Tamamen Yerli, Reklamsız, Hafif ve Modern Android TV Başlatıcısı: Nexfy Launcher for Android TV

1.0.34 Yayında... Test için bekliyoruz. Yenilikler var.

- Simge / Banner köşe yuvarlama kontrolü eklendi
- Üst kategoriler gizle/göster kontrolü eklendi
- Üst kategorilerin sadece tüm kategorileri filtrelemesi sağlandı
- Ayarlar arka plan renk paleti sorunu düzeltildi.
- Sistemsel hatalar düzeltildi.

Not : Premium kilidi açmak için, Ayarlar/Hakkında içindeki versiyon üzerine 5 defa tıklıyoruz
Tester olmak için lütfen email adresinizi DM den yazın. Tester olarak destek olan arkadaşlara ileride güzel süprizler var ;)

Desteğinizi esirgemeyin, şimdiden teşekkürler.
ben de Premium kilidini tam soracaktım ki siz yazmışsınız

s.aleyküm divemaster07 kardeşim launcher harika olmuş denedim yanız simge görünüm ayarları ve arkaplan görüntü değiştirme premium engeli olduğu için araçların ve diğer bir kaç ayar sınırlı kullanım olduğu için uygulamayı detaylı kullanamadım bunun dışında dahada gelişebilir ilaveler olabilir emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş başarılar dilerim :)

s.aleyküm divemaster07 kardeşim launcher harika olmuş denedim yanız simge görünüm ayarları ve arkaplan görüntü değiştirme premium engeli olduğu için araçların ve diğer bir kaç ayar sınırlı kullanım olduğu için uygulamayı detaylı kullanamadım bunun dışında dahada gelişebilir ilaveler olabilir emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş başarılar dilerim :)
Ayarlarda Hakkında sekmesi altında versiyon bilgisine 5 defa tıklayın açılır premlum.

Nexfy1024x500.png

Büyük Güncelleme!!!

1.0.35 test yayınında...!

Yapılan köklü değişiklikler :
  • Üst kategori tasarımı değiştirildi.
  • Tüm uygulamalara üst menü yerine sol kayar menü getirildi.
  • Araçlar kutularına ana ekranda taşıma özelliği getirildi.
  • Sistemsel hatalar düzeltildi.
acilir_menu.jpg
yeni_ust_menu.jpg
tasinir_araclar.jpg

Testlerinize devam edip, gördüğünüz problemleri iletmeniz çok önemli. Çünkü insan bazen içinde olunca göremiyor.
Desteğinizle daha iyi duruma gelecektir. Bu arada teste katılan tüm dostlar, yayına geçince de yeni versiyonları premium kilidi açık olarak almaya devam edebilecekler. Destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Link :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İndirip kurmak için tester olmanız gerekiyor. Email adresinizi tester olarak kaydetmek için DM den iletin.

Versiyon düğmesine sürekli tıklarsanız (5 defa) premium kilidi açılacaktır.
İndirebilmek için play store hesabınızın ve browserdeki oturumunuzun bana ilettiğiniz email ile aynı olması gerekiyor. Başka cihaza yükle butonuna basıp, android tv nizi seçip uzaktan yükleyebilirsiniz.

Not : Kapalı testte 14 günün 2. günündeyiz

Ekli dosyayı görüntüle 29385

Büyük Güncelleme!!!

Ekli dosyayı görüntüle 29382
Ekli dosyayı görüntüle 29383
Ekli dosyayı görüntüle 29384

Testlerinize devam edip, gördüğünüz problemleri iletmeniz çok önemli. Çünkü insan bazen içinde olunca göremiyor.
Desteğinizle daha iyi duruma gelecektir. Bu arada teste katılan tüm dostlar, yayına geçince de yeni versiyonları premium kilidi açık olarak almaya devam edebilecekler. Destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Link :

İndirip kurmak için tester olmanız gerekiyor. Email adresinizi tester olarak kaydetmek için DM den iletin.

İndirebilmek için play store hesabınızın ve browserdeki oturumunuzun bana ilettiğiniz email ile aynı olması gerekiyor. Başka cihaza yükle butonuna basıp, android tv nizi seçip uzaktan yükleyebilirsiniz.

gayet güzel görünüyor derli,toplu, minimalist eline sağlık. cihaza kurayım bakalım. genelde launcher benim cihazı çok ağırlaştırıyor kullanıp dönüş yaparım

gayet güzel görünüyor derli,toplu, minimalist eline sağlık. cihaza kurayım bakalım. genelde launcher benim cihazı çok ağırlaştırıyor kullanıp dönüş yaparım

Android 11 ve altında bazı launcherler yavaş çalışır. O da launcherin kullandığı pencere blur mantığı yüzünden. Android 12 nin altında blur çalışmaz. Bu yüzden launcher geliştiricileri arka plan için imaj içerikli farklı birşeyler yaparlar. Bu da ağırlaştırıyor haliyle. Bu launcherde öyle birşey yok. Android 11 ve altında pencerelerde blue göstermez. Android 12 ve üstünde gösterir. Bir de kullanıcın yüklediği 4k HDR background videoları ağırlaştırabiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 29385

Büyük Güncelleme!!!

