Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
başvurdumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Abi paylaştıklarım gözüküyor değil mi sonradan katıldınız diye gözükmeme durumu yok yani grup olsa eski mesajlar görülsün ayarı alabiliyorum ama kanalda öyle bi ayar yok emin olamadımArkadan ücretini vermeyen var mı![]()
Hocam telegram grup demedim ki kanal dedim o yüzden mesajlar kilitlikabul onay gördü ama mesaj yazma aktif değil
Evet gözüküyor sorun yokAbi paylaştıklarım gözüküyor değil mi sonradan katıldınız diye gözükmeme durumu yok yani grup olsa eski mesajlar görülsün ayarı alabiliyorum ama kanalda öyle bi ayar yok emin olamadım![]()
ALLAH Razı Olsun. (ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNE,EMEĞİNE SAĞLIK...)Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Gözüküyor evet hocamAbi paylaştıklarım gözüküyor değil mi sonradan katıldınız diye gözükmeme durumu yok yani grup olsa eski mesajlar görülsün ayarı alabiliyorum ama kanalda öyle bi ayar yok emin olamadım![]()
ustam Kabul bekliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.