tevfik76
Paylaşımcı
- Web sitesi
- github.com
Çok teşekkür ederim hocam, güzel düşünceleriniz ve denemeleriniz için.Üstad bütün denemelerimde ace streamdan kurtulamadım, orijinal sitesinden uygulama kurup ücretsiz üyelik yaptım, sizin yayınların önemli olanları canlılar onlarda ace stream olunca; play store olmayan box da zidoo z9xpro da olmadı ve ace streamli olduğu sürece ben maalesef artık kullanamayacağım. Teşekkür ederim. Programınız gittikçe gelişen güzel bir uygulamaya dönüşüyor, başarılar dilerim.
AceStream konusunda sizi anlıyorum. Özellikle Play Store bulunmayan bazı Android Box cihazlarında AceStream kurulumu ve çalışması sıkıntılı olabiliyor. Mevcut bazı canlı yayınlarımız AceStream tabanlı olduğu için maalesef cihazdan cihaza farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Ancak SılaTV PRO’yu burada bırakmıyoruz.
Böylece uygulama yalnızca mevcut yayın yapısına bağlı kalmayacak; kullanıcılar kendi kullanım hakkına sahip oldukları kaynakları farklı yöntemlerle ekleyebilecekler.
Belki yeni seçenekler geldikten sonra Zidoo cihazınızda da SılaTV PRO’yu tekrar kullanma fırsatınız olur.
İlginiz, denemeleriniz ve güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim hocam.
SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma.