🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
📢 Merhaba arkadaşlar!

Uzun süredir üzerinde çalıştığım SilaTV PRO v3.1.1 sürümünü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu güncelleme, Android TV deneyimini daha modern, daha hızlı ve daha kararlı hale getirmeye odaklanıyor. Ayrıca birçok yeni özellik, arayüz iyileştirmesi ve hata düzeltmesi içeriyor.

Her zamanki gibi geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Lütfen önerilerinizi ve karşılaştığınız sorunları paylaşmaktan çekinmeyin.

✨ Yenilikler
🌙 Dark Mode (Gece Modu) eklendi.
❌ Kapat (Exit) butonu üst bölüme taşındı.
📂 Platforms bölümü eklendi.
🎬 Film fragmanlarının yanlış açılmasına neden olan hata düzeltildi.
🔄 Playlist Refresh (Liste Güncelle) butonu eklendi.
🌍 Dil seçimi daha düzenli olması için kutu (card) içine alındı.
🧹 About bölümüne Clear Cache (Önbelleği Temizle) seçeneği eklendi.
🚀 İyileştirmeler
Premium Android TV arayüzü geliştirildi.
Kumanda ile gezinme iyileştirildi.
Performans ve kararlılık artırıldı.
Çeşitli hata düzeltmeleri yapıldı.
Genel kullanıcı deneyimi geliştirildi.

📺 AceStream

AceStream geliştirmeleri devam etmektedir.

Bir sonraki büyük güncellemede:

AceStream 2.0
Daha stabil oynatma
Gelişmiş oturum (session) yönetimi
Daha hızlı kanal geçişleri
Performans optimizasyonları

yer alacaktır.

📂 Yakında

Bir sonraki büyük güncellemede hedeflenen yenilikler:

🚀 AceStream 2.0 entegrasyonunun tamamlanması
📺 Daha kararlı ve güvenilir AceStream oynatma
⚡ Daha hızlı kanal geçişleri
🔄 Gelişmiş AceStream oturum (session) yönetimi
📂 Yeni nesil M3U Playlist Yönetimi
🗂️ Playlist düzenleme ve organizasyonu
🔄 Daha hızlı playlist güncelleme
⚙️ Ek performans ve kararlılık iyileştirmeleri

SilaTV PRO'yu indirip kullanan, test eden, geri bildirimlerini paylaşan ve destek veren herkese gönülden teşekkür ederim.

Gönderdiğiniz her öneri, hata bildirimi ve fikir, uygulamanın daha kaliteli ve daha stabil hale gelmesine katkı sağlıyor.

Destekleriniz sayesinde SilaTV PRO her gün daha iyiye gidiyor.

Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere. 🚀📺

İyi seyirler!

📥 İndirme

En son sürümü buradan indirebilirsiniz:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Eline,Sağlık.

Çok teşekkür ederim. 🙏

Güzel yorumunuz beni gerçekten motive etti.

SilaTV PRO'yu daha da geliştirmek için çalışmaya devam ediyorum. Özellikle AceStream ve M3U tarafında önemli yenilikler geliyor.

İyi seyirler dilerim. 📺🚀

Çok teşekkür ederim. 🙏

Güzel yorumunuz beni gerçekten motive etti.

SilaTV PRO'yu daha da geliştirmek için çalışmaya devam ediyorum. Özellikle AceStream ve M3U tarafında önemli yenilikler geliyor.

İyi seyirler dilerim. 📺🚀
M3u listesini verebilir misiniz

emeğine sağlık kardeşim paylaşım için teşekkürler :)

M3u listesini verebilir misiniz
Hocam geçmiş olsun. 🙂 Ama kullandığım M3U bana özel olduğu için maalesef paylaşamıyorum. Sorun büyük ihtimalle listeden değil, player veya cihaz ayarlarından da kaynaklanabilir. Umarım sorunu çözersiniz.

emeğine sağlık kardeşim paylaşım için teşekkürler :)
Eyvallah kardeşim, güzel yorumun beni gerçekten motive ediyor. 😊 Desteğin için çok teşekkür ederim. İnşallah her gün biraz daha geliştirip daha iyi hale getireceğim. İyi seyirler. 🙏

hocam harikasın valla çok şahane olmuş ellerinize sağlık cansın

hocam harikasın valla çok şahane olmuş ellerinize sağlık cansın
Eyvallah hocam, çok teşekkür ederim. 😊 Böyle güzel yorumlar gerçekten çalışma isteğimi artırıyor. İnşallah SilaTV PRO'yu daha da geliştirip çok daha iyi bir hale getireceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. 🙏

📢 SılaTV PRO Geliştirme Güncellemesi​

Merhaba değerli arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır üzerinde yoğun şekilde çalıştığım AceStream geliştirmesinde çok önemli bir kilometre taşına ulaştım.

Yaptığım gerçek cihaz testlerinde şu ana kadar;

✅ 49+ dakikayı aşan kesintisiz oynatma
✅ Donma sorunu giderildi
✅ HTTP 500 hatası ortadan kalktı
✅ Kanal geçişleri sorunsuz çalışıyor
✅ Genel oynatma deneyimi önemli ölçüde iyileştirildi

Bu süreçte onlarca farklı yaklaşımı denedik. Sorunun gerçek nedenini belirledikten sonra, AceStream'in resmî entegrasyon modeline geçerek en doğru ve en kararlı çözüme ulaştık.

Şu anda son uzun süreli testlerimizi tamamlıyoruz. Testler başarıyla sonuçlandığında yeni Master sürümünü sizlerle paylaşacağız.

Bu başarıdan sonra geliştirme çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.

🎯 Sıradaki hedeflerimiz:
• M3U liste düzenleme ve geliştirme
• M3U güvenlik ve gizlilik iyileştirmeleri
• Platformlar bölümünün yenilenmesi
• Premium arayüz geliştirmeleri
• Performans ve kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri

💬 Görüşleriniz ve geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Sizlerden gelecek önerilerle SılaTV PRO'yu birlikte geliştirmeye devam edeceğim.

👀 Takipte kalın... Çok daha büyük yenilikler ve sürpriz geliştirmeler çok yakında! 🚀❤️

SılaTV PRO Geliştirme Ekibi

Burada güzel şeyler olacak anlaşılan. Kaçırmamak lazım.
Ellerinize sağlık

Yaklaşık 2 aydır üzerinde yoğun şekilde çalıştığım AceStream geliştirmesinde çok önemli bir kilometre taşına ulaştım.

✅ Donma sorunu giderildi

Bu süreçte onlarca farklı yaklaşımı denedik. Sorunun gerçek nedenini belirledikten sonra, AceStream'in resmî entegrasyon modeline geçerek en doğru ve en kararlı çözüme ulaştık.

Şu anda son uzun süreli testlerimizi tamamlıyoruz. Testler başarıyla sonuçlandığında yeni Master sürümünü sizlerle paylaşacağız.

🎯 Sıradaki hedeflerimiz:

💬 Görüşleriniz ve geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Sizlerden gelecek önerilerle SılaTV PRO'yu birlikte geliştirmeye devam edeceğim.

👀 Takipte kalın... Çok daha büyük yenilikler ve sürpriz geliştirmeler çok yakında! 🚀❤️

Slm hocam öncelikle emeğinize sağlık uygulamayı tvbox da kullanmak istiyorum ancak beceremedim apk yada downloader code paylaşmanız mümkünmü acaba saygılar

Burada güzel şeyler olacak anlaşılan. Kaçırmamak lazım.
Ellerinize sağlık
Çok teşekkür ederim! 🙏 Daha yolun başındayız. Arka planda gerçekten büyük bir geliştirme süreci var. Testler tamamlandıkça hepsini paylaşacağım. SılaTV PRO için çok güzel yenilikler geliyor. Takipte kalın! 🚀🔥

Merhaba hocam, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 🙏 Şu anda yeni sürüm üzerinde son testleri yapıyorum TV Box sürümü de hazırlanıyor. Testler tamamlanıp kararlı hale geldiğinde APK ve kurulum bilgilerini grup üzerinden paylaşacağım. Biraz daha sabır, çok yakında. 😊📺🚀
Slm hocam öncelikle emeğinize sağlık uygulamayı tvbox da kullanmak istiyorum ancak beceremedim apk yada downloader code paylaşmanız mümkünmü acaba saygılar

✅ Donma sorunu giderildi

Bu süreçte onlarca farklı yaklaşımı denedik. Sorunun gerçek nedenini belirledikten sonra, AceStream'in resmî entegrasyon modeline geçerek en doğru ve en kararlı çözüme ulaştım.

Şu anda son uzun süreli testlerimizi tamamlıyorum. Testler başarıyla sonuçlandığında yeni Master sürümünü sizlerle paylaşacağım.

🎯 Sıradaki hedeflerimiz:

📥 İndirme

En son sürümü buradan indirebilirsiniz:

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
hocam nasıl kuruluyor anlamadım ben

Mehabalr emeğinize sağlık pc izleyebilimiyiz acaba

hocam nasıl kuruluyor anlamadım ben
Merhaba hocam. 😊 Şu an sadece yeni sürüm hazırlamıyoruz, uygulamanın altyapısını da baştan düzenliyoruz. AceStream tarafını başarıyla tamamladık, şimdi ise film ve kanal kütüphanesini çok daha kaliteli hale getiriyoruz. Biraz daha sabır rica ediyorum. Kararlı sürüm hazır olur olmaz ilk burada paylaşacağım. İnşallah beklediğinize değecek. 🙏📺🚀

Mehabalr emeğinize sağlık pc izleyebilimiyiz acaba
Merhaba, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 😊 Şu an önceliğimiz Android TV sürümünü tamamen stabil hale getirmek. PC desteği de planlarımız arasında, ancak henüz paylaşılacak bir sürüm yok. Hazır olduğunda ilk duyuruyu burada yapacağım. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. 🙏

Egerki acestream olayini halletmisseniz cok harika yayinlar bizi bekliyor demektir. Benden demesi....

Egerki acestream olayini halletmisseniz cok harika yayinlar bizi bekliyor demektir. Benden demesi....
İnşallah öyle olacak. 😊 AceStream tarafında güzel ilerleme kaydettim ve bitirdim. Birkaç son rötuş kaldı, onları da tamamladıktan sonra çok keyifli bir arşiv ve yayın deneyimi olacak diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri