🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad bütün denemelerimde ace streamdan kurtulamadım, orijinal sitesinden uygulama kurup ücretsiz üyelik yaptım, sizin yayınların önemli olanları canlılar onlarda ace stream olunca; play store olmayan box da zidoo z9xpro da olmadı ve ace streamli olduğu sürece ben maalesef artık kullanamayacağım. Teşekkür ederim. Programınız gittikçe gelişen güzel bir uygulamaya dönüşüyor, başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam, güzel düşünceleriniz ve denemeleriniz için. 🙏

AceStream konusunda sizi anlıyorum. Özellikle Play Store bulunmayan bazı Android Box cihazlarında AceStream kurulumu ve çalışması sıkıntılı olabiliyor. Mevcut bazı canlı yayınlarımız AceStream tabanlı olduğu için maalesef cihazdan cihaza farklı sonuçlar çıkabiliyor.

Ancak SılaTV PRO’yu burada bırakmıyoruz. 😊 Pazartesi itibarıyla yeni kaynak seçenekleri üzerinde çalışmaya başlayacağız:

🔗 M3U URL — mevcut sistem korunacak
👤 Xtream Codes — Server URL + Kullanıcı Adı + Şifre
📺 STB / MAG — Portal URL + MAC Adresi
📂 Dosyadan M3U/M3U8 yükleme
▶️ Harici oynatıcı desteği

Böylece uygulama yalnızca mevcut yayın yapısına bağlı kalmayacak; kullanıcılar kendi kullanım hakkına sahip oldukları kaynakları farklı yöntemlerle ekleyebilecekler.

Belki yeni seçenekler geldikten sonra Zidoo cihazınızda da SılaTV PRO’yu tekrar kullanma fırsatınız olur. 😊

İlginiz, denemeleriniz ve güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim hocam. 🙏

SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma. 📺🚀

Çok teşekkür ederim hocam, güzel düşünceleriniz ve denemeleriniz için. 🙏

AceStream konusunda sizi anlıyorum. Özellikle Play Store bulunmayan bazı Android Box cihazlarında AceStream kurulumu ve çalışması sıkıntılı olabiliyor. Mevcut bazı canlı yayınlarımız AceStream tabanlı olduğu için maalesef cihazdan cihaza farklı sonuçlar çıkabiliyor.

Ancak SılaTV PRO’yu burada bırakmıyoruz. 😊 Pazartesi itibarıyla yeni kaynak seçenekleri üzerinde çalışmaya başlayacağız:

🔗 M3U URL — mevcut sistem korunacak
👤 Xtream Codes — Server URL + Kullanıcı Adı + Şifre
📺 STB / MAG — Portal URL + MAC Adresi
📂 Dosyadan M3U/M3U8 yükleme
▶️ Harici oynatıcı desteği

Böylece uygulama yalnızca mevcut yayın yapısına bağlı kalmayacak; kullanıcılar kendi kullanım hakkına sahip oldukları kaynakları farklı yöntemlerle ekleyebilecekler.

Belki yeni seçenekler geldikten sonra Zidoo cihazınızda da SılaTV PRO’yu tekrar kullanma fırsatınız olur. 😊

İlginiz, denemeleriniz ve güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim hocam. 🙏

SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma. 📺🚀
Selamünaleyküm hocam bugün maç seyredemeyeceğiz galiba malum spor 1 2 ve 3 açılmıyor akşama kadar düzelir mi acaba teşekkürler

Hocam merhaba. 🙏 “Mor kanallar aktif değil” derken kanallar hiç açılmıyor mu, yoksa listede görünüp yayına mı başlamıyor? Biraz detay verirseniz kontrol edelim. 👍
Baglanmıyor kalıyor öyle diğer bir çok şey açılıyor buffering kalıyor

Selamünaleyküm hocam bugün maç seyredemeyeceğiz galiba malum spor 1 2 ve 3 açılmıyor akşama kadar düzelir mi acaba teşekkürler
Aleykümselam hocam. 🙏 Spor 1, 2 ve 3'te şu anda kaynak taraflı bir problem görünüyor. Yayınların erişilebilirliği kaynaklara göre değişebildiği için akşama kesin düzelir diyemiyorum. Düzelirse uygulamada tekrar erişilebilir olacaktır.

Yeni sürümde de alternatif kaynak seçenekleri üzerinde çalışıyoruz; M3U, Xtream Codes, STB/MAG ve dosyadan M3U yükleme gibi seçenekler gelecek. Böylece uygulama tek bir kaynak yöntemine bağlı kalmayacak. 👍

Teşekkürler, iyi seyirler. 📺
SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma.

Baglanmıyor kalıyor öyle diğer bir çok şey açılıyor buffering kalıyor
Anladım hocam, teşekkür ederim. 🙏 Diğer kanallar açılıp sadece bazıları bağlanıyor/buffering ekranında kalıyorsa, büyük ihtimalle sorun o kanalların yayın kaynağıyla ilgili. Uygulama bağlantıyı deniyor fakat kaynaktan sağlıklı yayın akışı gelmiyor.

Bu tür kanallar kaynak tekrar aktif olduğunda açılabilir. Biz de yeni geliştirmelerde alternatif kaynak ekleme seçeneklerini artırıyoruz; böylece kullanıcı tek bir yayın yöntemine bağlı kalmayacak. 👍

Geri bildiriminiz için teşekkürler hocam. 🙏

tesekurler deniyorum

Anladım hocam, teşekkür ederim. 🙏 Diğer kanallar açılıp sadece bazıları bağlanıyor/buffering ekranında kalıyorsa, büyük ihtimalle sorun o kanalların yayın kaynağıyla ilgili. Uygulama bağlantıyı deniyor fakat kaynaktan sağlıklı yayın akışı gelmiyor.

Bu tür kanallar kaynak tekrar aktif olduğunda açılabilir. Biz de yeni geliştirmelerde alternatif kaynak ekleme seçeneklerini artırıyoruz; böylece kullanıcı tek bir yayın yöntemine bağlı kalmayacak. 👍

Geri bildiriminiz için teşekkürler hocam. 🙏
Slm hocam uygulama güzel ilerliyor film bölümüne ve dizi bölümüne eklemeler yapılıyor elinize sağlık ancak spor bölümü çok ilgisiz kaldı oraya da bir el atsanız spor kanalları açılmıyor özellikle mor 1.2.3 ilginizi bekliyoruz tekrar emeğinize sağlık teşekkürler

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Slm hocam uygulama güzel ilerliyor film bölümüne ve dizi bölümüne eklemeler yapılıyor elinize sağlık ancak spor bölümü çok ilgisiz kaldı oraya da bir el atsanız spor kanalları açılmıyor özellikle mor 1.2.3 ilginizi bekliyoruz tekrar emeğinize sağlık teşekkürler
Hocam geri bildiriminiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. 🙏

Sizden bir ricam daha olacak. SılaTV PRO’yu Google Play’de yayınlayabilmek için şu anda kapalı test sürecindeyiz ve test kullanıcılarına ihtiyacımız var.

Yardımcı olmak isterseniz bana özel mesajdan ulaşabilir misiniz? Google Play testine katılmanız yeterli olacak. Herhangi bir ücret veya ödeme yoktur.

Desteğiniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim. 🙏
SılaTV PRO

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık
Hocam çok teşekkür ederim. 🙏
Sizden küçük bir ricam olacak. SılaTV PRO’yu Google Play’de yayınlayabilmek için şu anda kapalı test sürecindeyiz ve gönüllü test kullanıcılarına ihtiyacımız var.

Yardımcı olmak isterseniz bana özel mesajdan ulaşabilir misiniz? Herhangi bir ücret yok; Google Play üzerinden teste katılmanız yeterli.

Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim. 🙏

tesekurler deniyorum
Sizden küçük bir ricam olacak. SılaTV PRO’yu Google Play’de yayınlayabilmek için şu anda kapalı test sürecindeyiz ve gönüllü test kullanıcılarına ihtiyacımız var.

Yardımcı olmak isterseniz bana özel mesajdan ulaşabilir misiniz? Herhangi bir ücret yok; Google Play üzerinden teste katılmanız yeterli.

@tevfik76 hocam, aynı anda vereceğiniz cevaplar için tek mesaj kullanılacağı konusunda anlaşmıştık. Kafanıza takılan bir yer varsa lütfen söyleyin çözelim.

