🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam oralarda nasıl bilmiyorum ama bizim buralarda çantayla yiyecek içecek sokuluyor. Daha ucuza denk geliyor tavsiye ederim 😅😁
Bizim burda yapan da var 😉 ama yakalandım mı sinemaya giriş belli bir süre boyunca yasaklanıyor hadi etrafta 2, 3 sinema olsa neyse de 1 tane olunca riske etmek de çok istemiyorum

Sarhoş gibi yazmışım kusura bakmayın şimdi düzelttim 🫠

Bizim burda yapan da var 😉 maa yakalandım mı sinemaya giriş belli bnir süre boyunca yasaklanıyor hadi etrafta 2, 3 sinema olsa neyse de 1 tane olunca riske etmek de çok istemiyorum
Alman disiplinine hayranım. Bizim burada yasağın sadece adı var. Ne bir uygulama ne de bir denetim hiçbir şey yok

Burası da maalesef gittikçe kötüleşiyor kurallar daha da gevsetiliyor

Örneğin Cannabis eskiden kesinlike yasaktı (yetiştirmesi satışı ve kullanımı da) 01.04.2024 ten beri artık evde belirli bir miktar yetiştirmek serbest (toplam 3 tane serbest) yanında taşımak belli bir miktara kadar serbest (50 gramm) ve kullanması yasak değil (alkol gibi)

Konu odağı istemeyerek biraz kaymış oldu hakkınızı helal edin

Birsaat sonra güncelliyorum birazdan dolar çalışmam bitti güncellemeden sonra bir bak :)

Çok güzel olmuş. Televizo uygulamasına yükledim açıyor Emeğe Saygı...

Selam Arkadaşlar Burada çok yeniyim ama havasına sizlere alıştım tanıştığıma memnun oldum SineTech Ailesi,Sizler ve Özellikle Gurbetteki arkadaşlar için çok güzel liste hazırladım , Güzel katagoriler halinde istediğiniz uygulamada ,aceStream içerikli kanallarla izleyin,güle güle kullanın,özellikle AceStream tabanlı url linklerini aşağıya bırakıyorum, paylaşmak güzeldir.İlerki günlerde liste yenilenir tv, fim, dizi eklenir iyi seyirler.

📌⚡LİSTE YENİLENDİ 📺⚡[24/05/2026➡🇦🇺AU ➡14:15]
📌PAYLAŞTIĞIM İÇERİKLER SAĞLAM KAYNAKLARDAN ALDIĞIM GÜVENİLİR İÇERİKLERDİR📌
⚡AŞAĞIDA GÜNCELLEME URL LİNKİNİ DİREK [İPTV] OYNATICI url KISMINA YAZABİLİRSİNİZ⚡
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

----------------------------------------
AceStream📌İndir>>>
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
<<<
----------------------------------------
Selam bu ne ile çalışıyor wufy ve televizio çalışmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri