Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Tulio Domingos bana telegramdan mesaj yolladı yorumlarınızı merak ediyorum ?

COMUNICADO OFICIAL – SAMOS TD Android TV no PC BRASIL 📢

Estamos cientes de que um canal no YouTube está utilizando nossas ISOs Android TV e scripts desenvolvidos pela equipe do Samos Brasil, sem fornecer os devidos créditos ao nosso trabalho.

⚠️ Não temos problema algum com o uso do nosso material, desde que:

Sejam dados os créditos adequados ao TD Android TV Brasil;

Seja mencionado e indicado nosso grupo oficial, como forma de reconhecimento e apoio.

❗️ Exigimos que o responsável pelo canal faça um vídeo público pedindo desculpas e corrija as postagens anteriores, citando a fonte correta dos arquivos utilizados.
Caso contrário, tomaremos medidas cabíveis, incluindo denúncia direta à equipe do YouTube por uso indevido de conteúdo e violação de direitos autorais.

⚙️ Nosso trabalho é gratuito, feito com dedicação para a comunidade. O mínimo que pedimos é respeito.

Atenciosamente,

vc não deu creditos nenhum ao nosso trabalho aki do nosso grupo
Bunuda,telagramdan takip ediyorum bu ses sistemi gibi aslında kodecte yüklenir diye dusunuyorum 4 8 k videolari sorunsuz çalıştıran buda cozulur liderlerle ilerde

Bunuda,telagramdan takip ediyorum bu ses sistemi gibi aslında kodecte yüklenir diye dusunuyorum 4 8 k videolari sorunsuz çalıştıran buda cozulur liderlerle ilerde
Bende takip ediyorum da , sorun o değilki adam para istiyor, ********** :) ben mi yanlış anladım acaba ?

Son düzenleme:
Bende takip ediyorum da , sorun o değilki adam para istiyor, pis fakir brezilyalı :) ben mi yanlış anladım acaba ?
O mesajı bana da attılar, sanırım herkese atıyor.

Argümanlarına çok katılmasam da herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum, public bir yazılımın kurulumunu anlatıp daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamakta nasıl bir sorun olabilir. Sonuçta Windows kurulumu anlatırken de Microsoft'tan izin almıyoruz. Kaldı ki özgün bir yazılım değil zaten var olan dağıtımların üzerine yapılan geliştirmeler.

İkinci konu normal şartlarda özellikle onlara ait indirme linklerini paylaşmak isterdim ancak gerçekten sıkıntılı ve Kaspersky sürekli olarak alarm veriyor, ben öyle bir link paylaşsam da biri zarar görse onun altından hiç kalkamayız, ama video açıklamalarında Telegram gruplarına link paylaştım zaten, isteyen oradan indirebilir.

Ama bir konuda kendisine katılıyorum adamdan hiç bahsetmemişim (bilinçli olarak yapılmış bir şey değil aslında, olayın temeline odaklanmak ile alakalı), bundan sonra çekeceğim videolarda kesinlikle bahsedeceğim.

Ayrıca bizim hitap ettiğimiz Türkçe konuşan kimsenin onların Youtube kanalından kolay kolay bilgi alma şansı yok, Portekizce çok karmaşık ve sürekli konuşma olduğu için ve elde kamera ile video çektiği için maalesef ki anlamak çok zor.

Ama geliştirdiği dağıtımlar gerçekten çok başarılı ve mutlaka bundan sonraki ilgili videolarda bahsederek, hakkını vereceğim ama dosya linklerini de kesinlikle paylaşma ihtimalim yok.

O mesajı bana da attılar, sanırım herkese atıyor.

Argümanlarına çok katılmasam da herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum, public bir yazılımın kurulumunu anlatıp daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamakta nasıl bir sorun olabilir. Sonuçta Windows kurulumu anlatırken de Microsoft'tan izin almıyoruz. Kaldı ki özgün bir yazılım değil zaten var olan dağıtımların üzerine yapılan geliştirmeler.

İkinci konu normal şartlarda özellikle onlara ait indirme linklerini paylaşmak isterdim ancak gerçekten sıkıntılı ve Kaspersky sürekli olarak alarm veriyor, ben öyle bir link paylaşsam da biri zarar görse onun altından hiç kalkamayız, ama video açıklamalarında Telegram gruplarına link paylaştım zaten, isteyen oradan indirebilir.

Ama bir konuda kendisine katılıyorum adamdan hiç bahsetmemişim (bilinçli olarak yapılmış bir şey değil aslında, olayın temeline odaklanmak ile alakalı), bundan sonra çekeceğim videolarda kesinlikle bahsedeceğim.

Ayrıca bizim hitap ettiğimiz Türkçe konuşan kimsenin onların Youtube kanalından kolay kolay bilgi alma şansı yok, Portekizce çok karmaşık ve sürekli konuşma olduğu için ve elde kamera ile video çektiği için maalesef ki anlamak çok zor.

Ama geliştirdiği dağıtımlar gerçekten çok başarılı ve mutlaka bundan sonraki ilgili videolarda bahsederek, hakkını vereceğim ama dosya linklerini de kesinlikle paylaşma ihtimalim yok.
Sevgili @Sinetech buna da ulaşabilir miyiz ?

