🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad çok teşekkür ederim çalışmalarınız için. Ben artık google play store olmayan box için sizin uygulamanızdan üzülerek vazgeçiyorum. Acestream olduğu sürece benim yararlanmak olmayacak.
Ayrıca, Örnek: belgesel bölümünden bir kanal açtım izledim, sonra ki kanal önce ki kanal vs. gerek duymadan kumanda geri tuşuna basınca direk ana sayfa kısmına atıyor, ekranda en son belgesel kanallar seçimi bbc üzerinden direk ana sayfa işaretine atıyor; ben belgeselden başka birini seçme vs. yapmak için en son kaldığım seçtiğim kanal üzerine gelmesi gerekmez mi?
Tekrar teşekkürler

Hocam siz uygulama içinden güncelleme yapmamışsınız, o yüzden eski sürüm kalmış. Uygulama içinden güncellemeyi yapıp tekrar deneyin, yayınlar açılacaktır. 👍

İsterseniz güncel v3.2.5 APK buradan da indirebilirsiniz:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam uygulamayı uygulama içinden yaptım açılmadı sonra sildim sizin paylaştığınız 3.2.5 linkten indirdim yükledim AceStream yayınlarının hiçbiri açılmıyor

Hocam uygulamayı uygulama içinden yaptım açılmadı sonra sildim sizin paylaştığınız 3.2.5 linkten indirdim yükledim AceStream yayınlarının hiçbiri açılmıyor
Arkadaşlar bu durum sizlerde de aynımı durum tesbiti açısından önemli yazarsanız faydalı olur teşekkürler

Arkadaşlar bu durum sizlerde de aynımı durum tesbiti açısından önemli yazarsanız faydalı olur teşekkürler
Sorun çözüldü acestream tüm verileri silince düzeldi hocam kusura bakma

Üstad çok teşekkür ederim çalışmalarınız için. Ben artık google play store olmayan box için sizin uygulamanızdan üzülerek vazgeçiyorum. Acestream olduğu sürece benim yararlanmak olmayacak.
Ayrıca, Örnek: belgesel bölümünden bir kanal açtım izledim, sonra ki kanal önce ki kanal vs. gerek duymadan kumanda geri tuşuna basınca direk ana sayfa kısmına atıyor, ekranda en son belgesel kanallar seçimi bbc üzerinden direk ana sayfa işaretine atıyor; ben belgeselden başka birini seçme vs. yapmak için en son kaldığım seçtiğim kanal üzerine gelmesi gerekmez mi?
Tekrar teşekkürler
Rica ederim hocam, güzel düşünceleriniz için ben teşekkür ederim. 🙏

AceStream zorunlu değil. AceStream sadece AceStream kaynaklı yayınları izlemek isteyenler için gerekiyor. Google Play Store olmayan cihazlarda bu kısmı kullanmak istemezseniz, SılaTV PRO’nun Film, Dizi, Belgesel, Canlı TV ve diğer bölümlerini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kumandanın geri tuşuyla ilgili söylediğiniz konuda ise haklısınız. Bir kanal/bölüm içerisinden geri çıktığınızda doğrudan Ana Sayfa’ya odaklanmak yerine, mümkünse en son bulunduğunuz kategori ve kanalın üzerine geri dönmesi kullanım açısından daha rahat olur. 👍

Bu önerinizi not aldım hocam. Uygun şekilde mevcut sistemi bozmadan geliştirebilirsek sonraki güncellemelerden birinde değerlendireceğim. Teşekkür ederim. 🙏

Anladım hocam. O zaman güncelleme kaynaklı değilmiş. 👍

AceStream Engine cihazınızda kurulu ve çalışıyor olmasına rağmen v3.2.5’te hiçbir AceStream yayını açılmıyorsa bunu ayrıca kontrol edeceğim.

Sizden ricam mümkünse AceStream Tanı bölümünün ekran görüntüsünü paylaşın. Oradaki bilgilerden Engine’in uygulama tarafından doğru algılanıp algılanmadığını görelim.

Teşekkür ederim hocam, geri bildiriminiz bizim için önemli. 🙏

Evet hocam, iyi olur. 👍 v3.2.5 kullanıp AceStream Engine kurulu olduğu halde AceStream yayınları açılmayan başka arkadaşlarımız varsa cihaz modeliyle birlikte yazarlarsa sevinirim.

Aynı şekilde sorunsuz çalışan arkadaşlar da “bende çalışıyor” diye belirtirse, sorunun genel mi yoksa belirli cihaz/Engine sürümleriyle mi ilgili olduğunu daha kolay tespit ederiz. Teşekkürler. 🙏

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Sorun çözüldü acestream tüm verileri silince düzeldi hocam kusura bakma
Estağfurullah hocam, ne kusuru. 😊 Sorunun çözülmesine sevindim. 👍
AceStream verilerini temizleyince düzelmesi de bizim için faydalı bir bilgi oldu. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlara da çözüm olabilir.
Güle güle kullanın hocam. 🙏

Estağfurullah hocam, ne kusuru. 😊 Sorunun çözülmesine sevindim. 👍
AceStream verilerini temizleyince düzelmesi de bizim için faydalı bir bilgi oldu. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlara da çözüm olabilir.
Güle güle kullanın hocam. 🙏
Hocam spor bölümünde malum yayınlar açılmıyor hafta sonu da maçlar başlıyor bununla alakalı bir çalışmanız varmı birde spor bölümündeki eksik kanallar ne zaman tamamlanır acaba

Hocam selam uygulamanızı kurdum denemek için lakin çok agir calisyor benim televizyonda ana sayfada gezemiyorum bile çoğu zaman menü geçişleri asiri yavaş çalışıyor dona dona takıla takila tv modeli Dijitsu 55 DG 22000 4K Android 14 bilmiyorum neden ama uygulamayı kullanamadım silmek zorunda kaldim elinize sağlık

Hocam spor bölümünde malum yayınlar açılmıyor hafta sonu da maçlar başlıyor bununla alakalı bir çalışmanız varmı birde spor bölümündeki eksik kanallar ne zaman tamamlanır acaba
Hocam Spor bölümüyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 👍 Açılmayan yayınları ve eksik kanalları tek tek kontrol ediyoruz. Kaynak tarafında çalışan ve stabil olan yayınları buldukça listeye ekleyip güncelleyeceğiz.

Özellikle maçlar başlamadan önce mümkün olduğunca toparlamaya çalışacağım. Ancak çalışmayan linkleri sırf liste dolu görünsün diye eklemek istemiyorum; önemli olan yayınların düzgün ve stabil açılması.

İlginiz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam. 🙏

Hocam selam uygulamanızı kurdum denemek için lakin çok agir calisyor benim televizyonda ana sayfada gezemiyorum bile çoğu zaman menü geçişleri asiri yavaş çalışıyor dona dona takıla takila tv modeli Dijitsu 55 DG 22000 4K Android 14 bilmiyorum neden ama uygulamayı kullanamadım silmek zorunda kaldim elinize sağlık
Selam hocam, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏 Bahsettiğiniz ana menüdeki aşırı yavaşlama ve takılmalarla ilgili önemli bir performans sorunu tespit ettik ve gerekli düzeltmeleri yaptık. Özellikle bazı işlemlerin büyük kanal listesini gereksiz yere tekrar tekrar taradığı ortaya çıktı.

Yeni güncellemeyi hazırlıyoruz. Yayınlandığında mümkünse bir kez daha denemenizi rica ederim. Düşük donanımlı Android TV'lerde de daha akıcı çalışması için kontrollerimizi sürdürüyoruz.

Deneyip geri dönüş yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim hocam. 👍

Selam hocam, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 🙏 Bahsettiğiniz ana menüdeki aşırı yavaşlama ve takılmalarla ilgili önemli bir performans sorunu tespit ettik ve gerekli düzeltmeleri yaptık. Özellikle bazı işlemlerin büyük kanal listesini gereksiz yere tekrar tekrar taradığı ortaya çıktı.

Yeni güncellemeyi hazırlıyoruz. Yayınlandığında mümkünse bir kez daha denemenizi rica ederim. Düşük donanımlı Android TV'lerde de daha akıcı çalışması için kontrollerimizi sürdürüyoruz.

Deneyip geri dönüş yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim hocam. 👍
Yeni güncelleme geldiğinde bir daha denerim ram'den dolayida olabilir 2gb ramli cihazlara biraz daha entegre edilebilir.

Yeni güncelleme geldiğinde bir daha denerim ram'den dolayida olabilir 2gb ramli cihazlara biraz daha entegre edilebilir.
Hocam teşekkür ederim. 🙏 Haklısınız, 2 GB RAM'li Android TV ve TV Box cihazlarda donanımın da etkisi olabiliyor. Ancak sizin bildirdiğiniz sorun yalnızca RAM kaynaklı değildi. Uygulamada özellikle büyük listeler ve Favoriler tarafında gereksiz işlem yükü oluşturan noktalar tespit ettik ve bunları düzelttik.

Bu nedenle bugün SılaTV PRO v3.2.7 sürümünü yayınladık. 👍

Yeni sürümde özellikle:

• Ana menü ve kategori geçişlerinde performans iyileştirmeleri
• Büyük listelerde gereksiz hesaplamaların azaltılması
Favoriler V2 performans ve kararlılık düzeltmeleri
• Çok sayıda favori sonrasında oluşabilen yavaşlama/takılma sorunlarının giderilmesi
• Kumanda ile gezinmenin daha akıcı hale getirilmesi
• Film/Dizi Kaldığın Yerden Devam Et sisteminin korunması
%95 akıllı tamamlama sisteminin korunması
• Genel Android TV kararlılık iyileştirmeleri

yapıldı.

Mümkünse eski sürümü değil, doğrudan v3.2.7'yi kurup sizin 2 GB RAM'li cihazınızda tekrar denemenizi özellikle rica ederim. Sonucu olumlu veya olumsuz yazarsanız düşük donanımlı cihazlardaki performansı değerlendirmemiz açısından çok faydalı olur. 👍

📥 SılaTV PRO v3.2.7 APK:

Teşekkür ederim hocam, geri bildiriminiz geliştirme sürecinde gerçekten faydalı oldu. 🙏

Hocam teşekkür ederim. 🙏 Haklısınız, 2 GB RAM'li Android TV ve TV Box cihazlarda donanımın da etkisi olabiliyor. Ancak sizin bildirdiğiniz sorun yalnızca RAM kaynaklı değildi. Uygulamada özellikle büyük listeler ve Favoriler tarafında gereksiz işlem yükü oluşturan noktalar tespit ettik ve bunları düzelttik.

Bu nedenle bugün SılaTV PRO v3.2.7 sürümünü yayınladık. 👍

Yeni sürümde özellikle:

• Ana menü ve kategori geçişlerinde performans iyileştirmeleri
• Büyük listelerde gereksiz hesaplamaların azaltılması
Favoriler V2 performans ve kararlılık düzeltmeleri
• Çok sayıda favori sonrasında oluşabilen yavaşlama/takılma sorunlarının giderilmesi
• Kumanda ile gezinmenin daha akıcı hale getirilmesi
• Film/Dizi Kaldığın Yerden Devam Et sisteminin korunması
%95 akıllı tamamlama sisteminin korunması
• Genel Android TV kararlılık iyileştirmeleri

yapıldı.

Mümkünse eski sürümü değil, doğrudan v3.2.7'yi kurup sizin 2 GB RAM'li cihazınızda tekrar denemenizi özellikle rica ederim. Sonucu olumlu veya olumsuz yazarsanız düşük donanımlı cihazlardaki performansı değerlendirmemiz açısından çok faydalı olur. 👍

📥 SılaTV PRO v3.2.7 APK:

Teşekkür ederim hocam, geri bildiriminiz geliştirme sürecinde gerçekten faydalı oldu. 🙏
Aksama veya en geç yarın deneyip sonucu yazarım eline sağlık hocam

Bende WAIPU tv box var ve ne donma ne kasma hicbir sorun olmuyor, biraz pahali cihaz ama degiyor.

waipu.tv Kutusu
Amlogic S905X5M, Dört Çekirdekli Cortex-A55 30k DMIPS
TV için Android™ 14 (piyasaya sürüldüğünde)
4 GB (DDR4)
32 GB eMMC
Wifi
IEEE 802.11 b/g/n/ac/ax (WiFi-6)

SILA TV (gurbettv) basariyla guncelledim. Super calisiyor. Acestream Player i ya ucretsiz yada yillik alip kalitenin farkina variniz.

Kullandığım TVGrundig Google TV’de yayın ve film izlerken bir süre sonra ekran koruyucunun devreye girmesi ve ekran koruyucu da kalıyor bunu düzeltme imkanınız var mıdır şimdiden teşekkürler

tşk ederim indirdim güzel olmuş elinize sağlık.

Githuh hata verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri