sakultahx
Paylaşımcı
- Konular
- 9
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Gruba gıremıyoruz katılma lınkı suresi dolmus dıyor
Şaka gibiHaydaa 1 saat olmadan patladı mı?Rahat bırakın la bizi artık!
Bende de aynısıGruba gıremıyoruz katılma lınkı suresi dolmus dıyor
üzüldümZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Aynen oyle kardesım ne istıyorlar bızdenŞaka gibi
Beni de çıkartmışlarbeni neden grupdan çıkarttınız anlamadım üzüldüm
hoçam nerelerdesinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Telegram yok malesefZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Bizde bekliyoruz telegramını ustaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()