13 uğurlu rakamım :)

Sevgili @Sinetech Tulio Domingos ile küçük bir sohbetimiz oldu yeni çalışmaları hakkında , forumu ve kanalı beğendiğini söyledi, çalışmalarının daha büyük bir kitleye ulaşması onu sevindirmiş , portekizce yazdığı yazının yanlış anlaşıldığını düşünerek Türkçe olarak düzenleyip yolladı. Bundan sonraki videolarda gerekenin yapılacağınıda ilettim kendisine , artık daha ılımlı bence iş tatlıya bağlandı :) (Ben para istediğini sanarak biraz sert konuşmuştum kendisi ile )

Sevgili Türk dostum,

Videolarınızı izledim ve kanalınıza abone oldum, ancak videolarınızda çalışmalarımıza atıfta bulunmadığınızı fark ettim. Gelecekteki yüklemelerinizde, katkılarımızdan uygun şekilde bahsetmenizi umuyorum.

İşbirliğinizi dört gözle bekliyorum. Teşekkür ederim!"**

### Alternatif daha güçlü versiyon (gerekirse):
"Sevgili yaratıcı,
Bir abone olarak, içeriklerinizden keyif alıyorum ancak çalışmalarımızın kaynak gösterilmeden kullanıldığını görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. Bundan sonra, ISO'larımızı/komut dosyalarımızı kullanırken lütfen ekibimizi (TD Android TV Brasil) takdir edin. Adil atıf, ücretsiz projelerimizin devam etmesine yardımcı olur.

Anlayışınız için teşekkür ederiz!"**

Daha resmi veya daha iddialı olmasını isterseniz bana bildirin!

Son düzenleme:
Sevgili @Sinetech Tulio Domingos ile küçük bir sohbetimiz oldu yeni çalışmaları hakkında , forumu ve kanalı beğendiğini söyledi, çalışmalarının daha büyük bir kitleye ulaşması onu sevindirmiş , portekizce yazdığı yazının yanlış anlaşıldığını düşünerek Türkçe olarak düzenleyip yolladı. Bundan sonraki videolarda gerekenin yapılacağınıda ilettim kendisine , artık daha ılımlı bence iş tatlıya bağlandı :) (Ben para istediğini sanarak biraz sert konuşmuştum kendisi ile )

Sevgili Türk dostum,

Videolarınızı izledim ve kanalınıza abone oldum, ancak videolarınızda çalışmalarımıza atıfta bulunmadığınızı fark ettim. Gelecekteki yüklemelerinizde, katkılarımızdan uygun şekilde bahsetmenizi umuyorum.

"Sevgili yaratıcı,
Bir abone olarak, içeriklerinizden keyif alıyorum ancak çalışmalarımızın kaynak gösterilmeden kullanıldığını görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. Bundan sonra, ISO'larımızı/komut dosyalarımızı kullanırken lütfen ekibimizi (TD Android TV Brasil) takdir edin. Adil atıf, ücretsiz projelerimizin devam etmesine yardımcı olur.

Guzel şeyler olacak ozaman ilerde

Sevgili Türk dostum,

"Sevgili yaratıcı,

Evet ben de, sabah bana mesaj attığında önce biraz üsluptan dolayı kızmış ancak yine de hak vermiştim. Videoların açıklamalarının en başına Telegram grup bağlantısını koyarak başladım ve sonraki videolarda da mutlaka bahsetmek kararı aldım. Sonuçta anlaması zor olsa da çok iyi bir iş çıkarıyor ve takdiri hak ediyor.

Bu arada diğer grup da cevap verdi ve dosyaları gönderdiler. Kısa süre içinde güncelleme yapacaklarmış.

Bu grubun daha doğru bir şekilde bağış sistemi ile premium sürüm paylaştıklarını gördüm, zararlı yazılım içeren yönlendirmeli link yerine bağış sistemi kurmuş olmaları güzel ve kısa sürede videolar gelecek :)

Ancak pazartesi yine 10 günlüğüne Dubai'ye gitmem gerekiyor, zamanlama kötü oldu ama artık dönünce çok güzel içerikler çıkacağını düşünüyorum.

Destekleriniz için başta @dehakan7 olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Evet ben de, sabah bana mesaj attığında önce biraz üsluptan dolayı kızmış ancak yine de hak vermiştim. Videoların açıklamalarının en başına Telegram grup bağlantısını koyarak başladım ve sonraki videolarda da mutlaka bahsetmek kararı aldım. Sonuçta anlaması zor olsa da çok iyi bir iş çıkarıyor ve takdiri hak ediyor.

Bu arada diğer grup da cevap verdi ve dosyaları gönderdiler. Kısa süre içinde güncelleme yapacaklarmış.

Bu grubun daha doğru bir şekilde bağış sistemi ile premium sürüm paylaştıklarını gördüm, zararlı yazılım içeren yönlendirmeli link yerine bağış sistemi kurmuş olmaları güzel ve kısa sürede videolar gelecek :)

Ancak pazartesi yine 10 günlüğüne Dubai'ye gitmem gerekiyor, zamanlama kötü oldu ama artık dönünce çok güzel içerikler çıkacağını düşünüyorum.

Destekleriniz için başta @dehakan7 olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
İnşallah beklemedyiz tsk ederiz

Bende denedim google tv ve android tv 11 olarak, android tv daha stabil geldi bana zaten menüleri google tv den almışlar, test aşamasındayım henüz, ama gerçek olan epey hızlı, sistem : Intel NUC Kit BOXNUC5CPYH (Intel Celeron N3050) Mini Pc , 8 gb ram 128 ssd,

wifi bluetooth ses hdmi usb girişler sorunsuz çalışıyor. 🆗

kurulum için video

HDMI ses sorunu olanlar bunu yapsın

Daha sonra açılışta otomatik ses dosyasını başlatması için bunu yapın

Sesi iyileştirmek için bunu yapın
Merhaba, Hdmi ses sorunu için 0 la biten test kodunu çalıştırdım, 3. kanaldan ses geldi. Test kodunu düzenleyim kodu çalıştırdım ses gelmedi. Açılışta otomatik çalıştırmayı aktifleştirdim resetledim yine olmadı. Nasıl çözebiliriz?

Merhaba, Hdmi ses sorunu için 0 la biten test kodunu çalıştırdım, 3. kanaldan ses geldi. Test kodunu düzenleyim kodu çalıştırdım ses gelmedi. Açılışta otomatik çalıştırmayı aktifleştirdim resetledim yine olmadı. Nasıl çözebiliriz?
Test yaparken bir video çekip paylaşabilir misiniz? Ayrıca hazırladığınız script kodunun da görüntüsünü atabilirseniz yorum yapalım.

Sonunda yaptim. Efsane oldu efsanee. Google tv laptop ile olmadi. Belki mini pc, nuc pclerde calisir bilmiyorum. Bu google tv'yi yayinlayan arkadasin atv 9 surumu var. 9 ama yeni guncellemis. Gelistirici secenekleri digerlerinde calismiyordu ama bunda calisiyor. Wifi - lan-bluetooth calisti ama gormuyor. Klavyeli kumanda vardi onu taktim super oldu. Linkini birakacam buraya. Bende sadece karnelin 4. Lu surumu 49" tv ye goruntu verdi. 5-6 li karnel surumleri olmadi. İ5 2. Nesil 12 gb ramli laptop ile yaptim. 5 k lara tv box almaktansa mini pc alip kurmak cok daha mantikli. Tek sorun youtube 4k da kasiyor. 2k sorunsuz. İ7 olsaymis 4k da sorunsuz olurmus demekki. Smarttube kasmiyor. Bitrate yuksek olunca kasiyor sanirim. Mini pc de deneyipte calistiran olursa yesillendirebilir burayi. Hangi mini hangisinde sorunsuz calisiyor vs. Uygun fiyatli n100 islemcili pcler var 5 bin civarlarinda.

indirme linki aşağıda.

Android TV, herhangi bir cihaz üreticisinin kullanabileceği geniş bir platformdur;
Google TV ise Android TV üzerine inşa edilmiş, içerik keşfine ve akıcı bir deneyime öncelik veren belirli bir arayüzdür.
Google TV daha modern, içerik merkezli bir düzen sunarken, Android TV daha geleneksel, uygulama merkezli bir arayüz sunar.

*** şimdilik tercihim Android TV , deneyimleyince daha stabil olduğunu gördüm...
Android TV
1746169160287
Google TV
1746169204257

Google TV ses sorunu için yardım arıyorum.
Merhaba Google TV,yi dual olarak hardiske kurdum kurulum sorunsuz tamamlanmasından sonra maalesef ses problemi haricinde hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Forumda bu sorunla ilgili olarak script Audio card ile çözüldüğü yazılmış fakat detaylı bilgi verilmemiş .
Telegram Android TV x86 BR Kanalına girdiğimde ses problemi için script verilmiş fakat bu dosyaları indirmek için verilmiş olan linkte google drive açılan reklamlar popup lar yüzünden ulaşmak mümkün değil.
Forumda bu script deneyip başarılı olan arkadaş varsa scripti paylaşmasını ve nasıl yükleneceğini anlatmasını rica ediyorum.

Burada adım adım çektim. Hata nerede?
Google TV yi dual olarak harici diske kurdum herşey normal olarak çalışmasına rağmen maalesef ses sorunu yaşadım elinizdeki scripti paylaşmanız mümkünmü acaba .
Script ile ilgili paylaşımınızı az önce gördüm ve hazırlamış olduğunuz video dosyasını izledim,konuyla ilgili olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Google TV yi dual olarak harici diske kurdum herşey normal olarak çalışmasına rağmen maalesef ses sorunu yaşadım elinizdeki scripti paylaşmanız mümkünmü acaba .
Script ile ilgili paylaşımınızı az önce gördüm ve hazırlamış olduğunuz video dosyasını izledim,konuyla ilgili olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.
harici ses kartı calışmıyormu soketle

Konuyu görüntüleyenler

Geri