Tartışmasız Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu!..

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Oleksandr Usyk; Gerçek bir sporcu, nazik bir kalbe sahip, gerçek bir şampiyon ve iyi bir adam!

Selam arkdaşlar,

Bence böyle bir konu olsun ve konuda güncel olan gelişmeleri, bildiklerimizi ve bekletilerimizi ara-ara buraya yazalım.
Ben de konuya pek hakim değilim ama haberdar olduğum sürece; ağır siklet maçlarını kaçırmam!

Sanırım, Usyk'in dört kemeri var ve Moses Itauma ile maç yapma ihtimali var( Emin olmamakla beraber)

Beni asıl heyecanlandıran Usyk ve bizim topraklarımızdan çıkma; Avrupa şampiyonu ve Geçici Dünya şampiyonu ( WBC) kemerini elinde bulunduran-
-Agit Kabayel ile maç yapma olasılığı!
Bu arada'' Agit'' ismi Kürtçe'dir. Türkçe ismin anlamı; '' Yiğit'' Demek.

Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Sadece bu konu özelinde değil, ağır siklet bütün kişiler ve konular dahildir.

( Bu arada'' Spor genel konusu'' aktif olmadığından buraya yazmak zorunda kaldım!)

Oleksandr Usyk; Gerçek bir sporcu, nazik bir kalbe sahip, gerçek bir şampiyon ve iyi bir adam!

Selam arkdaşlar,

Bence böyle bir konu olsun ve konuda güncel olan gelişmeleri, bildiklerimizi ve bekletilerimizi ara-ara buraya yazalım.
Ben de konuya pek hakim değilim ama haberdar olduğum sürece; ağır siklet maçlarını kaçırmam!

Sanırım, Usyk'in dört kemeri var ve Moses Itauma ile maç yapma ihtimali var( Emin olmamakla beraber)

Beni asıl heyecanlandıran Usyk ve bizim topraklarımızdan çıkma; Avrupa şampiyonu ve Geçici Dünya şampiyonu ( WBC) kemerini elinde bulunduran-

( Bu arada'' Spor genel konusu'' aktif olmadığından buraya yazmak zorunda kaldım!)

@Thanos kral eskiden DAZN,da izliyorduk ama artık yok

@Thanos kral eskiden DAZN,da izliyorduk ama artık yok
Valla ben de kaçırıyorum. Çoğu zaman haberim bile olmuyor.

Maç bittikten sonra Youtube'da önüme düşüyor! :ROFLMAO:
Yerli yayıncısı yok muydu, bunun?

Haberim olsa; ben her türlü o yayını bulup izlerim.

Valla ben de kaçırıyorum. Çoğu zaman haberim bile olmuyor.

Maç bittikten sonra Youtube'da önüme düşüyor! :ROFLMAO:
Yerli yayıncısı yok muydu, bunun?

Haberim olsa; ben her türlü o yayını bulup izlerim.
Valla kral belirttiğim benim bildiğim DAZN veriyor boks maçlarını

14 Eylül 2025, Pazar

🥊 Tartışmasız Süper Orta Siklet Şampiyonluk Maçı
Ana Maç: Saul “Canelo” Alvarez vs. Terence Crawford

• 📍 Yer: Las Vegas, Nevada, ABD
  • 📺 Yayıncı: Netflix

Selam arkdaşlar,

Genel spor kategorisi açılıp konu oraya taşındı. Öneri için teşekkürler.

Evet bundan bahsediyorum. Çok iyi bir maç olabilir. 😉
Aynı fikirdeyim. Agit, önce Wilder'ı sonra da Usyk'i indirirse güzel olur. Doğal olarak da Tartışmasız Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olur.

Ama Usyk'i severim, onun adına üzülürüm, o ayrı konu.

Bu kategoride özellikle futbol ve basketbol gibi yukarıdaki takımları ilgilendiren ve tartışma çıkma ihtimali bulunan spor dalları dışındaki spor konularını konuşuyoruz. Atletizm, tenis, yüzme, boks ve hatta badmington ya da curling bile konuşabiliriz ama takım konuşmak yasaktır.

Geri