Teşekürler patron kardeşim kabul edilmişimBende kabul bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekürler patron kardeşim kabul edilmişimBende kabul bekliyorum
Hocam gelen istekleri onayladım muhtemelen sizde onaylandınız.ustam Kabul bekliyorum
Sizin kanalınıza katılmak isterim kabul edilmeyi bekliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam gelen istekleri onayladım muhtemelen sizde onaylandınız.
teşekkürler ustamHocam gelen istekleri onayladım muhtemelen sizde onaylandınız.
Çarliston biber TV yokmuO saatte ne kadar vampir varsa içeri dolmuştur![]()
Baglanti yi kaçırdımKanala alım 1 saatlik açık idareten paylaşıyorum sağda solda paylaşmayın ve dillendirme yapmamanız rica olunur mümkün olduğunca kullanıcı adı almaya gayret gösterin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler kabul edildiKanala alım 1 saatlik açık idareten paylaşıyorum sağda solda paylaşmayın ve dillendirme yapmamanız rica olunur mümkün olduğunca kullanıcı adı almaya gayret gösterin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sadece 1 tanesi zip dosyası diğerleri apk dosyası olduğu için bir sorun olmadan açılması gerekiyorTg üzerinden indirdiğim dosyalar tv boxda açılmıyor bunun çözümü var mıdır bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim
Yazdım hocam yazdımDm' den bana bi dönüş yapar mısın dostum?
Çok geç vakitmiş kaçırdım lütfen banada bağlantı atar mısınız. TeşekkürlerKanala alım 1 saatlik açık idareten paylaşıyorum sağda solda paylaşmayın ve dillendirme yapmamanız rica olunur mümkün olduğunca kullanıcı adı almaya gayret gösterin.