Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim. SaolGüle güle kullanın arkadaşlar.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sen bir harikasın @hpgdiscoKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yok kardeşim olur mu öyle şey, hpg'nin bütün bu linkler.
Yeni gördüm güzel paylaşım.
Boyle kısa mesaj yazma olmuyor uzun uzun yaz video çek bakmadan geçeyim. Sana ne tesadüf diyorum" oooo sen nasıl ima edersin " yine diyorum hiçbir şey bana ait değil uygulamamda kullanayım mı diyen herkese kullan dedim bir kişiye bile alma kullanma paylaşma demedim, niye kökü benim değil istediği yere yayılsın.Yok kardeşim olur mu öyle şey, hpg'nin bütün bu linkler.![]()
hpgdisco bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyorYeni gördüm güzel paylaşım.
Boyle kısa mesaj yazma olmuyor uzun uzun yaz video çek bakmadan geçeyim. Sana ne tesadüf diyorum" oooo sen nasıl ima edersin " yine diyorum hiçbir şey bana ait değil uygulamamda kullanayım mı diyen herkese kullan dedim bir kişiye bile alma kullanma paylaşma demedim, niye kökü benim değil istediği yere yayılsın.
Sen destan yazmaya devam et,arada uğra.
Cevap vermeye yüzüm kalmadı demiyor da "bakmadan geçiyorum" diyor. Sen çok komikmişsin kardeş, yeni yeni göstermeye başladın.Yeni gördüm güzel paylaşım.
Boyle kısa mesaj yazma olmuyor uzun uzun yaz video çek bakmadan geçeyim. Sana ne tesadüf diyorum" oooo sen nasıl ima edersin " yine diyorum hiçbir şey bana ait değil uygulamamda kullanayım mı diyen herkese kullan dedim bir kişiye bile alma kullanma paylaşma demedim, niye kökü benim değil istediği yere yayılsın.
Sen destan yazmaya devam et,arada uğra.
Ne boş adamsın be İsmail kovadan vurunca çıkan sesle aynısın yemin ederim. Ufak bir mesaja hayiirrrrrr nasilllllll ima edersinnnnnn Diye yazıp duruyorsun. Ben gülüp geçeyim diyorum adam pc başına geçip video çekme azmi kazanıyor. Sana bir şey göstermek için yazmaya üşeniyorum ne boş vaktin varmış. Lutfen git az ötede konuş muhatap olma.Cevap vermeye yüzüm kalmadı demiyor da "bakmadan geçiyorum" diyor. Sen çok komikmişsin kardeş, yeni yeni göstermeye başladın.
Yapacağın tek bir şey var, kanıtlı bir şekilde yazdıklarımı kabullenmek ve konuyu kapatmak. Ama ego fazla olunca o bile zor geliyor demek ki.
bu şekilde tartışmaya devam ederseniz canım konu kitlenecek yazık olacakNe boş adamsın be İsmail kovadan vurunca çıkan sesle aynısın yemin ederim. Ufak bir mesaja hayiirrrrrr nasilllllll ima edersinnnnnn Diye yazıp duruyorsun. Ben gülüp geçeyim diyorum adam pc başına geçip video çekme azmi kazanıyor. Sana bir şey göstermek için yazmaya üşeniyorum ne boş vaktin varmış. Lutfen git az ötede konuş muhatap olma.
Ben bu mesajlarına yeterince güldüm, çok teşekkür ederim.Ne boş adamsın be İsmail kovadan vurunca çıkan sesle aynısın yemin ederim. Ufak bir mesaja hayiirrrrrr nasilllllll ima edersinnnnnn Diye yazıp duruyorsun. Ben gülüp geçeyim diyorum adam pc başına geçip video çekme azmi kazanıyor. Sana bir şey göstermek için yazmaya üşeniyorum ne boş vaktin varmış. Lutfen git az ötede konuş muhatap olma.
son gülen iyi gülerBen bu mesajlarına yeterince güldüm, çok teşekkür ederim.
Ya bunlar neyi tartışıyor dedim baktım başka konuda mesajlarınız var.Ne boş adamsın be İsmail kovadan vurunca çıkan sesle aynısın yemin ederim. Ufak bir mesaja hayiirrrrrr nasilllllll ima edersinnnnnn Diye yazıp duruyorsun. Ben gülüp geçeyim diyorum adam pc başına geçip video çekme azmi kazanıyor. Sana bir şey göstermek için yazmaya üşeniyorum ne boş vaktin varmış. Lutfen git az ötede konuş muhatap olma.
Cok Saol Kardeşim.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.