Tartışmasız Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu!..

Aynı fikirdeyim. Agit, önce Wilder'ı sonra da Usyk'i indirirse güzel olur. Doğal olarak da Tartışmasız Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olur.

Ama Usyk'i severim, onun adına üzülürüm, o ayrı konu.
Anlıyorum Kabayel iyi çalışmış bir Wilder'ı alması çok zor olur. Bu arada Wilder'ın hikayesi çok etkileyici. Sırf bu yüzden ben Wilder'ı desteklerim. (Her zaman)

Evet saat farkı nedeniyle genel de sabaha doğru oluyor. Ve ben genel de o günler uykusuz kalabiliyorum.
Ben, Mike Tyson& Lennox Lewis maçı için sabah ( 6-7-8 ) Tam hatırlamıyorum ama o kadar bekledim!
Sözüm-ona gece 00:00'de başlayacaktı.
Maç Star Tv'deydi. Maçı da sanırım, rahmetli Sabri Ugan anlatmıştı! :(

Bu arada, o maçı Tyson hak etmişti bana göre. Lennox sürekli kaçak dövüşüp, sıkıştığında da; Tyson'a sarılıyordu. :mad:

Anlıyorum Kabayel iyi çalışmış bir Wilder'ı alması çok zor olur. Bu arada Wilder'ın hikayesi çok etkileyici. Sırf bu yüzden ben Wilder'ı desteklerim. (Her zaman)
Ben de Wilder'ı severim ama Agit'ın kazanmasını istiyorum. Ayrıca Agit, hem güçlü hem de çok teknik.

Ben, Mike Tyson& Lennox Lewis maçı için sabah ( 6-7-8 ) Tam hatırlamıyorum ama o kadar bekledim!
Sözüm-ona gece 00:00'de başlayacaktı.
Maç Star Tv'deydi. Maçı da sanırım, rahmetli Sabri Ugan anlatmıştı! :(

Bu arada, o maçı Tyson hak etmişti bana göre. Lennox sürekli kaçak dövüşüp, sıkıştığında da; Tyson'a sarılıyordu. :mad:
Genel de maç saatini çok aşıyor bu tür müsabakalar. Ama maç iyi çıkarsa beklemeye değiyor. Hele bir de sabahı iş güç yoksa on numara. Bu arada Sabri abinin ölümüne çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin.

Genel de maç saatini çok aşıyor bu tür müsabakalar. Ama maç iyi çıkarsa beklemeye değiyor. Hele bir de sabahı iş güç yoksa on numara. Bu arada Sabri abinin ölümüne çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin.
Şampiyonlar artık Avrupa'dan çıktığı için; artık maçlar da erken saatlerde oluyor bildiğim kadarıyla.

Sorma, Sabri Ugan şampiyonlar Ligi'ni daha da çok sevmemize sebep olan yegane kişilerden biriydi.

Ölmeden 1-2 ay önce canlı yayınına yazmıştım; cevap da vermişti.
Çok mütevazi bir insadı, yazık oldu. Hayat doluydu, erken gitti ve en kötüsü de birden gitti. :(

Bu kategoride özellikle futbol ve basketbol gibi yukarıdaki takımları ilgilendiren ve tartışma çıkma ihtimali bulunan spor dalları dışındaki spor konularını konuşuyoruz. Atletizm, tenis, yüzme, boks ve hatta badmington ya da curling bile konuşabiliriz ama takım konuşmak yasaktır.

Geri