🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline sağlık usta da zaten tvlerde depolama sıkıntısı var bi m3u için bu kadar uygulama yüklemek biraz yorucu 😄
Televizo varsa o yeterli olacaktır 🫡 yada başka bir IPTV M3U oynatıcı yetecektir 👍

zaten bu uygulama playerler bütün Android cihazlarda olmazsa olmaz uygulamalar yüklenmezse zaten izlenmez Sadece fazladan AceStream yüklemek hiç birşey kaybettirmez, neftlix içerikli dizileri netflix hesabımdan çekerek sundum ilerde neflix dönüşümü herşey filmleri dizileri yüklemeyi düşünüyorum internette olmayan diziler hibo neftlixten çekerek listeme ekleyeceğim yapıştırdığım url linkinde mevcet olacak teşekkür ederim
Netflix de varmı bilmiyorum ama varsa sihirbazlar çetesi 3 Türkçe dublaj eklerseniz ve haber edersiniz çok mutlu etmiş olacaksınız

inşallah ilerki günlerde eklerim bildiririm

Kızacak bişey yok açmıyor kardeşim

Kızacak bişey yok açmıyor kardeşim
açamıyorsan birşeyleri eksik yapıyorsun asla kızmam
ama dediklerimi dene indir izle linkler aşağıda
AceSitream >
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

iptv pro>
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

bunları yükle sonra iptv proya yapıştır m3u linkini ve harici playeri aceStream seç ve ace url linklerini harici ace playerde aç televizodada yapabilirsin ace linklerini aceplayer ile açıyorsun harici player kullanarak

Netflix'te yok, Google'a yazınca film henüz herhangi bir TR dijital platformda yayınlanmamış gözüküyor.
Keşke gelse de izlesek 🥲 ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok sanırım ben bulamadım maalesef

Elinize sağlık...
Saygılar...

Keşke gelse de izlesek 🥲 ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok sanırım ben bulamadım maalesef
Dublajı anca TR'de ki platformlardan birisi filmi yayınlarsa çıkar. Şuan orijinal dublaj çıkmış olsa filmakinesi hdfilmcehennemi bunlarda kesin olurdu diye düşünüyorum.

Dublajı anca TR'de ki platformlardan birisi filmi yayınlarsa çıkar. Şuan orijinal dublaj çıkmış olsa filmakinesi hdfilmcehennemi bunlarda kesin olurdu diye düşünüyorum.
Evet TR dublaj lı internette başka sitelerde var ama hepsi sinemadan telefon ile çekilmiş yani ses kalitesi çok kötü

Evet TR dublaj lı internette başka sitelerde var ama hepsi sinemadan telefon ile çekilmiş yani ses kalitesi çok kötü
Hocam alt yazılı izleyin, ben böyle yapıyorum :D Tr'de film sinemaya geldikten sonra 6 ay boyunca herhangi bir platform filmi yayınlayamaz, böyle bir kanun var. Anca 6 ay geçecekte sonra platformlar filmi yayınlayacakta.... Çok sabır ister. Ve kaldı ki yayınlanıp yayınlanmayacağı da kesin değil. Ballerina (2025) filmi geçen sene bu aylarda çıktı daha yeni orijinal dublajı düştü.

evet listeye bölümler halinde komedi bölümüne eklendi kaliteli seyirler bir saat içinde lütfen m3u listesini yenileyin,yeni diziler filmler burada olacak iyi seyirler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri