🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamün aleyküm arkadaşlar
Bu sistemi tvboxta kurup izleyen varmı aramızda sorunsuz izleyen .Ben yapamadım o yüzden sordum VPN olayinami takılıyor sistem onuda bilmiş değilim lütfen yurtdışında yaşayan ve izleyen kişiler yazsın yoksa olay içinden çıkmayacak hale geliyor saygılar

Bu sistemi tvboxta kurup izleyen varmı aramızda sorunsuz izleyen .Ben yapamadım o yüzden sordum VPN olayinami takılıyor sistem onuda bilmiş değilim lütfen yurtdışında yaşayan ve izleyen kişiler yazsın yoksa olay içinden çıkmayacak hale geliyor saygılar
@eray48 yurt dışı işini bilmiyorum ama TV box ta Televizo uygulamasına M3u yazan yere ekledim açıldı VPN istersede güneş VPN güzel...

Aleykumselam,vpn olmadan sınırsız izle engeller kaldırıldı liste tamamen değişti sadece değişmeyen bu kısa url ,iyi seyirler.

Son düzenleme:
Ellerine sağlık ustadim teşekkür ederiz

Saol Australia vpn sız olsaydı footy izlerdik

Saol Australia vpn sız olsaydı footy izlerdik
Türkiyedenmi mi giriyorsunuz vpn gerekebilir,lokasyon au olduğu için burada vpn gerekmiyor çok kaliteli yayın içerikleri var donma kasma olmaz

AceSitream >
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

iptv pro>

bunları yükle sonra iptv proya yapıştır m3u linkini ve harici playeri aceStream seç ve ace url linklerini 4K izle, biraz tamah et uğraş keşke çak kolay olsaydıda herşey ücretsiz olsaydı ama ben ücretsiz nasıl izlenir yukarıda paylaştım liste asla çöp değil test m3u da değil yorumlara bakıyorumda insan oğluna birşey beğendiremiyorsun, isteyen bu yöntemle izler isteyende etraftan test m3u arar neyse takdir size kalmış
Netfly hazır takla atmisken hafta sonu buna da bir el atayım. Emeklerin için teşekkürler.

Hocam imkan oldu denedim. Şimdi geri bildirim de bulunmak isterim.
Eski bir acestream kullanıcısıyım teorik olarak en hızlı sistemin bu olacağının farkındayım. Lakin işin gurmeleri çok iyi bilir ve sizde takdir edersiniz ki mesele kaynak bulmak çok ciddi sıkıntı acestreamde.
1) öncelikle belgesel kanalları çok güzel ama pek çoğu Rusça ve leh dilinde ses dil ayarlarından kontrol ettim ama bulamadim çift kanallı olan varsa.

2)eğer kaynaklariniz arasında Avustralya nin sky sport tayfası varsa eklerseniz sezon içi ciddi bir alternatif olabilir. Yine UK tnt sports be sky sports tayfası olabilir.

3) İngilizce tüm belgesel kanallarını ekleyebilirsiniz.
Çok sağlam potansiyeli olduğunu biliyorum umarım kaynaklariniz çoğalır.

Hocam imkan oldu denedim. Şimdi geri bildirim de bulunmak isterim.
Eski bir acestream kullanıcısıyım teorik olarak en hızlı sistemin bu olacağının farkındayım. Lakin işin gurmeleri çok iyi bilir ve sizde takdir edersiniz ki mesele kaynak bulmak çok ciddi sıkıntı acestreamde.
1) öncelikle belgesel kanalları çok güzel ama pek çoğu Rusça ve leh dilinde ses dil ayarlarından kontrol ettim ama bulamadim çift kanallı olan varsa.

2)eğer kaynaklariniz arasında Avustralya nin sky sport tayfası varsa eklerseniz sezon içi ciddi bir alternatif olabilir. Yine UK tnt sports be sky sports tayfası olabilir.

3) İngilizce tüm belgesel kanallarını ekleyebilirsiniz.
Çok sağlam potansiyeli olduğunu biliyorum umarım kaynaklariniz çoğalır.
teşekkür ederim Acestream Türkçe kanalları bazıları malesef yayınını sonlandırdı History Türkçe National GEO ve bazı kanallar listeden kalktı yakında tekrar Acestreamla anlaşma yapıp tekrar geri dönecekler takibindeyim ilerde aktif olduğunda ekleyeceğim,Australia Sky Sport kanalı listemde aktifse ekleyeceğim elimden geldiği kadar tereddütsüz ekliyorum özellikle ace ve au kanalları HD kaliteli donmadan yayınlara devam edyorlar,ilerde gerisar izle geriye dönük izleme kayıt çalışmam devam ediyor 7 gün 24 saat 3 gün geriye dönük izlenmesini sağlayacağım ve başarırsam asla ücret talep etmeyeceğim çünkü bu işi para için değil bir hobi geleneği ve herkes yararlansın herkes ücretsiz izlesin özellikle gurbetteki arkadaşlar inşallah hedeflerime ulaşırım arkadaşları memnun ederim sağlıcakla iyi seyirler dilerim.

Çık hızlı çalışıyor. Ellerine sağlık.

Çık hızlı çalışıyor. Ellerine sağlık.
daha hızlı ve kesintisiz olması için uğraşıyorum ace ve au kanalları çok hızlı hata yok internetiniz iyiyse asla donmaz kapanmaz teşekkür ederim

daha hızlı ve kesintisiz olması için uğraşıyorum ace ve au kanalları çok hızlı hata yok internetiniz iyiyse asla donmaz kapanmaz teşekkür ederim
lütfen listeyi yenileyin çok şey değişti Dev Liste Donmadan Sizlerle, platform binlerce film dizi gruplar halinde eklendi iyi seyirler

lütfen listeyi yenileyin çok şey değişti Dev Liste Donmadan Sizlerle, platform binlerce film dizi gruplar halinde eklendi iyi seyirler
SELAM ARKADASLAR GURBET TV PRO GELIYOR SUAN YAPIM ASAMASINDAYIM BITTIGINDE BILGI VERECEGIM TAKIPTE KALIN

Selam Arkadaşlar ,Sizler ve Özellikle Gurbetteki arkadaşlar için çok güzel liste hazırladım , Güzel katagoriler halinde istediğiniz uygulamada ,aceStream içerikli kanallarla izleyin,güle güle kullanın,özellikle AceStream tabanlı url linklerini aşağıya bırakıyorum, paylaşmak güzeldir.İlerki günlerde liste yenilenir tv, fim, dizi eklenir iyi seyirler.

GURBET TV PRO GELIYOR SUAN YAPIM ASAMASINDAYIM BITTIGINDE BILGI VERECEGIM TAKIPTE KALIN
📌⚡LÜTFEN LİSTEYİ YENİLEYİN 📺⚡[09/06/2026➡🇦🇺AU ➡17:50]
📌PAYLAŞTIĞIM İÇERİKLER SAĞLAM KAYNAKLARDAN ALDIĞIM GÜVENİLİR İÇERİKLERDİR📌
⚡AŞAĞIDA GÜNCELLEME URL LİNKİNİ DİREK [İPTV] OYNATICI url KISMINA YAZABİLİRSİNİZ⚡

✅ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ m3u LİNKİ KULLANIN✅
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️

📌➡️YENİ m3u URL➡️

----------------------------------------
AceStream📌İndir>>>
<<<
----------------------------------------
Emeğine sağlık. Sinaema kanalı PC de çalışırken telefon yada tvbox da çalışmıyor. TRT 1 ACE olan PC de çalışıyor TRT 1 sar tel ve TV box da çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri