Merhaba,Acestream ücretli başka çözümğ yokmu
Başarılar diliyorum. Güzel olmuş.Merhaba,
AceStream desteği şu anda geliştirme aşamasında. Ancak uzun vadeli hedefimiz kullanıcıları tek bir çözüme bağımlı bırakmamak. Farklı yayın teknolojileri ve alternatif çözümleri de değerlendiriyoruz.
Bu arada SilaTV PRO v2.0 RC1 test sürümünü de yayınladım. Bu sürümde özellikle:
• Yenilenen Ana Sayfa
• TMDB destekli yeni Hero alanı
• Baştan tasarlanan Ayarlar
• Geliştirilmiş Film ve Dizi deneyimi
• Android TV için daha akıcı ve modern arayüz
Not: AceStream desteği henüz geliştirme aşamasındadır ve bu test sürümünde tam olarak desteklenmemektedir.
RC1'i deneyip geri bildirim paylaşmak isterseniz çok memnun olurum.
İndirme:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Geri bildirimleriniz, v2.0 Stable sürümünü daha iyi hale getirmemize yardımcı olacak. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.Başarılar diliyorum. Güzel olmuş.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.Google tvde playerda kumandanın tam olarak nerede olduğunu belli olmuyor ve kumanda yan tuşları ile ileri geri sarma olsa güzel olurdu
Teşekkür ederim.Bu kadar kısa sürede iyi iş çıkarmışsınız![]()
Çok teşekkür ederim.BAŞARILI ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK
Evet, şu an öncelikli olarak Android TV ve TV Box cihazları için geliştiriyorum. İlerleyen süreçte farklı platform desteğini de değerlendireceğim.Bu uygulama sadece tv box için, değil mi?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam.hoca bu acestremla calisan kanallar benim boxta iyi calismiyor
görüntü var ses yok
bunu vlc veya mx le calistirsaniz daha iyi olmazmi
bazi istedigim kanallar acestremla calistigi icin
simdilik sila tv yi boxtan sildim.
Sizi takipteyim dedigim gibi calisirsa, yine yüklerim
kolay gelsin
Kesinlikle katılıyorum hocam. Bu konu şu an en öncelikli geliştirme üzerinde çalıştığım konu. Daha stabil ve sorunsuz bir AceStream deneyimi için geliştirmeler devam ediyor. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.Aynen aceatream büyük sorun çözülmeli
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim hocam.acestream a bağımlı olmaması gerekir hariçten birde uygulamanın yanında acestream istemcisi yüklemek sıkıntı bu durum uygulamanın kendi bünyesi içinde yazılımsal olarak çözülmesi gerekir emeğinize sağlık başarılar![]()
Merhaba arkadaşlar.Acestream ücretli başka çözümğ yokmu
Merhaba arkadaşlar.acestream a bağımlı olmaması gerekir hariçten birde uygulamanın yanında acestream istemcisi yüklemek sıkıntı bu durum uygulamanın kendi bünyesi içinde yazılımsal olarak çözülmesi gerekir emeğinize sağlık başarılar![]()