AlperenBey
Paylaşımcı
Uygulama inmiyor site çökmüş heralde.
Slm hocam birşey sormak istiyorum kafama takıldı acestream kategoriler ekranında sağ üst köşede ilk sırada siteleskop işareti ne işe yarıyor merak ettimHocam teşekkür ederim.Haklısınız, 2 GB RAM'li Android TV ve TV Box cihazlarda donanımın da etkisi olabiliyor. Ancak sizin bildirdiğiniz sorun yalnızca RAM kaynaklı değildi. Uygulamada özellikle büyük listeler ve Favoriler tarafında gereksiz işlem yükü oluşturan noktalar tespit ettik ve bunları düzelttik.
Bu nedenle bugün SılaTV PRO v3.2.7 sürümünü yayınladık.
Yeni sürümde özellikle:
• Ana menü ve kategori geçişlerinde performans iyileştirmeleri
• Büyük listelerde gereksiz hesaplamaların azaltılması
• Favoriler V2 performans ve kararlılık düzeltmeleri
• Çok sayıda favori sonrasında oluşabilen yavaşlama/takılma sorunlarının giderilmesi
• Kumanda ile gezinmenin daha akıcı hale getirilmesi
• Film/Dizi Kaldığın Yerden Devam Et sisteminin korunması
• %95 akıllı tamamlama sisteminin korunması
• Genel Android TV kararlılık iyileştirmeleri
yapıldı.
Mümkünse eski sürümü değil, doğrudan v3.2.7'yi kurup sizin 2 GB RAM'li cihazınızda tekrar denemenizi özellikle rica ederim. Sonucu olumlu veya olumsuz yazarsanız düşük donanımlı cihazlardaki performansı değerlendirmemiz açısından çok faydalı olur.
SılaTV PRO v3.2.7 APK:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkür ederim hocam, geri bildiriminiz geliştirme sürecinde gerçekten faydalı oldu.![]()
Hocam çok teşekkür ederim, detaylı cihaz bilgisi vermeniz gerçekten faydalı oldu.Bende WAIPU tv box var ve ne donma ne kasma hicbir sorun olmuyor, biraz pahali cihaz ama degiyor.
waipu.tv Kutusu
Amlogic S905X5M, Dört Çekirdekli Cortex-A55 30k DMIPS
TV için Android™ 14 (piyasaya sürüldüğünde)
4 GB (DDR4)
32 GB eMMC
Wifi
IEEE 802.11 b/g/n/ac/ax (WiFi-6)
Çok teşekkür ederim hocam.SILA TV (gurbettv) basariyla guncelledim. Super calisiyor. Acestream Player i ya ucretsiz yada yillik alip kalitenin farkina variniz.
Rica ederim hocam, güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.tşk ederim indirdim güzel olmuş elinize sağlık.
Hocam teşekkür ederim.Githuh hata verdi
Hocam şu an GitHub tarafında genel bir kesinti görünmüyor, servisler normal çalışıyor. Muhtemelen kısa süreli yoğunluk veya bağlantı kaynaklı bir durum olmuş olabilir.Uygulama inmiyor site çökmüş heralde.
Selam hocam.Slm hocam birşey sormak istiyorum kafama takıldı acestream kategoriler ekranında sağ üst köşede ilk sırada siteleskop işareti ne işe yarıyor merak ettim
Merhaba linkde indirme sayfasına ulaşılamıyor.Teşekkür ederim kardeşim.Linkleri düzelttim, SılaTV PRO v3.2.1 yayınlandı ve indirme bağlantısı aktif.
Bu sürümde özellikle Premium Platformlar, Kaldığın Yerden Devam Et, geliştirilmiş EPG, Global Arama, Favoriler, film/dizi bilgileri, AceStream desteği ve uygulama içi otomatik güncelleme sistemi geliştirildi.
Güncel APK'yı buradan indirebilirsin:
SılaTV PRO v3.2.1:
Uygulamayı kullananlarda bundan sonraki sürümler de uygulama içinden kontrol edilebilecek.
Güle güle kullan, keyifli seyirler.![]()
Hocam direkt indirme linki burada:Merhaba linkde indirme sayfasına ulaşılamıyor.
Teşekkürler. Şimdi indi.Hocam direkt indirme linki burada:
GitHub tarafında geçici indirme sorunu varsa biraz sonra tekrar deneyebilirsiniz.![]()
Hocam alternatif direkt indirme linkini ekledim.Teşekkürler. Şimdi indi.
Çok teşekkür ederim hocam, güzel yorumunuz gerçekten mutlu etti.Eline, emeğine sağlık üstad. Favori IPTV uygulamam oldu.
Hocam çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için sağ olun.Çok teşekkür ederim @tevfik76 eline sağlık hocam güzel bir uygulama yapmışsınız. size birşey soracağım. bende kendim kullandığım bir listem var ancak farklılık oluşturmak için acestream üzerinden bir liste hazırlamak istiyorum. Kanalları nereden buluyorsunuz? Nasıl arama yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Slm sayın hocam bugün Beşiktaş maçı var malumunuz maçı s sport plus veriyor akşama ekleme şansı varmı acaba teşekkürlerHocam çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için sağ olun.AceStream tarafında tek bir sabit veya resmî kanal havuzu yok; genelde yayınlar Content ID / AceStream ID üzerinden bulunuyor ve zamanla değişebiliyor.
Kendi listenizi hazırlamak istiyorsanız en sağlıklısı herkese açık ve paylaşımına izin verilen kaynakları kullanmak. Aramalarda kanal/yayın adıyla birlikte “AceStream ID”, “AceStream Content ID” veya “AceStream public stream” gibi ifadeleri deneyebilirsiniz. Bulduğunuz ID’yi M3U listesineBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.şeklinde ekleyebilirsiniz.
Ben de listeleri hazırlarken mümkün olduğunca çalışan, stabil ve herkese açık kaynakları tercih ediyorum. Özel/ücretli yayınların izinsiz kaynaklarını kullanmamak en doğrusu hocam. İsterseniz M3U formatını hazırlama konusunda da yardımcı olurum.![]()