Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim. Sonuç mu? Anlatılmaz, yaşanır!
Kenarda köşede duran bir USB belleği değerlendirin, sistemi kurun ve Google TV’nizi cebinizde taşıyın. Abartmıyorum; şimdiye kadar deneyimlediğim en hızlı Android TV Box performansıyla karşılaştım.
Daha fazla uzatmadan, sizleri sevgili @Sinetech ’in bu harika anlatımıyla baş başa bırakıyorum.
İyi seyirler!
Kurulum için gerekli dosyaları .
Hocam bunu TV'ye takınca çalışıyor mu ben denedim ama çalışmadı nasıl açacağız bunu TV'de

Hocam bunu TV'ye takınca çalışıyor mu ben denedim ama çalışmadı nasıl açacağız bunu TV'de
Çalışmaz maalesef, bu sadece boot edilebilen bilgisayarlar için, tv için çözüm android box olur sadece. ;)

Merhaba,

Herhangi bir video oynatmak istediğim zaman bu sorun oluyor. Örneğin bu youtube uygulaması. İnat veya REC uygulaması açtığım zaman da video oynatma sorunu oldu. Google TV13 ve 11 denedim aynı sorun oluyor. Bu durum ile karşılaşan var mı ?

Photo 2025 08 06 12 23 38

Merhaba,

Herhangi bir video oynatmak istediğim zaman bu sorun oluyor. Örneğin bu youtube uygulaması. İnat veya REC uygulaması açtığım zaman da video oynatma sorunu oldu. Google TV13 ve 11 denedim aynı sorun oluyor. Bu durum ile karşılaşan var mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 11468
bazen bende de yapıyor yeniden başlatınca yapmıyor ;)

ilginiz için teşekkür ederim hocam defalarca denedim ama yok via tarayıcıdan youtube video oynatıyor ama inat ve benzeri uygulamalarda maalesef görüntü oynatmıyor

geliştiricinin videolarını inceleyin isterseniz

bir de telegram kanalı var orada sorunlara çözüm buluyorlar.

Hocam bunun herhangi bir smart tv yada normal led tv'yi akıllı tv'ye flash bellek ile çevirebilen bir sistem bulunulursa o zaman gerçekten tadından yenmez.. Ama bu ne kadar mümkün ne kadar değil orası soru işareti

Hocam bunun herhangi bir smart tv yada normal led tv'yi akıllı tv'ye flash bellek ile çevirebilen bir sistem bulunulursa o zaman gerçekten tadından yenmez.. Ama bu ne kadar mümkün ne kadar değil orası soru işareti
Üzgünüm ama kesinlikle mümkün değil, boot edilebilir bir ortam olması gerekiyor, eski tvler için tek çözüm box takmak ;) yada bu sistemleri eski bir bilgisayar kasasına kurup tv ye aktarmak ;)

Ben pc ye kurulani denedim indirmek istediğim dosya silinmiş başka bir videosunda olan indirdim oda olmadı son videodaki usb ye olanı demedim 16 gb usb bellek 8 gb data usb ye yüklemesi çok uzun sürdü belkide saatlerce uğraştım çalıştırmayı başardım fakat stabil değil çok yavaş ben beğenmedim usb tekrar bicimlendirdim sildim

Ben pc ye kurulani denedim indirmek istediğim dosya silinmiş başka bir videosunda olan indirdim oda olmadı son videodaki usb ye olanı demedim 16 gb usb bellek 8 gb data usb ye yüklemesi çok uzun sürdü belkide saatlerce uğraştım çalıştırmayı başardım fakat stabil değil çok yavaş ben beğenmedim usb tekrar bicimlendirdim sildim
Evet bazı hatalar var ama gelişmeye devam ediyor

buradan sorunsuz android 9 sürümü deneyebilirsiniz ;)

Sandisk Cruzer 3.0 128 gb.lik usb'ye kurulum yaptim. Oncelikle forumdaki bilgilerini paylasan tum arkadaslara cok tesekkurler. Ses problemini videoyu izleyerek cozdum. Fakat diskimin buyuk olmasina karsin ancak 4 gb lik image(zip) filesini extract edebildim. 32 ve 64 gb lik ziplerde yetersiz yer uyarisi aldim. sonucta silmek zorunda kaldim. eger usb drive icin cozum varsa paylasirsaniz sevinirim.
Bir ihtimal şundan dolayı olabilir USB belleklerin dosya sistemi genelde FAT32 olur bu sistem 4GB tan büyük dosyaları atmaya izin vermez. Dosya sistemini exFAT yapıp deneyebilirsiniz.

hocam geliştirici kim bilmiyorum ki. bilsem yüklerdim oradan. biz sinetech reyizden kendi drive'ına yüklemesini bekleyelim en iyisi.
verdiğim linkte geliştirici telegram kanalı bilgileri var oradan indirebilirsiniz tüm dosyaları. ;)

verdiğim linkte geliştirici telegram kanalı bilgileri var oradan indirebilirsiniz tüm dosyaları. ;)

biraz önce telegram kanalında yeni sürüm yayınlandı

mediafirelinki

bir de böyle bir not var:

CPU, GPU, Wi-Fi ve kablolu ağlar, RAM kullanımı ve güncelleme engelleme için optimizasyon komut dosyaları iyileştirildi.

Dahili depolama (HDD, SSD vb.) için okuma ve yazma hızları optimize edildi.

Daha iyi sistem, uygulama ve oyun performansı için sahte Google Pixel Tablet (tangorpro) özellikleri ve sahte bir Google Tensor G2 CPU eklendi.

Bazı dizüstü bilgisayarlarda önyükleme animasyonundan sonra sistemin kapanmasına neden olan bir hatayı düzeltmek için sahte bir pil eklendi.

Android TV 13, FAT32, exFAT ve EXT4 bölümlerini destekler.

Güncellemeden önce mevcut olmayan bir hata ortaya çıkmadığı sürece temiz kurulum yapmanıza gerek yoktur.

Engelleme komut dosyası çalışmıyorsa, otomatik Play Store güncellemelerini devre dışı bırakın ve Google TV Home ve Google Asistan'ı (Google App TV) güncellemeyin, çünkü bunlar güncellendiğinde sistemde hataya neden olur.

Son düzenleme:
120 GB data dosyası da gelmiş ;)

1755060295633

kaynak :

Geri