran Görüntüsü:

Örnek EPG Test Görüntüleri

Kardeşim eline emeğine sağlık ama indiremedim neden acaba

Eline emeğine sağlık ama sıkıntılar var. Mesela televizo için oluyor ama tivimate de listeler büyük oluyor. Tam anlaşılır olmuyor. Epg botu yapanın kendi listesine göre ayarlandigi için senin listende eksik kalıyor. Bunlar tamamlandığında bence harika olacak

Eline emeğine sağlık ama sıkıntılar var. Mesela televizo için oluyor ama tivimate de listeler büyük oluyor. Tam anlaşılır olmuyor. Epg botu yapanın kendi listesine göre ayarlandigi için senin listende eksik kalıyor. Bunlar tamamlandığında bence harika olacak
Epg botunu benim listeme göre ayarladım ve %100 uyum ile çalışmaktadır. Epg botunda şu an bir hatada yoktur. Zaten önceden de belirttiğim gibi televizo uygulaması kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca epg botu kanal id leri ile çalışır, ekstra bir olayı yok.

History Channel 1080p, Viasat Explore 1080p kanalları TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir. EPG botu %100 ayarlanmıştır. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Edit: Bazı kanalların yayın linkleri tarafımca güncellenmiştir. Listeyi tekrar yenileyiniz, keyifli seyirler.

Son düzenleme:
HORROR 1 1080p, HORROR 2 1080p, HORROR 3 1080p, HORROR 4 1080p, HORROR 5 1080p TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisine korku kanalları eklenmiştir. Türk korku filmleri yayınlanmaktadır. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

HORROR 1 1080p Kanal Görüntüsü

HORROR 2 1080p Kanal Görüntüsü

HORROR 3 1080p Kanal Görüntüsü

HORROR 4 1080p Kanal Görüntüsü

HORROR 5 1080p Kanal Görüntüsü

TOPRAK TV 720p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir. Şeker Hoca 1080p kanalı TR ÇOCUK KANALLARI kategorisine eklenmiştir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Son düzenleme:
TÜRKÇE SERİ FİLMLER Kategorisi oluşturulmuştur. Siccin 1, Siccin 2, Siccin 3 Cürmü Aşk, Siccin 4, Siccin 5, Siccin 6, Siccin 7 tüm serisi eklenmiştir.

2025 TÜRKÇE DUBLAJ FİLMLER Kategorisi oluşturulmuştur. Thunderbolts filmi eklenmiştir.

Tüm listeler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• TÜRKÇE SERİ FİLMLER.png
    TÜRKÇE SERİ FİLMLER.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 9
TÜRKÇE SERİ FİLMLER Kategorisi oluşturulmuştur. Siccin 1, Siccin 2, Siccin 3 Cürmü Aşk, Siccin 4, Siccin 5, Siccin 6, Siccin 7 tüm serisi eklenmiştir.

2025 TÜRKÇE DUBLAJ FİLMLER Kategorisi oluşturulmuştur. Thunderbolts filmi eklenmiştir.

Tüm listeler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.
Nerden çektin la filmleri tokenli gibi

TÜRKÇE SERİ FİLMLER Kategorisine Dabbe 1, Dabbe 2, Dabbe 3 Bir Cin Vakası, Dabbe 4 Cin Çarpması, Dabbe 5, Dabbe 6 tüm serisi eklenmiştir.

Ekli dosyalar

• Dabbe 4 Cin Çarpması Kalite.png
    Dabbe 4 Cin Çarpması Kalite.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 6
  • Dabbe Serisi.png
    Dabbe Serisi.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 4
TÜRKÇE SERİ FİLMLER Kategorisine Üç Harfliler 1: Marid, Üç Harfliler 2: Hablis, Üç Harfliler 3: Karabüyü, Üç Harfliler 4: Beddua, Üç Harfliler 5: Adak, Üç Harfliler: Nazar [2024] tüm serisi eklenmiştir.

Galatasaray Maçı öncesi TR SPOR KANALLARI kategorisine ilgili mor kanallar eklenmiştir.

Filmlerin görüntü kaliteleri cam gibiden daha fazlası :)

Ekli dosyalar

• Üç Harfililer Serisi.png
    Üç Harfililer Serisi.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 3
  • Üç Harfliler Nazar Kalite.png
    Üç Harfliler Nazar Kalite.png
    867.3 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Belgesel kanallarından History channel açılmıyor bilginiz olsun

Geri