Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
harikasın emeğine sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Halk tv için bu m3u8 kullanmışlar.@hpgdisco listedede küçük bi hata var halk tv actığımda brt 2 var bunu duzelme ihtimalin varmıdır ricam
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
yayın brt 2Halk tv için bu m3u8 kullanmışlar.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kontrol ettim TRT 1 kanalı doğru. Belgesel kanalları için GoldVOD konusunda ki xtream bilgilerini kullanabilirsiniz.Liste mükemmel elinize emeğinize sağlık
Trt 1 in yayınında başka bir kanalın yayını var onu duzeltirmisiniz bide nat geo wild , national geographic , love nature kanalları eklerseniz sevinirim
Düzelttim ama m3u dosyasını indirirseniz daha iyi olur ilerde silinme durumu olabilir.yayın brt 2
Düzelttim ama m3u dosyasını indirirseniz daha iyi olur ilerde silinme durumu olabilir.
Halk tv için bu m3u8 kullanmışlar.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler şu an düzelmişDüzelttim ama m3u dosyasını indirirseniz daha iyi olur ilerde silinme durumu olabilir.
Yakında token sistemi gelir hepten giderler.
reis senlik durum degil liste oynak surekli kanal yayinlari degisiyor![]()
Tuhaf trt 1 ben bakınca normal çıkıyor yayın ayarları yapılıyor sanırım.Trt 1 , Fashion TV ve Bbc News de BRT3 Kıbrıs kanali çıkıyor. Diğerlerinde sıkıntı yok
Emeğine sağlık kardeşim @hpgdisco
İyi seyirler.teşekkürler emeğine sağlık
Rica ederim iyi seyirlerTeşekkürler şu an düzelmiş
Bunlari hangi programa yukluyorsunuz bende televizio var ona olmuyor
Merhaba bahsettiğiniz tüm kanalları ve daha fazlası için eklemeleri altta ki konudaki üyeliğe yapıyorumhpgdisco Atv Avrupa EuroStar ShowTürk Trt Çocuk Trt DiyanetÇocuk Trt Diyanet Vav Tv kanallarını ekleyerek listeyi güncellemeniz mümkün mü ? Now Tv kanalı açılmıyor.M3u listesi olarak paylaşır mısınız?