"ShamelTv" İptv Player v1.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekkan hocam trojen var ama 🥶
Artık şunu anlayalım hocam; modlu uygulamalarda bu tür uyarılar verir, her uyarı da virüs değildir. Risk görüyorsanız yüklemeyiniz.İlk mesajda virüs total sonuçları mevcuttur, gizli saklı bir şey yoktur.
edit:
Şimdi mesajlarınıza baktım da hocam 26 mesajın 20 si virüs kovalamakla geçmiş. :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Çalma listesi Url kısmına ne yazmam gerekiyor. En başta verilen linki yazdım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim

Artık şunu anlayalım hocam; modlu uygulamalarda bu tür uyarılar verir, her uyarı da virüs değildir. Risk görüyorsanız yüklemeyiniz.İlk mesajda virüs total sonuçları mevcuttur, gizli saklı bir şey yoktur.
edit:
Şimdi mesajlarınıza baktım da hocam 26 mesajın 20 si virüs kovalamakla geçmiş. :)
26sı da mod kovalamakla demekki :)

edit:
Tekkan hocam seni severek takip ederim
Ama 26 msj 20 sı virüs kovalamak ile hiçte etik olmamış
Sitede sana göre ne yapılması lazımki ?
Konu açanlar teşekkürler hoşnut oluyorsa eleştirenlere saygı çerçevesinde açık olmalı !!

Tekkan hocam seni severek takip ederim
Ama 26 msj 20 sı virüs kovalamak ile hiçte etik olmamış
Sitede sana göre ne yapılması lazımki ?
Konu açanlar teşekkürler hoşnut oluyorsa eleştirenlere saygı çerçevesinde açık olmalı !!
Sitede bana göre şu yapılması lazım: Bir insan bir konu hakkında sürekli aynı "eleştiriyi" yapmak yerine, o konu hakkında araştırma yapıp/bilgi edinip boş tekrara düşmemesi gerek. Trojan var diyerek ne yapmamı bekliyorsunuz, anlamış değilim.!
Bu konu özelinde sizin kontrol edip mesaj yazma gereği duyduğunuz hatayı,ilk dakika,ilk mesaja, eklemiştim zaten.
Ayrıca benle ilgisi olmayan bir şeyi eleştirmenin anlamı var mı.! Lütfen konuları iyi okuyun, iyi anlayın, eleştirinizi öyle yapın.Yapıcı olduğu sürece biz buna açığız.

Saygılar.

Son düzenleme:

Virüs yoktur
Pasword:12345
Tekkan hocanın paylaştığı benim gibi programda virüs var sorun teşkil edenler burdan da indirebilirler
Not:sürüm 1.5 dir

Son düzenleme:

Virüs yoktur
Tekkan hocanın paylaştığı benim gibi programda virüs var sorun teşkil edenler burdan da indirebilirler
Şu konuya açıklık getirelim, bazı yazılımcı arkadaşlar kod bloklarını obfuscation yaparak sizlerin kullanımı için sideloading ederler. Bu sebeple kullandığınız birçok antivirus yazılımları özellikle de kullandıkları heuristik algılama yöntemi ile false positive durumuna geçer. Bu konuları bilen arkadaşlar zaten neler yapması gerektiğini bilirler 😉

Şu konuya açıklık getirelim, bazı yazılımcı arkadaşlar kod bloklarını obfuscation yaparak sizlerin kullanımı için sideloading ederler. Bu sebeple kullandığınız birçok antivirus yazılımları özellikle de kullandıkları heuristik algılama yöntemi ile false positive durumuna geçer. Bu konuları bilen arkadaşlar zaten neler yapması gerektiğini bilirler 😉
Enes hocam aynen dediğiniz gibidir açıklama için teşekkürler
Bu arada biz yemekte sinek görmesek yeterli arka pilanda yemek nasıl yapıldığını bilsek kimse yemek yemez 😎

Virüs yoktur
Halen aynı bilgisizliği sürdürmekte ısrarcısın öyle mi hocam ?.! Kendi paylaştığınız dosyanın bile ne olduğundan bihabersiniz. Google 'da arama yapıp karşınıza çıkan ilk şeyi buraya koymakla komik duruma düşüyorsunuz, yapmayın.!

Halen aynı bilgisizliği sürdürmekte ısrarcısın öyle mi hocam ?.! Kendi paylaştığınız dosyanın bile ne olduğundan bihabersiniz. Google 'da arama yapıp karşınıza çıkan ilk şeyi buraya koymakla komik duruma düşüyorsunuz, yapmayın.!
Yazdıklarının ile komik duruma düşen sensin
Dikkat edersen sana cevap bile yazmadım !
Artık suçlamayı bırak istersen nezaket güzel birşey tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri