Davet süresi bitmiş diyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Davet süresi bitmiş diyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Tekrardan yeniler misinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Selam aleyküm hayırlı aksamlar discord ta acın sayfa herkes ora gelsın VPN el acılıyor discordArkadaşlar telif yüzünden linkler 30 dk içinde patlıyor şikayet ediyorlar hala forumda ve paylaşılan içerikleri inceliyorlar yetkili birisi artık bu kimse 30 dk içinde her şeye telif atıyo
Şuan bir grup var farklı bir yerde fakat sadece referanslı girebiliyorsunuz.Selam aleyküm hayırlı aksamlar discord ta acın sayfa herkes ora gelsın VPN el acılıyor discord
Hangı grup oŞuan bir grup var farklı bir yerde fakat sadece referanslı girebiliyorsunuz.
Özelden bilgi verildiHangı grup o
Özelden bilgi verildibanada özelden yazarmısınız arkadaşlar
Özelden bana da bilgi verirseniz sevinirim teşekkürlerÖzelden bilgi verildi
Ellere var da bize yoh miÖzelden bilgi verildi
Olmaz mı hocam özelden yazın özelden ulaşılamıyor sizeEllere var da bize yoh mi![]()
Bilgi verildiGruba girebilen varsa ozelden bana yazabilir mi?
Bilgi verildiÖzelden bana da bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler