pyrs
Paylaşımcı
- Konular
- 15
Teşekkür ederimKısa link çalışmaz.
Bu şekilde olmalıdır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederimKısa link çalışmaz.
Bu şekilde olmalıdır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Üste verdiğim gibi link eklerseniz kulanıcı adı şifre girmenize gerek yok. İlla girmek isterseniz Xtream codes api yazan yerden girebilirsiniz.Kullanıcı adı ve şifreyi nereye yazacağız

@tekkan Reis, bunun Beşiktaş ve Çemişgezek versiyonunu bekliyorum.Selamlar
Shamel tv, basit hızlı iptv oynatıcısıdır. Dahili içerik barındırmaz.
Listeleri m3u ve xtream olararak ekleyebilirsiniz, max 5 hesap.
Ekli dosyayı görüntüle 15170Ekli dosyayı görüntüle 15172Ekli dosyayı görüntüle 15173Ekli dosyayı görüntüle 15174
reis benim kini unuttun sanırım yoğunluktanÇemişgezek aklımda onu kesin yapalım.
Senin ki neydi reis, mersin idman yurdu mu?reis benim kini unuttun sanırım yoğunluktan![]()
doktorum hastayı amalittamı unuttunSenin ki neydi reis, mersin idman yurdu mu?![]()
Selamlar
Ekli dosyayı görüntüle 15170Ekli dosyayı görüntüle 15172Ekli dosyayı görüntüle 15173Ekli dosyayı görüntüle 15174
doktorum hastayı amalittamı unuttun![]()
Usta kusura bakma yeni farkettim, çalma listemin süresiymiş.Ekran resmi koyarsanız detaylı bakarız. Merak ettim neymiş bu tarih.
Estağfurullah hocam.Usta kusura bakma yeni farkettim, çalma listemin süresiymiş.
Microsoft storda birebir aynısı olan ibo player pro olarak var programa ilk bakışta ücretsiz diyor üzerine tıkladığına program içi satın al ma var diyor program ücretli konu olan önceki ücretsiz full ve lisanslı tek sıkıntı bilgisayara nasıl kuruluyor. Dosya zip halinde iniyor dosyayı açtığımız da bizi çıkmış dosyalar karşılıyor tek sıkıntısı bunun nasıl kurulduğu ile alakalı bilgi verilmemiş. Programı kuran var mı varsa nasıl kurduğunu bizimle paylaşır mı.Microsoft store'da birebir aynısı olan ibo player var reis.
Neyden bahsediyorsunuz anlamadım ama, klasörün içinde uygulamanın adını taşıyan exe dosyasına tıklayın uygulama açılır.Microsoft storda birebir aynısı olan ibo player pro olarak var programa ilk bakışta ücretsiz diyor üzerine tıkladığına program içi satın al ma var diyor program ücretli konu olan önceki ücretsiz full ve lisanslı tek sıkıntı bilgisayara nasıl kuruluyor. Dosya zip halinde iniyor dosyayı açtığımız da bizi çıkmış dosyalar karşılıyor tek sıkıntısı bunun nasıl kurulduğu ile alakalı bilgi verilmemiş. Programı kuran var mı varsa nasıl kurduğunu bizimle paylaşır mı.
daha önce beşiktaş apk vardı.bulursam göndereyim@tekkan Reis, bunun Beşiktaş ve Çemişgezek versiyonunu bekliyorum.
Reis link eksikdaha önce beşiktaş apk vardı.bulursam göndereyim
Eline emeğine sağlık kardeşimSelamlar
h ttps://dosya.co/sfxl3jrtw8cd/Beşiktaş_1c_(1).apk.htmldaha önce beşiktaş apk vardı.bulursam göndereyim
h ttps://dosya.co/sfxl3jrtw8cd/Beşiktaş_1c_(1).apk.html
edit: Link yenilendi.h ttps://dosya.co/sfxl3jrtw8cd/Beşiktaş_1c_(1).apk.html
https:// birleşik olacak.bilmeyenler için