ibrahimbey
Paylaşımcı
Evet bir geliştiricinin yapması gereken en önemli hareket rakiplerini tanımaktan geçiyorMonet premium var bende zaten, bende onun testeriyim hatta. yardım ediyorum monetin yapımcısına fikir ve denemelerle.İnanın hepsini test ediyor, inceliyorum. nereden ne esinlenip nexfy de kullanırız diye. güzel şeylerin hepsi zamanla olacak inanın. Hepsi programlama gereken özellikler, hatta yetmiyor kullanmış oldukları kod kütüphanelerini de edinmek gerekiyor. Elimden geldiğince onların güzel özellikleri bizde de olacak.
Şu an için çok güzel. Sadece gördüğüm iki problem var, menüde gezinirken ana menüye atıyor mesela görünüme tıkladım görünümdeki kısımlar açılıyor ama seçim genele kayıyor, uygulama isimleri gösterme seçeneği de eklenebilir mi? Bu ikisi dışında bilmiyorum kategoriler kısmı zorunlu mu ona da göster gizle seçeneği gelse benim açımdan daha iyi olur ama diğer kullanıcılara ne düşünür bilemiyorum. Bluetooth simgesinin işlevi nedir? Tıklıyorum ama açılan bir şey yok. Simge ikonları için kendimiz değiştirmemiz gerekiyor herhalde, bilmiyorum hazır paketler var mıdır? Uğraştırıcı mıdır ama, hazır paketler de eklenebilir diye düşünüyorum. Genel olarak uygulama ikonlarının genişlikleri ve büyüklükleri biraz daha arttırılabilir gibi, göze daha güzel hitap eder. Genel itibariyle şu an on numara uygulama oldu. Elinize sağlık, başarılar dilerim.1.0.32 test yayınında...
Tespit edilen problemler giderildi.
Testlerinize devam edip, gördüğünüz problemleri iletmeniz çok önemli. Çünkü insan bazen içinde olunca göremiyor.
Desteğinizle daha iyi duruma gelecektir. Bu arada teste katılan tüm dostlar, yayına geçince de yeni versiyonları premium kilidi açık olarak almaya devam edebilecekler. Destek veren herkese çok teşekkür ederim.
Link :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İndirip kurmak için tester olmanız gerekiyor. Email adresinizi tester olarak kaydetmek için bana iletin.
Versiyon düğmesine sürekli tıklarsanız (5 defa) premium kilidi açılacaktır.
İndirebilmek için play store hesabınızın ve browserdeki oturumunuzun bana ilettiğiniz email ile aynı olması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 29324