🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam siteminizde haklısınız ancak kaynak isteyen bir uygulama olduğu içinde genelden talep görmediğini düşünmek isterim testin.
Ben kendi adıma mesajınızı gözden kaçırmışım, apk paylaşan bir kaç arkadaşımıza deneyip direk mesajla hata ve önerileri verdim burada.
Hala destek gerekirse ben de buradayım, özel mesajla iletebilirsiniz yapıalcakları, mibox dan denerim.
Teşekkür ederim hocam, desteğiniz için sağ olun. 🙏

Mi Box üzerinden test etmeniz bizim için özellikle faydalı olur. Google Play kapalı test grubuna sizi de ekleyelim.

Google Play'de kullandığınız Gmail adresinizi özel mesajdan gönderirseniz test kullanıcıları listesine ekleyeyim.

Test bağlantımız:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Listeye ekledikten sonra buradan test sürümüne erişebilirsiniz. Test sırasında karşılaştığınız hata veya önerileri iletirseniz tek tek değerlendireceğiz. 👍

Bu arada kendi adıma epey bir zamandır claudstream sayesinde apk evreninden de uzağım, elinize sağlık 3.3.2 ye getirmişsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam. 🙏

3.3.2'ye kadar gerçekten çok emek ve test oldu. Özellikle kullanıcıların cihazlardan verdiği geri bildirimler uygulamanın daha sağlam hale gelmesinde çok yardımcı oluyor.

Güzel sözleriniz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. 👍

Güncellemeyi televizyon ve Mumu emulatorde denedim, emulatorda otomatik güncelleme yaptı lakin televizyonda güncelleme var dedi indir yükle komutunu verdim gerkli izinler verildiği halde otomatik güncellem yapmadı ben de manuel apk indirip öyle güncellem yaptım.
Önceki yorumumda bahsettiğim gibi ben m3u paketi ile uygulamayı test ediyorum acestream sevmedşğşm için.
kumandadan kanal değiştirmekte bir gelişme olmamış. Televizyondaki performans aynı, açılış ve menüde kasma yapıyor. Emulatorde bir sıkıntı yok, açılış menü akıcı. Uygulamanın her bölümünün dahili player ile oynatırsa süper olacak.
Kolaylıklar diliyorum....
Hocam detaylı test ve geri bildirim için çok teşekkür ederim. 🙏

Özellikle gerçek TV ile emülatör arasındaki performans farkını belirtmeniz bizim için önemli.

Ana ekran kartları ve sol menü tarafında yeni düzenlemeler yaptık; arayüzü daha kompakt hale getirdik ve aynı ekranda daha fazla içerik görünmesini sağladık. Telefon/tablet ekran uyumu ve ekran döndürme tarafında da düzeltmeler yapıldı.

TV'de otomatik güncellemenin çalışmaması ve kumandadan kanal değiştirme konusunu ayrıca not aldım. Bunları da tekrar gerçek cihaz üzerinde kontrol edeceğim.

Dahili player konusunda da mümkün olduğunca uygulamanın kendi player'ını kullanmaya devam ediyoruz; ancak bazı kaynakların yapısı nedeniyle her yayında aynı yöntem mümkün olmayabiliyor.

Detaylı şekilde deneyip sonuçları yazmanız gerçekten çok faydalı oluyor. Tekrar teşekkür ederim hocam. 👍

Dun gece FB macini trt1 ACE PLAYER yayinindan izledim ve harika yayindi, kaliteli ve ace player uzerinden.... ace player yayinlari devam :))
Süper hocam, geri bildirim için teşekkür ederim. 🙂👍

AceStream/Ace Player tarafını özellikle maç ve canlı yayınlarda alternatif olması için eklemiştik. TRT 1 yayınını kaliteli ve sorunsuz izlemeniz sevindirdi.

Ace yayınlarını desteklemeye ve mümkün olduğunca sağlam tutmaya devam edeceğiz. İyi seyirler. 📺⚽

google play store de nasil destek olacagiz? yol yontem nasil olacak? Bilsem elimden geleni yaparim.
Çok teşekkür ederim hocam, desteğiniz çok makbule geçer. 🙏

Yapmanız gereken çok basit:

Google Play'de kullandığınız Gmail adresinizi bana özel mesajdan gönderin. Adresinizi Google Play kapalı test kullanıcıları listesine ekleyeceğim.

Listeye ekledikten sonra aşağıdaki bağlantıyı, eklediğimiz Gmail hesabıyla açıp SılaTV PRO'yu Google Play üzerinden yükleyerek/test ederek destek olabilirsiniz:

Test sırasında uygulamayı kullanmanız ve karşılaştığınız bir sorun olursa geri bildirim vermeniz yeterli. 👍

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 🙏

Emeğine yüreğine sağlık tevfik kardeşim güzel paylaşım başarılar :)
Çok teşekkür ederim kardeşim. 🙏🙂

Güzel sözlerin ve desteğin için sağ ol. Daha da güzel ve sağlam hale getirmek için geliştirmeye devam edeceğiz.

