🎉 SILA TV PRO v4.0.6 FINAL YAYINDA! 🚀📺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam alt yazılı izleyin, ben böyle yapıyorum :D Tr'de film sinemaya geldikten sonra 6 ay boyunca herhangi bir platform filmi yayınlayamaz, böyle bir kanun var. Anca 6 ay geçecekte sonra platformlar filmi yayınlayacakta.... Çok sabır ister. Ve kaldı ki yayınlanıp yayınlanmayacağı da kesin değil. Ballerina (2025) filmi geçen sene bu aylarda çıktı daha yeni orijinal dublajı düştü.
evet listeye bölümler halinde komedi bölümüne eklendi bir saat içinde lütfen m3u listesini yenileyin,unutmayın yenidizi film tvler eklenecek iyi seyirler.

Son düzenleme:
Netflix de varmı bilmiyorum ama varsa sihirbazlar çetesi 3 Türkçe dublaj eklerseniz ve haber edersiniz çok mutlu etmiş olacaksınız
şimdi bölümler halinde ekledim,evet liste bölümler halinde komedi bölümüne eklendi kaliteli seyirler bir saat içinde lütfen m3u listesini yenileyin,yeni diziler filmler burada olacak iyi seyirler.

Son düzenleme:
Acestream sizde premium al demiyormu?ekrana surekli activate geliyor

Netflix de varmı bilmiyorum ama varsa sihirbazlar çetesi 3 Türkçe dublaj eklerseniz ve haber edersiniz çok mutlu etmiş olacaksınız
evet listeye bölümler halinde komedi bölümüne eklendi bir saat içinde lütfen m3u listesini yenileyin,yenifilmler burada diziler kanallar bu linkte eklenecek iyi seyirler.

Son düzenleme:
Acestream sizde premium al demiyormu?ekrana surekli activate geliyor
birde iptv pro üzerinden dene ücret istemeyecektir,harici playerden acestream seçmelisin linkin karşısında ace yazan linkleri ace streamla aç izle,verdiğim linkten indir dene
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Emeğinize sağlık güzel paylaşım için teşekkürler her şey güzel çalışıyor

Hocam alt yazılı izleyin, ben böyle yapıyorum :D Tr'de film sinemaya geldikten sonra 6 ay boyunca herhangi bir platform filmi yayınlayamaz, böyle bir kanun var. Anca 6 ay geçecekte sonra platformlar filmi yayınlayacakta.... Çok sabır ister. Ve kaldı ki yayınlanıp yayınlanmayacağı da kesin değil. Ballerina (2025) filmi geçen sene bu aylarda çıktı daha yeni orijinal dublajı düştü.
Bu kanun ne zaman çıktı 👀 hiç haberim yoktu zerre son zamanlarda bir film sinemaya gelince çok uzun sürüyor internette düşmesi 👀

Bu kanun ne zaman çıktı
Çok uzun zamandır var hocam.
son zamanlarda bir film sinemaya gelince çok uzun sürüyor internette düşmesi
Eğer alt yazılı izlerim derseniz yurt dışında bizde ki yasa yok. Onlarda 1 ay yada en geç 2 ay sonra ( 2 ay genellikle Twenty Century Fox yapımları için sürüyor) dijital platformlara düşüyor. Bu sitelerden ne zaman çıkacağına dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Çok uzun zamandır var hocam.

Eğer alt yazılı izlerim derseniz yurt dışında bizde ki yasa yok. Onlarda 1 ay yada en geç 2 ay sonra ( 2 ay genellikle Twenty Century Fox yapımları için sürüyor) dijital platformlara düşüyor. Bu sitelerden ne zaman çıkacağına dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Ben Almanca izledim zaten almancam var film çok güzeldi annem le izlemek istiyorum maalesef o Almanca bilmiyorum ve altyazılı da izlemek istemiyor yinede teşekkür ederim 👍

Hocam sizde zoru başarmışsınız :D Genelde hep İngilizce seyredilir.
Zor isleri Severim ;) Saka Bi yana Almanyada yasiyorum haliyle Almanyada da Kacak Siteler var bir suru Oralardan Izliyorum Ama bu Filmi Cok bekledigim icin Paraya kiydim Sinema da Izledim xD Biletler Cok pahalandi burada Maalesef Normal Gunde 14 Euro Sali Gunleri 50% indirim Oluyor o ara gittim Misir Chips Cola derken yine gitti bi 40-50 Euro

Biletler COk pahalandi burada Maalesef Normal Gunde 14 Euro Sali Gunleri 50% indirim Oluyor o ara gittim Misir Chips Cola derken yine gitti bi 40-50 Euro
Hocam bu paraya IMAX izlediğinizi söyleyin 🫣 IMAX değilse cidden pahalıymış

IMAX nedir tam olarak?
Hocam IMAX bambaşka bir deneyim. Bende bir kere gittim. Film normal 2D gösterimden daha büyük bir perde de ve daha üst düzey ses sistemlerinin olduğu salon da oynatılıyor. Çok sevdiğiniz bir film varsa bir kere bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız. TR'de 2D baya kötü. Almanya'da nasıl bilmiyorum. Ama Almanya'da IMAX kalitesinin buraya kıyaslan daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Edit: IMAX gösteriminin fiyatı tuzlu olabilir bilginiz olsun.
Edit 2: Bende Alien: Romulus filmini IMAX olarak izledim. Film karanlık ortamda geçtiği için 2D' de ki tecrübeme güvenerek IMAX salondan bilet satın aldım ve cidden parasını sonuna kadar hak etti. Film de güzel olunca çok memnun kaldım ( Evil Dead Rise filmini 2D'de izledim ve baya kötü bir deneyimdi benim için. TR şartlarında 2D cidden beş para etmez, vereceğiniz paraya yazık olur.)
Edit 3: Her film IMAX'te oynatılamıyor olabilir. Çünkü IMAX olan filmler özel olarak başka kameralarla çekiliyor.

Son düzenleme:
Hocam IMAX bambaşka bir deneyim. Bende bir kere gittim. Film normal 2D gösterimden daha büyük bir perde de ve daha üst düzey ses sistemlerinin olduğu salon da oynatılıyor. Çok sevdiğiniz bir film varsa bir kere bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız. TR'de 2D baya kötü. Almanya'da nasıl bilmiyorum. Ama Almanya'da IMAX kalitesinin buraya kıyaslan daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Edit: IMAX gösteriminin fiyatı tuzlu olabilir bilginiz olsun.
Edit 2: Bende Alien: Romulus filmini IMAX olarak izledim. Film karanlık ortamda geçtiği için 2D' de ki tecrübeme güvenerek IMAX salondan bilet satın aldım ve cidden parasını sonuna kadar hak etti. Film de güzel olunca çok memnun kaldım ( Evil Dead Rise filmini 2D'de izledim ve baya kötü bir deneyimdi benim için. TR şartlarında 2D cidden beş para etmez, vereceğiniz paraya yazık olur.)
Edit 3: Her film IMAX'te oynatılamıyor olabilir. Çünkü IMAX olan filmler özel olarak başka kameralarla çekiliyor.
Detaylı anlatım için teşekkür ederim 40-50€ ödedim ve maalesef 2d izledim yaşadığım şehir baya küçük maalesef IMAX sistemi Yok (benim bildiğim kadarıyla) ara sıra 3d geliyor o bile kötü oluyor 2d sini siz düşünün (he bence kötü değil 3d den daha iyi ama bu fiyatlarda daha iyi bir kalite beklerim)

Bakalım bu yeni çıkan Star wars filmini de izleyeceğim bakalım nasıl o da sadece 3d olarak sunuma girmiş...

Birde şöyle bir düzeltme yapayım salı günü kişi başı 7€ bilet aldım ben ve 2 tane kardeşim beraber 40-50€ tuttu tek başıma gitsem 25€ dan fazlaya gelmiyor çok şükür

Edit:

salı günleri aşağı yukarı kişi başı 25€

Diğer günler aşağı yukarı kişi başı 35€

Ne alındığına gute fiyatlar tabiki değişiyor

Salı günü bilet giriş 7€ (genellikle bazen daha pahalı da olabiliyor ama çok nadiren denk geliyor)

Diğer günler bilet girişi 14€

Tek kişilik menü (chip veya Mısır + içecek = 12€)

Paylaşmak için menü (chip veya Mısır+ 2 tane içecek 14€)

Iki kişilik menü (2 tane Chips veya Mısır+ 2 içecek 18€)

Menü fiyatları tam olarak doğru olamaya bilir sinemaya gideli biraz oldu ama aşağı yukarı bu fiyatlarda

Son düzenleme:
Bakalım bu yeni çıkan Star wars filmini de izleyeceğim bakalım nasıl o da sadece 3d olarak sunuma girmiş...
Az evvel baktım, IMAX 3D gösterimi öğrenci 505 TL. Tam bilet 540 TL. ( Gözlük bedeli hariç tutulmuş.)
Ekran Görüntüsü (33).png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri