Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Google TV ses sorunu için yardım arıyorum.
Merhaba Google TV,yi dual olarak hardiske kurdum kurulum sorunsuz tamamlanmasından sonra maalesef ses problemi haricinde hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Forumda bu sorunla ilgili olarak script Audio card ile çözüldüğü yazılmış fakat detaylı bilgi verilmemiş .
Telegram Android TV x86 BR Kanalına girdiğimde ses problemi için script verilmiş fakat bu dosyaları indirmek için verilmiş olan linkte google drive açılan reklamlar popup lar yüzünden ulaşmak mümkün değil.
Forumda bu script deneyip başarılı olan arkadaş varsa scripti paylaşmasını ve nasıl yükleneceğini anlatmasını rica ediyorum.
Laptop cihazıma dual sistem olarak yüklemiş olduğum Google TV,nin ses ile sorununu laptopa bluetooth ile çalışan hoparlör bağladım ve sorun çözüldü.
Ses makul bir seviyede ekran ile ilgili bir sorun yok,wifi iyi çalışıyor youtube 2K videoları sıkıntısız oynatıyor.
Yardım isteğime ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

Android TV, herhangi bir cihaz üreticisinin kullanabileceği geniş bir platformdur;
Google TV ise Android TV üzerine inşa edilmiş, içerik keşfine ve akıcı bir deneyime öncelik veren belirli bir arayüzdür.
Google TV daha modern, içerik merkezli bir düzen sunarken, Android TV daha geleneksel, uygulama merkezli bir arayüz sunar.

*** şimdilik tercihim Android TV , deneyimleyince daha stabil olduğunu gördüm...
Android TV
Ekli dosyayı görüntüle 7387
Google TV
Ekli dosyayı görüntüle 7388

Android TV, herhangi bir cihaz üreticisinin kullanabileceği geniş bir platformdur;
Google TV ise Android TV üzerine inşa edilmiş, içerik keşfine ve akıcı bir deneyime öncelik veren belirli bir arayüzdür.
Google TV daha modern, içerik merkezli bir düzen sunarken, Android TV daha geleneksel, uygulama merkezli bir arayüz sunar.

*** şimdilik tercihim Android TV , deneyimleyince daha stabil olduğunu gördüm...
Android TV
Ekli dosyayı görüntüle 7387
Google TV
Ekli dosyayı görüntüle 7388
Sanirim gtv 11 ve atv 11 mrd team dosyasini kirdim :) data 4gb i deneyim. Ona gore paylasirim.
Bende takip ediyorum da , sorun o değilki adam para istiyor, ********** :) ben mi yanlış anladım acaba ?
Atv ve gtv 11 surumunu kirdim sanirim. Data img dosyasini da deneyim. Ona gore paylasirim.

1000047704100004770510000477061000047707

Laptop cihazıma dual sistem olarak yüklemiş olduğum Google TV,nin ses ile sorununu laptopa bluetooth ile çalışan hoparlör bağladım ve sorun çözüldü.
Ses makul bir seviyede ekran ile ilgili bir sorun yok,wifi iyi çalışıyor youtube 2K videoları sıkıntısız oynatıyor.
Yardım isteğime ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
bende öyle yaptım onu sormustum ses bombası var bendede jaklı pc ses girişin taktım

Google TV yi dual olarak harici diske kurdum herşey normal olarak çalışmasına rağmen maalesef ses sorunu yaşadım elinizdeki scripti paylaşmanız mümkünmü acaba .
Script ile ilgili paylaşımınızı az önce gördüm ve hazırlamış olduğunuz video dosyasını izledim,konuyla ilgili olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Google TV yi dual olarak harici diske kurdum herşey normal olarak çalışmasına rağmen maalesef ses sorunu yaşadım elinizdeki scripti paylaşmanız mümkünmü acaba .
Script ile ilgili paylaşımınızı az önce gördüm ve hazırlamış olduğunuz video dosyasını izledim,konuyla ilgili olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.
bit.ly/sinetech6128
Bu linkte hdmi ses klasöründe gerekli dosyalar var. sizin sorununuz anladığım kadarıyla cihazın kendisinden ses gelmemesi. Bu durum cihazla alakalı olabilir. Script kodunu çalıştırıp hangi çıkışlardan ses geldiğine bakabilirsiniz.

bit.ly/sinetech6128
Bu linkte hdmi ses klasöründe gerekli dosyalar var. sizin sorununuz anladığım kadarıyla cihazın kendisinden ses gelmemesi. Bu durum cihazla alakalı olabilir. Script kodunu çalıştırıp hangi çıkışlardan ses geldiğine bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Bütün arkadaşlara selam Google tv üzerinden bir çok denemeden sonra bütün sistemi çalışır hale getirdim.
Daha önce var olan ses sorunumu ,laptop bilgisayara bluetooth hoparlör bağlayarak çözmüştüm ,fakat bu şekilde sistem beni rahatsız etti ardından çeşitli denemeler yaptım.
Telegram uygulamasında Android Tvx86 kanalından indirmiş olduğum 2gb,4gb,8,gb,16,gb,32gb olan data.img dosyalarını sırayla Google TV data klasörüne kopyaladım ve denedim her denememde farklı sorunlarla karşılaştım
Son denemem olan 2GB lik data.img dosyasında başarıyı elde ettim.
Sonunda ses problemim çözüldü,laptop klavyesinde fn tuşuna basarken en üst sırada yer alan hoparlör ses yükseltme ve alçatma tuşlarına bastığımda artık sesi yükseltip veya azaltabiliyorum.
Bunun haricinde youtube 2k videolar sıkıntısız oynuyor,ekranda bir sorunum yok,İnatTV ,Türkcell TV+, Spotify,Acestream live TV ve diğer uygulamalar mükemmel bir şekilde çalışmakta,sadece Tivibu GO uygulaması çalışmıyor.
Netflix google play içerisinde yok aptodie depodan netflix ugulamasını indirdim fakat oda çalışmadı.
Forumda Google TV konusunu açan Sinetech bey ve bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim. Sonuç mu? Anlatılmaz, yaşanır!
Kenarda köşede duran bir USB belleği değerlendirin, sistemi kurun ve Google TV’nizi cebinizde taşıyın. Abartmıyorum; şimdiye kadar deneyimlediğim en hızlı Android TV Box performansıyla karşılaştım.
Daha fazla uzatmadan, sizleri sevgili @Sinetech ’in bu harika anlatımıyla baş başa bırakıyorum.
İyi seyirler!
Kurulum için gerekli dosyaları .
Üstadım tizen işletim sistemli bir TV var bu şekilde flash ile ondada kullanabilirmiyiz

Üstadım tizen işletim sistemli bir TV var bu şekilde flash ile ondada kullanabilirmiyiz
Bunun televizyonunun işletim sistemiyle alakası yoktur. Kurulumu bir bilgisayara yapıyorsunuz be bilgisayarın HDMI çıkışından televizyonunuzun HDMI girişine bağlayarak görüntüyü bilgisayardan televizyona aktarıyorsunuz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri