Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Bu sanırım 1 dolar karşılığı indiriliyor ucret koymuş bir miktar inceledim bunu ama ilerde daha geniş bilgilendirme gelir yeni sistem bir sure bunu test edelim onuda yükleriz olmazsa
Bu 13 atv yapanlarin sistemi digerininkinden farkli. 11 atv gtv ve 9 var. Ses hepsinde cikiyor. Tam atv gibi ama para istiyorlar sanirim menuler kapali gibi menuleri actim en son bu sefer de karnelden flash bellek idsi veya sistem idsinin icinden bagis yapin vs diyordu. Var mi elinde duzgun calisani acaba?

Bu 13 atv yapanlarin sistemi digerininkinden farkli. 11 atv gtv ve 9 var. Ses hepsinde cikiyor. Tam atv gibi ama para istiyorlar sanirim menuler kapali gibi menuleri actim en son bu sefer de karnelden flash bellek idsi veya sistem idsinin icinden bagis yapin vs diyordu. Var mi elinde duzgun calisani acaba?
Siz demo sürüm indirdiniz galiba, çünkü diğeriniz adamlar üyelik ile veriyorlar sanırım , link var mı elinizde ?

Siz demo sürüm indirdiniz galiba, çünkü diğeriniz adamlar üyelik ile veriyorlar sanırım , link var mı elinizde ?
Sitesinde var zaten linkleri. Ordan 9 ve 11 surumleri indiriliyor. 13 bagis yaparsan veriyorlar. Demo derken 2 gblik dosya hepsi full bence sadece bypass edilirse kullanilabilir.

Sitesinde var zaten linkleri. Ordan 9 ve 11 surumleri indiriliyor. 13 bagis yaparsan veriyorlar. Demo derken 2 gblik dosya hepsi full bence sadece bypass edilirse kullanilabilir.
Bilgi için teşekkürler ,daha farklı bilgiler bulursanız paylaşın forumda lütfen, belki bypass yapan da olur faydalanırız :)

Bilgi için teşekkürler ,daha farklı bilgiler bulursanız paylaşın forumda lütfen, belki bypass yapan da olur faydalanırız :)

Kırabilen varsa bunları denenebilir. En azından farkli sürümler.

Forumdan daha bilgili bir arkadaş bize yardımcı olacaktır bence :) google tv 13 e kavuşmak için...

1746004679947

İ5 - 8 gb ram - 256 gb ssd var makinede, yüklemez komaz olaydım bilgisayarıma. Anladın sen @dehakan7 kardeşim. Çok sıkıntılı çok. Ben virtualbox gibi emulatöre kulurmu çünkü çok denedim yapamadım.

İ5 - 8 gb ram - 256 gb ssd var makinede, yüklemez komaz olaydım bilgisayarıma. Anladın sen @dehakan7 kardeşim. Çok sıkıntılı çok. Ben virtualbox gibi emulatöre kulurmu çünkü çok denedim yapamadım.
Haklısınız kurulum kafa karıştırabiliyor bazen, Fazladan bir usb bellek varsa kurulum yapmadan deneyebilirsiniz, @Sinetech videoları var çok güzel anlatmış deneyin isterseniz

Kurlum olmadan

Kurulum yapılarak

tavsiye etmem onuda drnedim cok kasiyor pc sabot diske kurmsk rn stabili

Cok sükür bios dan USB reboot olayını çözdüm. Programıda labtop a kurdum. Wifi- Network internet olayı da tamam. tv ye yansıtmalı olarak da kullanabiliyorum. Sadece Youtube da ses cok cok kısık. Ses olayını ve inat tv vb uygulamaları da yuklemeyi cozebilirsem guzel olacak.
Arkadaşlar ses sorunu için @Sinetech harika bir çözüm bulmuş denedim oluyor, video linkini bırakıyorum lütfen izleyin ;)

Kesinlikle biraz merak ve azim lazım
Tulio Domingos bana telegramdan mesaj yolladı yorumlarınızı merak ediyorum ?

COMUNICADO OFICIAL – SAMOS TD Android TV no PC BRASIL 📢

Estamos cientes de que um canal no YouTube está utilizando nossas ISOs Android TV e scripts desenvolvidos pela equipe do Samos Brasil, sem fornecer os devidos créditos ao nosso trabalho.

⚠️ Não temos problema algum com o uso do nosso material, desde que:

Sejam dados os créditos adequados ao TD Android TV Brasil;

Seja mencionado e indicado nosso grupo oficial, como forma de reconhecimento e apoio.

❗️ Exigimos que o responsável pelo canal faça um vídeo público pedindo desculpas e corrija as postagens anteriores, citando a fonte correta dos arquivos utilizados.
Caso contrário, tomaremos medidas cabíveis, incluindo denúncia direta à equipe do YouTube por uso indevido de conteúdo e violação de direitos autorais.

⚙️ Nosso trabalho é gratuito, feito com dedicação para a comunidade. O mínimo que pedimos é respeito.

Atenciosamente,

vc não deu creditos nenhum ao nosso trabalho aki do nosso grupo

Konuyu görüntüleyenler

Geri