@tevfik76 hocam, aynı anda vereceğiniz cevaplar için tek mesaj kullanılacağı konusunda anlaşmıştık. Kafanıza takılan bir yer varsa lütfen söyleyin çözelim.
Haklısınız hocam, gözümden kaçmış. Kusura bakmayın. 🙏 Bundan sonra aynı anda vereceğim cevapları tek mesaj altında toplayacağım. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. 👍

Teste ben de katılabilirim.

@hocam Tabii hocam, memnuniyetle. 👍
SılaTV PRO kapalı test grubuna ekleyebilmem için lütfen Google Play’de kullandığınız Gmail adresinizi paylaşın. Ekledikten sonra Google Play test bağlantısını da vereceğim.
Desteğiniz için teşekkür ederim. 🙏

@hocam Teşekkür ederim hocam. 👍 Gmail adresinizi SılaTV PRO Google Play kapalı test kullanıcıları listesine ekliyorum.

📺 SılaTV PRO – Google Play:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Uygulamayı görebilmek ve yükleyebilmek için Google Play’de, kapalı teste eklettiğiniz aynı Gmail hesabıyla giriş yapmış olmanız gerekiyor.

Test sırasında mümkünse uygulamayı cihazınızda tutup ara ara kullanmanız yeterli. Özellikle Canlı TV, Film, Dizi, Spor, Favoriler, arama ve oynatma bölümlerini deneyebilirsiniz. Karşılaştığınız bir hata veya çalışmayan bölüm olursa bildirmeniz geliştirme açısından çok faydalı olur.

Teste katılmak isteyen diğer arkadaşlar da Google Play’de kullandıkları Gmail adreslerini paylaşabilirler. Adreslerini kapalı test listesine ekledikten sonra yukarıdaki Google Play bağlantısından uygulamaya erişebilirler.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 🙏📺

@hocam Teşekkür ederim hocam. 👍 Gmail adresinizi SılaTV PRO Google Play kapalı test kullanıcıları listesine ekliyorum.

📺 SılaTV PRO – Google Play:

Uygulamayı görebilmek ve yükleyebilmek için Google Play’de, kapalı teste eklettiğiniz aynı Gmail hesabıyla giriş yapmış olmanız gerekiyor.

Test sırasında mümkünse uygulamayı cihazınızda tutup ara ara kullanmanız yeterli. Özellikle Canlı TV, Film, Dizi, Spor, Favoriler, arama ve oynatma bölümlerini deneyebilirsiniz. Karşılaştığınız bir hata veya çalışmayan bölüm olursa bildirmeniz geliştirme açısından çok faydalı olur.

Teste katılmak isteyen diğer arkadaşlar da Google Play’de kullandıkları Gmail adreslerini paylaşabilirler. Adreslerini kapalı test listesine ekledikten sonra yukarıdaki Google Play bağlantısından uygulamaya erişebilirler.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 🙏📺

Link açılmıyor

usta linki bir kontrol eder misiniz?

usta linki bir kontrol eder misiniz?
@hocam Haklısınız , bağlantıyı tekrar kontrol ediyorum. 👍

Bu arada SılaTV PRO v3.3.1 yeni sürümünü de bugün yayınladık. 🚀 Yeni sürümde uygulamanın logosu, açılış ekranı ve görsel kimliği yenilendi; mevcut özellikler ve çalışma sistemi korunuyor.

📥 Yeni sürüm APK:

Ayrıca SılaTV PRO şu anda Google Play kapalı test aşamasında. Google Play test sürecini tamamlayabilmemiz için en az 12 test kullanıcısına ihtiyacımız var.

Teste katılacak arkadaşların Google Play’de kullandıkları Gmail adreslerini bildirmeleri gerekiyor. Adresi test listesine ekledikten sonra Google Play test bağlantısı üzerinden uygulamaya erişilebiliyor.

Test sırasında özellikle Canlı TV, Spor, Film & Dizi, Favoriler, AceStream, M3U, Xtream Codes, STB/MAG ve oynatma özelliklerinin denenmesi bizim için önemli.

Bu test aşamasını başarıyla tamamladığımızda hedefimiz SılaTV PRO’yu Google Play’de tam sürüm olarak yayınlamak. 📺🚀

Teste katılıp destek olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 🙏

SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri