🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, forum yönetiminin “art arda mesaj” uyarısı nedeniyle bundan sonra yorum ve sorulara tek tek cevap vermeyeceğim.

SılaTV PRO ile ilgili yalnızca yeni sürüm, önemli güncelleme ve gerekli duyuruları paylaşacağım.

Bugüne kadar destek olan, test eden ve geri bildirim veren herkese teşekkür ederim. 🙏
SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle.
Hocam yanlış anladınız sanırım.

Yapmanız gereken aynı mesaj içerisindeyken her mesaj için cevapla tuşunu kullanmanız. bir örnek göstereyim.

Arkadaşlar, forum yönetiminin “art arda mesaj” uyarısı nedeniyle bundan sonra yorum ve sorulara tek tek cevap vermeyeceğim.

SılaTV PRO ile ilgili yalnızca yeni sürüm, önemli güncelleme ve gerekli duyuruları paylaşacağım.

Bugüne kadar destek olan, test eden ve geri bildirim veren herkese teşekkür ederim. 🙏
1.cevap
Hocam çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için sağ olun. 🙏 AceStream tarafında tek bir sabit veya resmî kanal havuzu yok; genelde yayınlar Content ID / AceStream ID üzerinden bulunuyor ve zamanla değişebiliyor.

Kendi listenizi hazırlamak istiyorsanız en sağlıklısı herkese açık ve paylaşımına izin verilen kaynakları kullanmak. Aramalarda kanal/yayın adıyla birlikte “AceStream ID”, “AceStream Content ID” veya “AceStream public stream” gibi ifadeleri deneyebilirsiniz. Bulduğunuz ID’yi M3U listesine
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
şeklinde ekleyebilirsiniz.

Ben de listeleri hazırlarken mümkün olduğunca çalışan, stabil ve herkese açık kaynakları tercih ediyorum. Özel/ücretli yayınların izinsiz kaynaklarını kullanmamak en doğrusu hocam. İsterseniz M3U formatını hazırlama konusunda da yardımcı olurum. 👍
2.cevap
Çok teşekkür ederim hocam, güzel yorumunuz gerçekten mutlu etti. 🙏
SılaTV PRO’nun favori IPTV uygulamanız olması benim için ayrı bir değer. Güle güle kullanın, umarım uzun süre sorunsuz ve keyifle kullanırsınız. 👍
3.cevap

Hocam yanlış anlaşılma olmasın diye nasıl cevap verdiğimi şemalı olarak açıklayayım.

Benim yaptığım işlem şu şekildeydi:

1. Kullanıcı A soru/yorum yazıyor

Ben onun mesajındaki “Cevapla” butonuna basıyorum

Kullanıcı A’ya cevabımı yazıp gönderiyorum.

2. Daha sonra Kullanıcı B farklı bir soru yazıyor

Ben bu sefer Kullanıcı B’nin mesajındaki “Cevapla” butonuna basıyorum

Kullanıcı B’ye cevabımı yazıp gönderiyorum.

3. Kullanıcı C başka bir soru soruyor

Yine onun mesajındaki “Cevapla” butonuna basıyorum

Kullanıcı C’ye ayrı olarak cevap veriyorum.

Yani benim yaptığım:

Kullanıcı A → soru → cevap
Kullanıcı B → soru → cevap
Kullanıcı C → soru → cevap

Ben kendi kendime art arda mesaj göndermiyorum. Her mesajım, farklı bir üyenin bana yönelttiği soru veya yorumuna cevap olarak yazılıyor.

Benim anlayamadığım nokta şu hocam: Farklı üyeler soru sorduğunda, her birinin kendi mesajındaki Cevapla butonunu kullanarak yanıt vermem de “art arda mesaj” kapsamına mı giriyor?

Eğer doğru yöntem:

Kullanıcı A → Cevapla
Kullanıcı B → Cevapla
Kullanıcı C → Cevapla

Hepsini tek mesaj kutusunda biriktir

TEK MESAJ olarak gönder

şeklindeyse bunu öğrenmiş olayım ve bundan sonra o şekilde kullanayım.

Ben burada uygulamamı paylaşırken arkadaşlardan gelen sorulara yardımcı olmaya ve yaşadıkları sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorum. Mesaj sayısını artırmak veya forum kurallarını ihlal etmek gibi bir amacım kesinlikle yok.

Ancak farklı kullanıcıların sorularına ayrı ayrı cevap vermem de ceza sebebi olacaksa, açıkçası bu şekilde forumu doğru kullanmam benim için oldukça zor hale geliyor.

Bu kullanım şekli de kurallara aykırıysa lütfen açıkça belirtin. Bu durumda artık destek mesajlarına cevap vermem; gerekiyorsa konumun/üyeliğimin kaldırılmasını da tercih ederim.

Ben sadece kuralın tam olarak nasıl uygulanması gerektiğini anlamak istiyorum. Göstereceğiniz doğru yönteme göre hareket edeceğim. Teşekkür ederim.

Hocam yanlış anlaşılma olmasın diye nasıl cevap verdiğimi şemalı olarak açıklayayım.

Yani benim yaptığım:

Ben kendi kendime art arda mesaj göndermiyorum. Her mesajım, farklı bir üyenin bana yönelttiği soru veya yorumuna cevap olarak yazılıyor.

Benim anlayamadığım nokta şu hocam: Farklı üyeler soru sorduğunda, her birinin kendi mesajındaki Cevapla butonunu kullanarak yanıt vermem de “art arda mesaj” kapsamına mı giriyor?

Eğer doğru yöntem:

Kullanıcı A → Cevapla
Kullanıcı B → Cevapla
Kullanıcı C → Cevapla

TEK MESAJ olarak gönder

Ben burada uygulamamı paylaşırken arkadaşlardan gelen sorulara yardımcı olmaya ve yaşadıkları sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorum. Mesaj sayısını artırmak veya forum kurallarını ihlal etmek gibi bir amacım kesinlikle yok.

Ancak farklı kullanıcıların sorularına ayrı ayrı cevap vermem de ceza sebebi olacaksa, açıkçası bu şekilde forumu doğru kullanmam benim için oldukça zor hale geliyor.

Bu kullanım şekli de kurallara aykırıysa lütfen açıkça belirtin. Bu durumda artık destek mesajlarına cevap vermem; gerekiyorsa konumun/üyeliğimin kaldırılmasını da tercih ederim.

Ben sadece kuralın tam olarak nasıl uygulanması gerektiğini anlamak istiyorum. Göstereceğiniz doğru yönteme göre hareket edeceğim. Teşekkür ederim.
Hocam yukarıda benim yazım havada kaldı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Hocam tam şu anda gerçek bir örnek oluştu, ekran görüntüsünü de ekliyorum.

Benim anlatmaya çalıştığım durum tam olarak budur:

1️⃣ Kullanıcı bana soru/yorum yazıyor
⬇️
2️⃣ Ben kullanıcının mesajının altındaki “Cevapla” butonuna basıyorum
⬇️
3️⃣ Kullanıcının mesajı alıntı olarak cevap kutusuna geliyor
⬇️
4️⃣ Ben yalnızca o kullanıcıya verdiğim cevabı altına yazıyorum
⬇️
5️⃣ “Cevap yaz” diyerek gönderiyorum

Yani yaptığım işlem:

Dünya soru soruyor → Ben Cevapla → Dünya’ya cevap veriyorum

Daha sonra:

Başka kullanıcı soru soruyor → Ben onun Cevapla butonuna basıyorum → Ona cevap veriyorum

Buradaki amacım kendi mesajımın arkasından yeni mesaj yazarak konuyu yukarı taşımak veya mesaj sayısını artırmak değil.

Nitekim ekteki ekran görüntüsünde de arkadaşımız, “Hocam yukarıda benim yazım havada kaldı, cevaplarsanız sevinirim” diye özellikle benden cevap beklediğini belirtmiş.

Benim öğrenmek istediğim tam olarak şu:

YANLIŞSA:
Kullanıcı A → Cevapla → Gönder
Kullanıcı B → Cevapla → Gönder
Kullanıcı C → Cevapla → Gönder ❌

DOĞRUSU BU MU?:
Kullanıcı A → Cevapla
⬇️
Kullanıcı B → Cevapla
⬇️
Kullanıcı C → Cevapla
⬇️
Üç alıntıyı aynı cevap kutusunda topla
⬇️
Her kullanıcının cevabını kendi alıntısının altına yaz
⬇️
Hepsini TEK mesaj olarak gönder ✅

Eğer forum kuralı buysa sorun yok hocam; bundan sonra bu şekilde hareket ederim. Ben yalnızca “Cevapla” butonunu kullanarak farklı kişilere ayrı ayrı cevap vermenin neden art arda mesaj sayıldığını anlayamamıştım.

Ekran görüntüsünü de özellikle ekliyorum ki ne yaptığımı net olarak görebilelim. Yanlış yaptığım noktayı gösterirseniz ona göre devam edeyim. Teşekkür ederim. 🙏924c0fca-add8-4114-b084-d13b484cd65f.png

Hocam açık konuşmak istiyorum; bu kadar sıkı bir uygulamayı anlamakta gerçekten zorlanıyorum.

Buradaki amacım art arda gereksiz mesaj atmak, mesaj sayısı artırmak veya forum düzenini bozmak değil. SılaTV PRO'yu kullanan arkadaşlar soru soruyor, yaşadıkları sorunları yazıyor; ben de uygulamayı geliştiren kişi olarak onların mesajlarına tek tek cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bir arkadaş “şu sorun var” diyor, cevap veriyorum. Başka bir arkadaş farklı bir soru soruyor, ona da cevap veriyorum. Bunlar benim kendi kendime attığım art arda mesajlar değil; farklı kullanıcıların farklı sorularına verilen cevaplar.

Açıkçası kullanıcıların sorularına yardımcı olmamın bu şekilde kısıtlanması beni üzdü. İnsanlar burada çözüm arıyor. Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Buna rağmen her cevap verdiğimde “art arda mesaj” konusunda ceza alma endişesi yaşayacaksam sağlıklı şekilde destek vermem mümkün değil.

Forum kurallarına elbette saygım var ve yanlış yaptığım bir nokta varsa düzeltmeye hazırım. Ancak farklı kişilerin sorularına cevap vermek de yasak veya ceza sebebiyse, lütfen bunu bana açıkça belirtin.

Eğer SılaTV PRO konusunda kullanıcılara bu şekilde yardımcı olmam forum açısından uygun değilse, konuyu uzatmak istemiyorum. Paylaşımlarımı ve uygulama bağlantılarımı kaldırıp forumdan ayrılmayı tercih ederim. Bugüne kadar destek veren, test eden, yorum yapan ve katkıda bulunan bütün arkadaşlara da teşekkür ederek vedalaşırım.

Ben tartışma çıkarmak istemiyorum; yalnızca neyin doğru, neyin yanlış olduğunu net olarak öğrenmek istiyorum. Bundan sonra kurala uygun şekilde devam edebileceksek memnuniyetle devam ederim. Aksi durumda da kimseyi rahatsız etmeden paylaşımımı sonlandırırım.

Teşekkür ederim.

Hocam tam şu anda gerçek bir örnek oluştu, ekran görüntüsünü de ekliyorum.

Benim anlatmaya çalıştığım durum tam olarak budur:

1️⃣ Kullanıcı bana soru/yorum yazıyor
⬇️
2️⃣ Ben kullanıcının mesajının altındaki “Cevapla” butonuna basıyorum
⬇️
3️⃣ Kullanıcının mesajı alıntı olarak cevap kutusuna geliyor
⬇️
4️⃣ Ben yalnızca o kullanıcıya verdiğim cevabı altına yazıyorum
⬇️
5️⃣ “Cevap yaz” diyerek gönderiyorum

Yani yaptığım işlem:

Dünya soru soruyor → Ben Cevapla → Dünya’ya cevap veriyorum

Daha sonra:

Başka kullanıcı soru soruyor → Ben onun Cevapla butonuna basıyorum → Ona cevap veriyorum

Buradaki amacım kendi mesajımın arkasından yeni mesaj yazarak konuyu yukarı taşımak veya mesaj sayısını artırmak değil.

Nitekim ekteki ekran görüntüsünde de arkadaşımız, “Hocam yukarıda benim yazım havada kaldı, cevaplarsanız sevinirim” diye özellikle benden cevap beklediğini belirtmiş.

Benim öğrenmek istediğim tam olarak şu:

YANLIŞSA:
Kullanıcı A → Cevapla → Gönder
Kullanıcı B → Cevapla → Gönder
Kullanıcı C → Cevapla → Gönder ❌

DOĞRUSU BU MU?:
Kullanıcı A → Cevapla
⬇️
Kullanıcı B → Cevapla
⬇️
Kullanıcı C → Cevapla
⬇️
Üç alıntıyı aynı cevap kutusunda topla
⬇️
Her kullanıcının cevabını kendi alıntısının altına yaz
⬇️
Hepsini TEK mesaj olarak gönder ✅

Eğer forum kuralı buysa sorun yok hocam; bundan sonra bu şekilde hareket ederim. Ben yalnızca “Cevapla” butonunu kullanarak farklı kişilere ayrı ayrı cevap vermenin neden art arda mesaj sayıldığını anlayamamıştım.

Ekran görüntüsünü de özellikle ekliyorum ki ne yaptığımı net olarak görebilelim. Yanlış yaptığım noktayı gösterirseniz ona göre devam edeyim. Teşekkür ederim. 🙏Ekli dosyayı görüntüle 30728
Şöyle hocam, bu son mesajınıza cevapla dedim bunu yazdım.
Aşağıdaki cevapla tuşuna basmadan diğer üyenin mesajına gelip tekrar cevapla diyorum;

Yani benim yaptığım:

Eğer doğru yöntem:

Kullanıcı A → Cevapla
Kullanıcı B → Cevapla
Kullanıcı C → Cevapla

TEK MESAJ olarak gönder

Bu kez ikinci mesaj burada görünüyor ve o kişiye cevap yazıyorum.

Tüm sorulara bu şekilde cevap verdikten sonra en son cevap yaz butonuna basarak tüm cevapları tek mesajda göndermiş oluyorum.

Hocam açık konuşmak istiyorum; bu kadar sıkı bir uygulamayı anlamakta gerçekten zorlanıyorum.

Buradaki amacım art arda gereksiz mesaj atmak, mesaj sayısı artırmak veya forum düzenini bozmak değil. SılaTV PRO'yu kullanan arkadaşlar soru soruyor, yaşadıkları sorunları yazıyor; ben de uygulamayı geliştiren kişi olarak onların mesajlarına tek tek cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bir arkadaş “şu sorun var” diyor, cevap veriyorum. Başka bir arkadaş farklı bir soru soruyor, ona da cevap veriyorum. Bunlar benim kendi kendime attığım art arda mesajlar değil; farklı kullanıcıların farklı sorularına verilen cevaplar.

Açıkçası kullanıcıların sorularına yardımcı olmamın bu şekilde kısıtlanması beni üzdü. İnsanlar burada çözüm arıyor. Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Buna rağmen her cevap verdiğimde “art arda mesaj” konusunda ceza alma endişesi yaşayacaksam sağlıklı şekilde destek vermem mümkün değil.

Forum kurallarına elbette saygım var ve yanlış yaptığım bir nokta varsa düzeltmeye hazırım. Ancak farklı kişilerin sorularına cevap vermek de yasak veya ceza sebebiyse, lütfen bunu bana açıkça belirtin.

Eğer SılaTV PRO konusunda kullanıcılara bu şekilde yardımcı olmam forum açısından uygun değilse, konuyu uzatmak istemiyorum. Paylaşımlarımı ve uygulama bağlantılarımı kaldırıp forumdan ayrılmayı tercih ederim. Bugüne kadar destek veren, test eden, yorum yapan ve katkıda bulunan bütün arkadaşlara da teşekkür ederek vedalaşırım.

Ben tartışma çıkarmak istemiyorum; yalnızca neyin doğru, neyin yanlış olduğunu net olarak öğrenmek istiyorum. Bundan sonra kurala uygun şekilde devam edebileceksek memnuniyetle devam ederim. Aksi durumda da kimseyi rahatsız etmeden paylaşımımı sonlandırırım.

Teşekkür ederim.
Uygulama sıkı değil aslında, çok basit kurallara uymamız gerekiyor. Yine de ben anlamadım/karışık geldi vb diyorsanız sorun değil. Bu sizi dışladığımız anlamına gelmiyor. Hemen üyeliğimi sonlandırım vb bir moda girmenize gerek yok.

Uygulama sıkı değil aslında, çok basit kurallara uymamız gerekiyor. Yine de ben anlamadım/karışık geldi vb diyorsanız sorun değil. Bu sizi dışladığımız anlamına gelmiyor. Hemen üyeliğimi sonlandırım vb bir moda girmenize gerek yok.
Tamam hocam, teşekkür ederim. 🙏
Ben de yanlış anlaşılmak istemediğim için detaylı açıklamak istedim.

Amacım kesinlikle forum kurallarına karşı gelmek veya gereksiz mesaj yazmak değil. SılaTV PRO'yu kullanan arkadaşlar soru sordukça elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bundan sonra belirttiğiniz şekilde kurallara daha dikkat ederek devam edeceğim. Özellikle aynı mesaj içerisinde birden fazla kişiye cevap vermem gerekiyorsa, ayrı ayrı mesaj göndermek yerine mümkün olduğunca tek mesaj içerisinde cevapları birleştireceğim.

Benim için önemli olan hem forum düzenini korumak hem de uygulamayı kullanan arkadaşları mümkün olduğunca cevapsız bırakmamak.

Açıklamanız için tekrar teşekkür ederim hocam. Konuyu anladım, devam ediyoruz. 👍🙏

Hocam çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için sağ olun. 🙏 AceStream tarafında tek bir sabit veya resmî kanal havuzu yok; genelde yayınlar Content ID / AceStream ID üzerinden bulunuyor ve zamanla değişebiliyor.

Kendi listenizi hazırlamak istiyorsanız en sağlıklısı herkese açık ve paylaşımına izin verilen kaynakları kullanmak. Aramalarda kanal/yayın adıyla birlikte “AceStream ID”, “AceStream Content ID” veya “AceStream public stream” gibi ifadeleri deneyebilirsiniz. Bulduğunuz ID’yi M3U listesine
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
şeklinde ekleyebilirsiniz.

Ben de listeleri hazırlarken mümkün olduğunca çalışan, stabil ve herkese açık kaynakları tercih ediyorum. Özel/ücretli yayınların izinsiz kaynaklarını kullanmamak en doğrusu hocam. İsterseniz M3U formatını hazırlama konusunda da yardımcı olurum. 👍
örnek olması açısından m3u hazırlamayı gösterebilir misiniz memnun olurum.

örnek olması açısından m3u hazırlamayı gösterebilir misiniz memnun olurum.
Tabii hocam. 👍 En basit haliyle M3U yapısı şu şekilde:

#EXTM3U

#EXTINF:-1 group-title="Spor",Örnek Kanal
acestream://CONTENT_ID_BURAYA

Örnek Kanal bölümüne kanal adını, group-title bölümüne istediğiniz kategoriyi, CONTENT_ID_BURAYA kısmına da kullanma hakkınız olan AceStream Content ID'yi yazabilirsiniz.

Birden fazla kanal ekleyecekseniz aynı iki satırlık yapıyı alt alta tekrarlamanız yeterli. Dosyayı örneğin liste.m3u adıyla kaydedebilirsiniz. 👍

Slm sayın hocam bugün Beşiktaş maçı var malumunuz maçı s sport plus veriyor akşama ekleme şansı varmı acaba teşekkürler

Slm sayın hocam bugün Beşiktaş maçı var malumunuz maçı s sport plus veriyor akşama ekleme şansı varmı acaba teşekkürler
Selam hocam. 🙏 İlginiz için teşekkür ederim. SılaTV PRO uygulama tarafını geliştiriyorum; belirli maçlar için kanal/yayın kaynağı ekleme garantisi veremiyorum. Mevcut liste güncellenirse uygulamada otomatik olarak görünür. Beşiktaş maçınız için iyi seyirler. 👍⚽

reis acestreamin cok guzel bir m3u’sunu odtu bilgisayar muhendisligi mezunu bir arkadas yapmis zaten(neden okulu soyledim boyle kaliteli arkadaslardan boyle guzel uygulamalar cok daha fazla gelmesi lazim). Turk milleti’nin proxy’li vavoo’ya ihtiyaci var. olur da byebyedpi patlarsa diye.

reis acestreamin cok guzel bir m3u’sunu odtu bilgisayar muhendisligi mezunu bir arkadas yapmis zaten(neden okulu soyledim boyle kaliteli arkadaslardan boyle guzel uygulamalar cok daha fazla gelmesi lazim). Turk milleti’nin proxy’li vavoo’ya ihtiyaci var. olur da byebyedpi patlarsa diye.
Çok teşekkür ederim hocam, güzel düşünceleriniz için. 🙏 SılaTV PRO’yu elimizden geldiğince geliştirmeye devam ediyoruz.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri de VPN ile uğraşmadan doğrudan çalışması. 😊 Ayrıca çalışmalar devam ediyor; yeni özellikler ve geliştirmeler de geliyor. 🚀📺

SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma. 👍
Güle güle kullanın hocam. 🙏

📢 SılaTV PRO – Yakında Yeni Playlist Giriş Seçenekleri

SılaTV PRO için yeni geliştirmeler devam ediyor. 🚀

Yakında playlist ekleme bölümüne yeni seçenekler eklemeyi planlıyoruz:

🔗 M3U URL
👤 Xtream Codes — Server URL + Kullanıcı Adı + Şifre
📺 STB / MAG — Portal URL + MAC Adresi
📁 Dosyadan M3U yükleme

Mevcut M3U sistemi korunacak; bunlar ek seçenekler olarak gelecek.

Ayrıca SılaTV PRO’nun yeni arayüzü ve başka yeni özellikleri üzerinde de çalışmalar devam ediyor. 😎

SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma. 🚀📺

Son düzenleme:
Mor kanallar aktif değil.hocam galiba

Eline sağlık, güzel bir program olmuş

Mor kanallar aktif değil.hocam galiba
Hocam merhaba. 🙏 “Mor kanallar aktif değil” derken kanallar hiç açılmıyor mu, yoksa listede görünüp yayına mı başlamıyor? Biraz detay verirseniz kontrol edelim. 👍

Üstad bütün denemelerimde ace streamdan kurtulamadım, orijinal sitesinden uygulama kurup ücretsiz üyelik yaptım, sizin yayınların önemli olanları canlılar onlarda ace stream olunca; play store olmayan box da zidoo z9xpro da olmadı ve ace streamli olduğu sürece ben maalesef artık kullanamayacağım. Teşekkür ederim. Programınız gittikçe gelişen güzel bir uygulamaya dönüşüyor, başarılar dilerim.

Eline sağlık, güzel bir program olmuş
Çok teşekkür ederim hocam, güzel yorumunuz için. 🙏 Güle güle kullanın. 😊

SılaTV PRO’yu geliştirmeye devam ediyoruz. Pazartesi itibarıyla yeni özellikler üzerinde çalışmaya başlayacağız:

🔗 M3U URL — mevcut sistem korunacak
👤 Xtream Codes — Server URL + Kullanıcı Adı + Şifre
📺 STB / MAG — Portal URL + MAC Adresi
📂 Dosyadan M3U/M3U8 yükleme
▶️ Harici oynatıcı desteği

Bunların yanında yeni geliştirmeler de zamanla gelecek. 🚀

SılaTV PRO — Aç. Seç. İzle. VPN ile uğraşma. 📺👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri