TiviMivi Ulusal m3u8 Yayınları

Güle güle kullanın arkadaşlar.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol
Bu Listeyi,Android Tv Box"la Kopyala, Yapıstır,Yapamıyoruz,
Txt Dosyası Olarak veya Url Olarak,Yapabilirmisin,Rica Etsem.

Eline emeğine sağlık ricam url yapma ihtimalin yok mudur

Yeni gördüm güzel paylaşım.
Yok kardeşim olur mu öyle şey, hpg'nin bütün bu linkler. :ROFLMAO:
Boyle kısa mesaj yazma olmuyor uzun uzun yaz video çek bakmadan geçeyim. Sana ne tesadüf diyorum" oooo sen nasıl ima edersin " yine diyorum hiçbir şey bana ait değil uygulamamda kullanayım mı diyen herkese kullan dedim bir kişiye bile alma kullanma paylaşma demedim, niye kökü benim değil istediği yere yayılsın.

Sen destan yazmaya devam et,arada uğra.

Boyle kısa mesaj yazma olmuyor uzun uzun yaz video çek bakmadan geçeyim. Sana ne tesadüf diyorum" oooo sen nasıl ima edersin " yine diyorum hiçbir şey bana ait değil uygulamamda kullanayım mı diyen herkese kullan dedim bir kişiye bile alma kullanma paylaşma demedim, niye kökü benim değil istediği yere yayılsın.

hpgdisco bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Cevap vermeye yüzüm kalmadı demiyor da "bakmadan geçiyorum" diyor. Sen çok komikmişsin kardeş, yeni yeni göstermeye başladın.
Yapacağın tek bir şey var, kanıtlı bir şekilde yazdıklarımı kabullenmek ve konuyu kapatmak. Ama ego fazla olunca o bile zor geliyor demek ki.

Cevap vermeye yüzüm kalmadı demiyor da "bakmadan geçiyorum" diyor. Sen çok komikmişsin kardeş, yeni yeni göstermeye başladın.
Yapacağın tek bir şey var, kanıtlı bir şekilde yazdıklarımı kabullenmek ve konuyu kapatmak. Ama ego fazla olunca o bile zor geliyor demek ki.
Ne boş adamsın be İsmail kovadan vurunca çıkan sesle aynısın yemin ederim. Ufak bir mesaja hayiirrrrrr nasilllllll ima edersinnnnnn Diye yazıp duruyorsun. Ben gülüp geçeyim diyorum adam pc başına geçip video çekme azmi kazanıyor. Sana bir şey göstermek için yazmaya üşeniyorum ne boş vaktin varmış. Lutfen git az ötede konuş muhatap olma.

Ne boş adamsın be İsmail kovadan vurunca çıkan sesle aynısın yemin ederim. Ufak bir mesaja hayiirrrrrr nasilllllll ima edersinnnnnn Diye yazıp duruyorsun. Ben gülüp geçeyim diyorum adam pc başına geçip video çekme azmi kazanıyor. Sana bir şey göstermek için yazmaya üşeniyorum ne boş vaktin varmış. Lutfen git az ötede konuş muhatap olma.
bu şekilde tartışmaya devam ederseniz canım konu kitlenecek yazık olacak

Ben bu mesajlarına yeterince güldüm, çok teşekkür ederim.

Ya bunlar neyi tartışıyor dedim baktım başka konuda mesajlarınız var.
Hepsini okudum. @hpgdisco kardeş adama bir şey ima etmişsin, adamın hoşuna gitmemiş "ben böyle bir şey yapmam" demiş ve kendini kanıtlamak istemiş. Videoyu da izledim harbiden çok kolay alınan bir linkmiş. Adam senden almamış işte, tesadüf olmuş de geç, bu kadar basit.
Fakat senin neden kabullenip konuyu kapatmadığını anlayamadım. Harbiden benim gözümde de seviyen düştü.
Umarım benimle de tartışmaya girip daha da düşürmezsin. Sevgiler.

Geri