Thanos
Paylaşımcı
- Konular
- 71
Oleksandr Usyk; Gerçek bir sporcu, nazik bir kalbe sahip, gerçek bir şampiyon ve iyi bir adam!
Selam arkdaşlar,
Bence böyle bir konu olsun ve konuda güncel olan gelişmeleri, bildiklerimizi ve bekletilerimizi ara-ara buraya yazalım.
Ben de konuya pek hakim değilim ama haberdar olduğum sürece; ağır siklet maçlarını kaçırmam!
Sanırım, Usyk'in dört kemeri var ve Moses Itauma ile maç yapma ihtimali var( Emin olmamakla beraber)
Beni asıl heyecanlandıran Usyk ve bizim topraklarımızdan çıkma; Avrupa şampiyonu ve Geçici Dünya şampiyonu ( WBC) kemerini elinde bulunduran-
-Agit Kabayel ile maç yapma olasılığı!
Bu arada'' Agit'' ismi Kürtçe'dir. Türkçe ismin anlamı; '' Yiğit'' Demek.
Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Sadece bu konu özelinde değil, ağır siklet bütün kişiler ve konular dahildir.
( Bu arada'' Spor genel konusu'' aktif olmadığından buraya yazmak zorunda kaldım!)
Selam arkdaşlar,
Bence böyle bir konu olsun ve konuda güncel olan gelişmeleri, bildiklerimizi ve bekletilerimizi ara-ara buraya yazalım.
Ben de konuya pek hakim değilim ama haberdar olduğum sürece; ağır siklet maçlarını kaçırmam!
Sanırım, Usyk'in dört kemeri var ve Moses Itauma ile maç yapma ihtimali var( Emin olmamakla beraber)
Beni asıl heyecanlandıran Usyk ve bizim topraklarımızdan çıkma; Avrupa şampiyonu ve Geçici Dünya şampiyonu ( WBC) kemerini elinde bulunduran-
-Agit Kabayel ile maç yapma olasılığı!
Bu arada'' Agit'' ismi Kürtçe'dir. Türkçe ismin anlamı; '' Yiğit'' Demek.
Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Sadece bu konu özelinde değil, ağır siklet bütün kişiler ve konular dahildir.
( Bu arada'' Spor genel konusu'' aktif olmadığından buraya yazmak zorunda kaldım!)