Hep birlikte güzel günlerde kullanalım. 📺👍

Üstad eline,emeğine sağlık test ettiğim kadarıyla uygulama gayet güzel ve akıcı tek sorun ace stream kaldırsan başka player olsa çok iyi olur,teşekkürler
Çok teşekkür ederim üstad, test edip geri dönüş yaptığınız için ayrıca teşekkürler. 🙏

Uygulamanın akıcı çalışmasına sevindim. Normal canlı yayın, film ve dizi içeriklerinde uygulamanın kendi dahili player'ını kullanıyoruz. AceStream ise sadece AceStream yapısındaki özel yayınlar için ayrı bir seçenek olarak bulunuyor.

Player tarafını da geliştirmeye devam edeceğiz. Güle güle kullanın, iyi seyirler. 📺👍

Eline sağlık, güzel çalışma olmuş yeni denemeye başladım, ilk eleştirim kartlar büyük olmuş, devam et kartı aşırı büyük, gerektiğinden fazla yer kaplıyor, yan dikey menü biraz daha önce olabilir oda büyük duruyor , ana sayfa ekranında fazla bi seçenek görünmüyor,
Hocam detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. 🙏

Belirttiğiniz noktaları dikkate alarak düzenlemeleri yaptık. Ana ekran kartlarını, özellikle Devam Et kartlarını küçülttük. Sol dikey menüyü de daha kompakt hale getirdik; böylece ana ekranda aynı anda daha fazla içerik görünüyor.

Düzenlemeleri emülatör ve gerçek cihaz üzerinde test ettik, sonuç gayet güzel oldu. 👍

Bu tür net geri bildirimler uygulamayı geliştirmemizde gerçekten çok yardımcı oluyor. Tekrar teşekkür ederim, iyi seyirler. 📺

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Ayrıca, telefonda telefonu yan veya dik ve çevirdiğin de uygulama kapanıp tekrar açılıyor, filmler de diziler, dizilerde film var, kartlar box da ve telefonda ekranda büyük duruyor .
Hocam bu ek geri bildiriminiz için de ayrıca teşekkür ederim. 🙏

Belirttiğiniz konuların tamamını tek tek ele aldık:

• Ana ekran ve Devam Et kartları küçültüldü.
• Sol menü daha kompakt hale getirildi.
• Telefon/tablet ekranlarına göre arayüz düzenlendi.
• Telefonu dikey/yatay çevirdiğinizde uygulamanın yeniden açılıyor gibi davranmasına neden olan ekran döndürme sorunu düzeltildi.
• Film/Dizi sınıflandırması yeniden düzenlendi; yanlış bölüme düşen içerikler için tespit sistemi iyileştirildi.

Düzeltmelerden sonra emülatör ve gerçek cihaz testlerini de yaptık. Her şey şu an stabil görünüyor.

Bu düzeltmeleri içeren yeni güncellemeyi birkaç gün içinde yayınlamayı planlıyoruz. Son kontrolleri tamamladıktan sonra burada ayrıca duyurusunu yapacağım.

Özellikle bu kadar net şekilde sorunları belirtmeniz çok faydalı oldu. Katkınız için tekrar teşekkür ederim hocam. 👍📺

Usta sanırım katagori düzenleme özelliği yok, dışardan yüklenen m3u dosya veya linklerin katagorilerini ileri geri veya gizli yapabilme özelliği eklenirse güzel olur.

Usta sanırım katagori düzenleme özelliği yok, dışardan yüklenen m3u dosya veya linklerin katagorilerini ileri geri veya gizli yapabilme özelliği eklenirse güzel olur.
Hocam güzel ve yerinde öneriniz için teşekkür ederim. 🙏

Bahsettiğiniz **M3U kategori düzenleme** özelliğini dikkate aldık ve geliştirmeye başladık.

Planladığımız sistemde dışarıdan M3U dosyası veya M3U linki ekleyen kullanıcılar kategorilerini kendileri yönetebilecek. Örneğin:

• İstenmeyen kategoriler **gizlenebilecek / tekrar gösterilebilecek**.
• Kategoriler **yukarı veya aşağı taşınarak sıralanabilecek**.
• Yapılan kategori sıralaması ve gizleme tercihleri **kaydedilecek**, uygulama kapatılıp tekrar açıldığında kaybolmayacak.
• M3U'nun içerisindeki asıl içerik silinmeyecek; sadece kullanıcının ekranda görmek istediği kategoriler ve sıralama değişecek.

Şu anda bu özellik üzerinde çalışıyoruz. Mevcut çalışan sistemi bozmak istemediğimiz için her yeni özelliği önce ayrı bir test sürümünde deniyoruz. Emülatör ve gerçek Android TV testlerinden sorunsuz geçtikten sonra ana sürüme dahil edeceğiz.

Bir konuyu da buradan özellikle ve net olarak belirtmek isterim:

**SılaTV PRO hiçbir zaman ücretli bir uygulama olmayacak. Uygulamaya reklam da eklenmeyecek.**

Amacımız uygulamadan para kazanmak değil; mümkün olduğunca **hızlı, sade, reklamsız, ücretsiz ve kaliteli** bir uygulama ortaya çıkarmak. Bundan sonra da kullanıcılarımızdan gelen mantıklı önerileri değerlendirerek SılaTV PRO'yu daha kaliteli ve kullanışlı hale getirmeye devam edeceğiz.

Tabii her öneriyi doğrudan ana sürüme eklemiyoruz. Önce mevcut sistemi bozup bozmadığını kontrol ediyor, test ediyor ve sağlam olduğundan emin olduktan sonra yayınlıyoruz.

Kategori yönetimi öneriniz de gerçekten kullanışlı olduğu için geliştirme listesine alınan özelliklerden biri oldu. 👍

Öneriniz ve uygulamanın gelişmesine katkınız için tekrar teşekkür ederim hocam. 🙏📺

Çok teşekkür ederim hocam, desteğiniz çok makbule geçer. 🙏

Yapmanız gereken çok basit:

Google Play'de kullandığınız Gmail adresinizi bana özel mesajdan gönderin. Adresinizi Google Play kapalı test kullanıcıları listesine ekleyeceğim.

Listeye ekledikten sonra aşağıdaki bağlantıyı, eklediğimiz Gmail hesabıyla açıp SılaTV PRO'yu Google Play üzerinden yükleyerek/test ederek destek olabilirsiniz:

Test sırasında uygulamayı kullanmanız ve karşılaştığınız bir sorun olursa geri bildirim vermeniz yeterli. 👍

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 🙏
istenen url bulunamadi

ace stream ulusal ATV kanalina tikladigimda VAV TV cikiyor. Bilgilendirme.

ace stream ulusal ATV kanalina tikladigimda VAV TV cikiyor. Bilgilendirme.
Hocam bilgilendirme ve test için çok teşekkür ederim. 🙏

**AceStream Ulusal** bölümünde şu anda bazı kanal eşleşmelerinde sorun olduğunu biliyoruz. ATV'ye tıklandığında VAV TV'nin açılması da bu taraftaki kanal/link eşleşmesinden kaynaklanıyor. Notumuzu aldık; Ulusal AceStream listesini tekrar kontrol edip yanlış eşleşmeleri düzelteceğiz.

**AceStream Spor** tarafında ise gerekli düzenlemeleri yaptık ve oradaki yayınları daha düzgün hale getirdik. Özellikle maç ve spor yayınlarında mümkün olduğunca kaliteli ve stabil kaynakları korumaya çalışıyoruz.

SılaTV PRO'yu aceleyle özellik doldurarak değil, gelen gerçek kullanıcı geri bildirimlerini değerlendirip test ederek geliştirmeye devam ediyoruz. Bir yerde sorun varsa üzerini kapatmak yerine tespit edip sonraki düzenlemelerde çözmeye çalışacağız.

**Kalitenin adresi SılaTV PRO. 📺✨**

Uygulama ücretsiz ve reklamsız çizgisini koruyarak büyümeye ve daha kaliteli hale gelmeye devam edecek.

Bu tür kanal/link hatalarını bildirmeniz bizim için çok değerli. Tekrar teşekkür ederim hocam. 👍

hocam en kısa zamanda uygulamanı primestore marketimizde görmek isteriz. kafana takılan bişey olursa sormaktan çekinme.

hocam en kısa zamanda uygulamanı primestore marketimizde görmek isteriz. kafana takılan bişey olursa sormaktan çekinme.

Hocam güzel düşünceniz ve davetiniz için çok teşekkür ederim. 🙏
SılaTV PRO’yu PrimeStore’da yayınlama fikrine kesinlikle olumlu bakıyorum. Uygulamayı biraz daha geliştirip şu an üzerinde çalıştığımız son düzenlemeleri ve testleri tamamladıktan sonra PrimeStore tarafına da geçmek isterim.

O aşamaya geldiğimizde süreçle ilgili bilmediğim veya takıldığım bir nokta olursa mutlaka size danışırım. Desteğiniz ve kapınızı açık tutmanız benim için değerli. 👍

İnşallah SılaTV PRO’yu en kısa zamanda PrimeStore’da da kullanıcılarla buluştururuz. 📺🚀
Tekrar teşekkür ederim .

Son düzenleme:
Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri