Star
Paylaşımcı
- Konular
- 45
huzur bozucu tartışma oluşturmayalım boş yere herkes kendince haklı okeyiz bundagerçekler ne girecem senle polemiğe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
huzur bozucu tartışma oluşturmayalım boş yere herkes kendince haklı okeyiz bundagerçekler ne girecem senle polemiğe
ben doğruları söylüyorum sadece benim yazdığım paylaşmadığım 1000 konu var. sadece bilgi amaçlı diyorumhuzur bozucu tartışma oluşturmayalım boş yere herkes kendince haklı okeyiz bunda
konuyu uzatmaya gerek yok çünkü uzatırsak yüce konsey bizi cezalandırır. sen kendine ben haklıyım dersen haklı olmuş olursun zatenben doğruları söylüyorum sadece benim yazdığım paylaşmadığım 1000 konu var. sadece bilgi amaçlı diyorum
uzatan sensin ben değilim yüce konsey kimmiş ki söyle bakalımkonuyu uzatmaya gerek yok çünkü uzatırsak yüce konsey bizi cezalandırır. sen kendine ben haklıyım dersen haklı olmuş olursun zaten
bu mesaj konunun kapanmasına vesile olsun ve tatlıya bağlansın iki orta bi sade hadi bana müsadeuzatan sensin ben değilim yüce konsey kimmiş ki söyle bakalım
bunun pc olanı var mıSelamlar
Shamel tv, basit hızlı iptv oynatıcısıdır. Dahili içerik barındırmaz.
Listeleri m3u ve xtream olararak ekleyebilirsiniz, max 5 hesap.
Ekli dosyayı görüntüle 15170Ekli dosyayı görüntüle 15172Ekli dosyayı görüntüle 15173Ekli dosyayı görüntüle 15174
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
kendine iyi bak o zaman zıp zıp starbu mesaj konunun kapanmasına vesile olsun ve tatlıya bağlansın iki orta bi sade hadi bana müsade![]()
1.5 te bir gelişme var mı gerek varmı güncellemeyeUzun zamandır yeni sürüm çıkarmıyorlardı, 1.5 e bugün denk geldim paylaşayım dedim üstad. Macera aramayanlar için biçilmiş kaftan, güzel bir oynatıcı.
Köklü bir değişiklik yoktur, muhtemelen iyileştirme yapılmıştır.1.5 te bir gelişme var mı gerek varmı güncellemeye
Microsoft store'da birebir aynısı olan ibo player var reis.bunun pc olanı var mı
Rica ederiz, süreli olan nedir ?galiba sürelidir, bende 11.11.2025 tarihi sona eriyor teşekkür ederim
playeri kullanım süresi, ayın 11 den sonra liste eklemeye izin verir miRica ederiz, süreli olan nedir ?
Playerin kullanım süresi yoktur, süresizdir. Sizin ana ekranda gördüğünüz tarih, muhtemelen eklediğiniz listenin bitiş tarihidir.playeri kullanım süresi, ayın 11 den sonra liste eklemeye izin verir mi
Ekran resmi koyarsanız detaylı bakarız. Merak ettim neymiş bu tarih.Bekleyelim usta, ayın 11den sonra sorun olursa yazarım. elinize sağlık
M3u uzantılı url leri yukleyemiyorumSelamlar
Shamel tv, basit hızlı iptv oynatıcısıdır. Dahili içerik barındırmaz.
Listeleri m3u ve xtream olararak ekleyebilirsiniz, max 5 hesap.
Ekli dosyayı görüntüle 15170Ekli dosyayı görüntüle 15172Ekli dosyayı görüntüle 15173Ekli dosyayı görüntüle 15174
xtream olararak ekleyebilirsinizM3u uzantılı url leri yukleyemiyorum
Kısa link çalışmaz.M3u uzantılı url leri yukleyemiyorum