divemaster07
Paylaşımcı
Teşekkür ederim sağolun.Elinize Sağlık kolay gelsin
Teşekkür ederim sağolun.Elinize Sağlık kolay gelsin
Bu doğruysa küçük bir uyarı eklenebilirTelevizyon işletim sistemine (Android TV/Google TV) sahip cihazlar halihazırda oldukça optimize edilmiş ve işlevsel bir arayüze sahip. Bu nedenle ilave bir Android TV arayüzü bu cihazlar için gereksiz bir kaynak tüketimi ve karmaşadan ibarettir.
Bu tarz arayüz uygulamaları, daha çok standart Android (AOSP) yüklü gelen veya kendi özel işletim sistemleri oldukça kısıtlı ve kullanıcı dostu olmayan TV kutuları (TV Box) için çok daha anlamlı ve işlevsel bir çözüm sunabilir.
Özetle:
Android TV/Google TV işletim sistemli cihazlarda: İlave arayüz uygulamaları genellikle hantallığa yol açtığı için ihtiyaç duyulmaz.
Standart (AOSP) Android yüklü veya arayüzü zayıf cihazlarda: Bu uygulamalar, kullanıcı deneyimini iyileştiren ve cihazı TV kullanımına daha uygun hale getiren bir zorunluluk haline gelebilir.
Bu bakış açısıyla, bahsettiğiniz yazılımları hedef kitlesine göre sınıflandırmak, kullanıcıları gereksiz kurulumlardan korumak açısından çok daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
Bu doğruysa küçük bir uyarı eklenebilir
ğöeğğğle reklam tacizindense %20 performansla şerefiyle çalışsın televizyon daha iyi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dedikleriniz birbirlerine yakın güzel launcherler. Projectivy zaten lider durumda. kasma olursa ramden dolayı, Nexfy Launcher ana sayfasındaki ram cpu monitöründen ram hafızasını boşaltabiliyorsunuz. Ayrıca anlık ping ve ağ monitörleriyle ağı da takip edebiliyorsunuz.Elinize sağlık güzel bir uygulamaya benziyor. Ben atv 4k launcher kullanıyorum birkaç haftadır. O gayet güzel, forumda paylaşılan başka bir launcher cihazı kastırıyordu sebebini bilmiyorum. Ondan önce projectivy kullandım. Bunu da deneyip görelim. Umarım kalıcı ve güncel bir uygulama olur.
Anladım sizi ama 2 olayı da aynı anda yapmak istiyorum. Hem görüşleri almak istiyorum hem de kapalı test aşamasını tamamlamak istiyorum.apk burdan da paylaşsan daha hizli geri dönüşler alabilirsiniz
-Arka plan renkler kısmında problem var aktifleştirmeme rağmen aktif olmuyor. Pixabay ve pexels görüntüleri çalışıyor bir problem yok. Bilmiyorum acaba uygulamayı sıfırdan kurmak mı gerekiyor düzelmesi için.1.0.26 Yayında... Test için bekliyoruz. Yenilikler var.
- Arka plan renk modu eklendi. (video - resim sevmeyenlere)
- Simgeler yerine bannerlar eklendi
- Simge geçişlerindeki sorunlar düzeltildi
- Yeni arka plan sağlayıcıları eklendi
- Hava durumu için yeni sağlayıcılar eklendi (tomorrow.io, weatherapi.com)
- Yetişkin Denetimine zamanlama eklendi.
Not : Premium kilidi açmak için, Ayarlar/Hakkında içindeki versiyon üzerine 5 defa tıklıyoruz
indirmek icin link nerde bulamadim
-Arka plan renkler kısmında problem var aktifleştirmeme rağmen aktif olmuyor. Pixabay ve pexels görüntüleri çalışıyor bir problem yok. Bilmiyorum acaba uygulamayı sıfırdan kurmak mı gerekiyor düzelmesi için.
-Orta kısımdaki araçlar bu sürümde çalışıyor. Güzel oldu. Bence o kısım bütün uygulamalar ve kategorilerin üzerinde olabilir ama siz bilirsiniz. Ve biraz daha küçültülebilir. Ya da büyüklüğünü kendimiz ayarlayabilsek o da olabilir bilemiyorum.
-İngilizce dilinde bazı çevirilir eksik kalmış hala aynı (taşı, uygulama ayarları, simger değiştir, gizle)
-Uygulamalar için klasörleme gelebilir. Gerçi kategoriler diye otomatik kategoriler var ama ben bu tarz sevmediğim için klasöre atmak daha hoşuma gidiyor. Eğer favorilerdeki bir uygulama bir kategoride yoksa kategoriye tıklayınca favorilerde gözükmüyor. Favorilerde sabit olarak kalsa daha iyi olur bence. Siz bilirsiniz sadece bir öneri.
-Favorilere bir uygulama ekleyince doğrudan en başa ekliyor. En sona eklemesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
-Bildirim simgesi kısmına gerek var mı bilmiyorum ama şu anki hali yerine gerçekten gelen bildirimlerin olduğu bir simge olursa daha iyi olur. Mesela projectivy içerisinde bu şekildeydi diye hatırlıyorum.
Onun dışında başka bir öneri veya sorunum yok gayet güzel uygulama. Elinize sağlık.
Fikir vermesi açısından at4k launcher ve monet deneyebilirsiniz. Ben hem sizin uygulamanızı hem de at4k olanı kullanıyorum. Mesela favorilerin üst kısmı boş oraya uygulamaların içinden trendler veya öne çıkanlar eklenebilir. Bir öneri sadece. Kolay gelsin.Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim. arka plan renkleri özellikle gradientli yaptığım için çok kontrol ettim ama yine bakarım.
Dildeki eksikleri düzelttim. Sonraki versiyonda yüklenecek.
Klasörlemenin çok kötü örneklerini gördüm hep piyasada, projectivy hariç. Ona da baya iyi çalışmak gerekiyor. İleriki versiyonlarda koyabilirim.
Favoriye eklenenleri öne alması taşıma zorunluluğu getiriyor haklısınız. Arkalara koyunca da onu göstermek gerek. O kısmı halledebilirsem dediğiniz sorun kalkacak.
Bildirimleri silebilsinler diye koyuyorum oraya. rakamla kaç tane var görüp silebilecekler. Birikip yük olmasın.
Fİkirlerinizi, görüşlerinizi dikkate alıp değerlendireceğim. Yeni versiyonlar da yeni güzel özellikler olacak ileride.
Takip etmeyi unutmayın. Bende projectivy de var üyelik ama bunu kullanıyorum evde. İhtiyaçlara göre şekillendirip kullanmak ayrı bir keyif veriyor![]()
Monet premium var bende zaten, bende onun testeriyim hatta. yardım ediyorum monetin yapımcısına fikir ve denemelerle.Fikir vermesi açısından at4k launcher ve monet deneyebilirsiniz. Ben hem sizin uygulamanızı hem de at4k olanı kullanıyorum. Mesela favorilerin üst kısmı boş oraya uygulamaların içinden trendler veya öne çıkanlar eklenebilir. Bir öneri sadece. Kolay gelsin.
Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş![]()