Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Guinnes'e girdik mi1 saat içerisinde kapatarak yeni bir rekora imza atan yetkilileri takdir ve tebrik ediyorum.![]()
Giremiyorum davet linki gönderinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
Hayırlı olsun bakalımbir tane ben oluşturdum inşallah bu da patlamaz kanal link te qr kodu paylaşıyorum fazla vaktim olmadığı için yönetici de vereceğim isteyen arkadaşlar olursa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Film dizi ise benden çok daha diziler var alışık olmadığıniz hemde Asya filmleri seri katil dizileribir tane ben oluşturdum inşallah bu da patlamaz kanal link te qr kodu paylaşıyorum fazla vaktim olmadığı için yönetici de vereceğim isteyen arkadaşlar olursa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sen çağırınca koşa koşa geldik ama sen yoksunZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gelmek isteyen arkadaşlari beklerim sohbet ederiz![]()
HAYIRLI OLSUN .bir tane ben oluşturdum inşallah bu da patlamaz kanal link te qr kodu paylaşıyorum fazla vaktim olmadığı için yönetici de vereceğim isteyen arkadaşlar olursa