Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Patron daveti kaçırdım tekrar yapma şansın yada adres verme durumu Telegram a ne yazarsak katılırızKanala alım 1 saatlik açık idareten paylaşıyorum sağda solda paylaşmayın ve dillendirme yapmamanız rica olunur mümkün olduğunca kullanıcı adı almaya gayret gösterin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Önceden haberim olsa saati kurardım siz gençler gece kuşusunuz biz bu saatlerde uyuyoruz geneldeKanala alım 1 saatlik açık idareten paylaşıyorum sağda solda paylaşmayın ve dillendirme yapmamanız rica olunur mümkün olduğunca kullanıcı adı almaya gayret gösterin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Gecenini 2.5 unda kim girer herkes yatıyorKanala alım 1 saatlik açık idareten paylaşıyorum sağda solda paylaşmayın ve dillendirme yapmamanız rica olunur mümkün olduğunca kullanıcı adı almaya gayret gösterin.
Bunun yanı var mı?Gecenini 2.5 unda kim girer herkes yatıyor
HahahaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Gecenin 2.5 unda paylaşmak nedir kim girer herkes işe gidecek birde 1saat diyorSüresi geçmiş![]()