Ekli dosyayı görüntüle 29382
Ekli dosyayı görüntüle 29383
Ekli dosyayı görüntüle 29384

Link :

Global Release Ne Zaman Hocam

s.aleyküm yeni sürüm daha güzele doğru gidiyor araçlardaki uygulamalar ana ekrandaki boyutlarını ayarlayabilirsek iyi olur gereğinden fazla yer kaplıyor farklı yerlere taşıyabilmemiz güzel olmuş araçları windows sidebar gibi sağda hem görsel olarak araçlar küçük ve fonda fazla yer kaplamaz emeğine sağlık incelemeye devam
:)

s.aleyküm yeni sürüm daha güzele doğru gidiyor araçlardaki uygulamalar ana ekrandaki boyutlarını ayarlayabilirsek iyi olur gereğinden fazla yer kaplıyor farklı yerlere taşıyabilmemiz güzel olmuş araçları windows sidebar gibi sağda hem görsel olarak araçlar küçük ve fonda fazla yer kaplamaz emeğine sağlık incelemeye devam
:)
Araçların boyutu ayarlanamıyor ama uygulama simgelerini küçültebilirsiniz ayarlardan.

Global Release Ne Zaman Hocam

Bugün kapalı testin 3. günü hocam. Test ile destek veren arkadaşlar kalan 11 gün daha yardımcı olabilirlerse sonra hemen yayında inşallah.

Bu şekilde hem eksiklerini gideriyoruz, test eden arkadaşlardan aldığım dönüşlerle hem de yasal süreyi doldurmuş oluyoruz.

Email adresini paylaşmak istemeyen arkadaşlar aşağıdaki linkten kendileri de direkt tester olmak için kayıt yapabilirler. Android tv de kullandığınız email adresinizi yazın. İndirmek için de yükleme linkine herhangi bir browserden tıklayın ama tıkladığınız browserde o kaydettiğiniz email adresi oturumu açık olsun. Başka cihaza yükle butonuna tıklayın, android tv nizi seçin. Farklı oturum açarsanız ya da oturum açmazsanız android tv nizi o listede göremezsiniz.

Tester kayıt linki :

Yükleme linki :

Katagori menüsünün sol tarafa alınması ayrı bir görsellik katmış, katagori seçtiğimizde de ekranda o katagorinin ismi yazsa iyi olur, devamlı Tüm Uygulamalar yazıyor, sol tarafa bakmasan sanki katagori değişmedi zannedeceksin.

Katagori menüsünün sol tarafa alınması ayrı bir görsellik katmış, katagori seçtiğimizde de ekranda o katagorinin ismi yazsa iyi olur, devamlı Tüm Uygulamalar yazıyor, sol tarafa bakmasan sanki katagori değişmedi zannedeceksin.
kategorinin ismi dik olarak yazıyor zaten tüm uygulamaların olduğu sayfada kategori menüsünün yanında.
Satır isimlerini ayarlardan gizleyebilirsiniz. Solda sadece kategori ismi kalır. tüm uygulamalar yazısını görmezsiniz.

kategoriisimleri.jpg

kategorinin ismi dik olarak yazıyor zaten tüm uygulamaların olduğu sayfada kategori menüsünün yanında
Anlatamadım sanırım ne demek idtediğimi, yan tarafta dikey olarak yazıyor , orada ne seçilirse ekranda da o yazsa iyi olur dedim, ekranda devamlı hangi katagori seçilirse seçilsin içerik seçilen katagoriyi gösteriyor lakin üzerinde Tüm uygulamalr yerine seçilen katagorinin ismi yazsa iyi olur dedim, siz böyle uygun gördüyseniz tamamdır sıkıntı yok, ban sadece fikir beyan ettim.

Anlatamadım sanırım ne demek idtediğimi, yan tarafta dikey olarak yazıyor , orada ne seçilirse ekranda da o yazsa iyi olur dedim, ekranda devamlı hangi katagori seçilirse seçilsin içerik seçilen katagoriyi gösteriyor lakin üzerinde Tüm uygulamalr yerine seçilen katagorinin ismi yazsa iyi olur dedim, siz böyle uygun gördüyseniz tamamdır sıkıntı yok, ban sadece fikir beyan ettim.

Teşekkür ederim fikriniz için. zaten onun için test yayını yapıyoruz :)

sistemdeki yüklü olan uygulamaların ikonları altında uygulamaların isimlerinin olması iyi olabilir ve android 14 versiyon tvbox da wifi bluetot ayarlar komutları çalışıyor mikrofon izinleri ayarlardan izin verdiğim halde komut almıyor bir türlü :)

sistemdeki yüklü olan uygulamaların ikonları altında uygulamaların isimlerinin olması iyi olabilir ve android 14 versiyon tvbox da wifi bluetot ayarlar komutları çalışıyor mikrofon izinleri ayarlardan izin verdiğim halde komut almıyor bir türlü :)

o dediğini yaptım isim olayını ama tv launcher diye bir app var. ona benzemeye başladı vazgeçtim isim işinden.
emulatorde test ederken google tv, android 9, android 14, 16 gibi farklı emulatorlerde test ediyorum. onların dışında gerçek tiviboxlarda (hiremco x6 pro max ve mi stick gibi) test ediyorum. çok güzel komut veriyorum. ama sizde niye öyle oldu bilmiyorum. kodları kontrol ederim yine.

Hocam indireceğimiz link nedir Play store paylaşmışsınız ama yok

Hocam h96 Max cihazım Android 10 . Bu cihazla uyumlu değil hatası aldım.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri