Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çalışan 1 tane verebilir misiniz? Ben invalid çıkıyoreklediğin panele info yazan yere bas tüm bilgileri verir bilgi vermesse çalışmıyordur
Ben indirdim 1 xtream ekledim ekleme yeri bende calisiyor mac adresi uygulama mac adresi atiyor,yayinlarin donmamasi icin veya baska sebebi vardir belki bilen varsa yazsinXtream Cod haricinde birşey giremedim.
İlk ekrandaki m3u ekleye bir şey girilmiyor , OYNATMA LİSTESİ EKLE tuşu çalışmıyor.
İlk ekrada duran MAC adresi ibaresi niye orada ?
sırayla resimdeki gibi tarayıcıdan siteye gir mac adres ve şifrenle xtream kodu ekle örnek 5 tane ekledim infodan çalıştığını kontrol et sonra tv telefon hangisiyse aç uygulamayı istediğin paneli seç izle.Xtream Cod haricinde birşey giremedim.
İlk ekrandaki m3u ekleye bir şey girilmiyor , OYNATMA LİSTESİ EKLE tuşu çalışmıyor.
İlk ekrada duran MAC adresi ibaresi niye orada ?
shamel diye İngilizce yazımı ama şamil aslında Arap uygulaması. Kapsamlı demek.Senin resimde gösterdiğin yeri bulamadım tarayıcıda
Xtream Code girdim , çalıştı ,onda sorun yok.sırayla resimdeki gibi tarayıcıdan siteye gir mac adres ve şifrenle xtream kodu ekle örnek 5 tane ekledim infodan çalıştığını kontrol et sonra tv telefon hangisiyse aç uygulamayı istediğin paneli seç izle.
Cogu benzer uygulama gibi kisaltma linklerini ekletmiyor ama m3u ekletiyor calisan birtane xtream olarak degilde m3u olan link secin kopyala yapistir deyin m3link ekletiyor simdi denedim.Xtream Code girdim , çalıştı ,onda sorun yok.
İlk ekrandaki sadece m3u girilen yer çalışmıyor yada ben beceremedim.
sen direk apk den eklemeye çalışıyorsun sanırım tarayıcıdan adrese gidip ekle resimdeki gibi link buXtream Code girdim , çalıştı ,onda sorun yok.
Uygulama icinden ekletiyor olmasa tamam decem ama uygulama icinden ekliyor genede saolsen direk apk den eklemeye çalışıyorsun sanırım tarayıcıdan adrese gidip ekle resimdeki gibi link buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlarımız gayet güzel açıklamış konuyu . m3u linkini bütün halinde eklerseniz, uygulama 'xtream code' olarak çeviriyor zaten.Xtream Code girdim , çalıştı ,onda sorun yok.
Buraya m3u veya m3u8 ekleyemedim invalid yazıyor. Bir örnek versensen direk apk den eklemeye çalışıyorsun sanırım tarayıcıdan adrese gidip ekle resimdeki gibi link buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Deneme suresi 1-2 haftalik ise yuklemeye degmez.yok kisitli ama suresiz ise harika tsekkurler.yukledim suan cok cok menun kaldim.Shamel TV'in başlıca özellikleri
App Açıklaması:
Shamel TV, Android ve diğer uyumlu cihazlarında M3U formatındaki IPTV listelerine kolayca erişmeni ve bunları yönetmeni sağlayan bir multimedya oynatıcısı.
İşlevler:
Uygulama, M3U formatındaki IPTV listelerini destekliyor. Telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler ile uyumlu. Ana ekranını istediğin gibi düzenleyip kategorilere ayırarak kişiselleştirebilirsin. Ayrıca, 4K dahil HD yayınları izleyebilir, oynatma listelerini rahatlıkla izleyebilirsiniz.
Nasıl kullanılır:
Bu uygulama herhangi bir içerik sunmuyor. Android'ine Shamel TV kurduktan sonra M3U formatında IPTV kanal listesini ekleyip uygulama üzerinden oynatabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7030Ekli dosyayı görüntüle 7031Ekli dosyayı görüntüle 7032Ekli dosyayı görüntüle 7033
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7043
Ekli dosyayı görüntüle 7104Ekli dosyayı görüntüle 7105
Şayet böyle olsaydı, ortada emek vermeye paylaşmaya değer bir şey de olmazdı.Deneme suresi 1-2 haftalik ise yuklemeye degmez.yok kisitli ama suresiz ise harika tsekkurler.yukledim suan cok cok menun kaldim.
Favorim oldu.emeginize saglik.televizoyu bile sildimŞayet böyle olsaydı, ortada emek vermeye paylaşmaya değer bir şey de olmazdı.
Bildiğim kadarıyla geçerlilik süresi bu. umarım yeterlidiriyi seyirler.
Valid To: 2115-12-17 08:03:09
Gözden kaçırdığınız bir yer vardır , kontrol edip tekrar deneyiniz.m3u listesi eklenmiyor ne app den ne site uzerinden