Öneri 👑 Shamel Tv TÜRKİYE 👑

Shamel TV'in başlıca özellikleri​

App Açıklaması:​

Shamel TV, Android ve diğer uyumlu cihazlarında M3U formatındaki IPTV listelerine kolayca erişmeni ve bunları yönetmeni sağlayan bir multimedya oynatıcısı.

İşlevler:​

Uygulama, M3U formatındaki IPTV listelerini destekliyor. Telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler ile uyumlu. Ana ekranını istediğin gibi düzenleyip kategorilere ayırarak kişiselleştirebilirsin. Ayrıca, 4K dahil HD yayınları izleyebilir, oynatma listelerini rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Nasıl kullanılır:​

Bu uygulama herhangi bir içerik sunmuyor. Android'ine Shamel TV kurduktan sonra M3U formatında IPTV kanal listesini ekleyip uygulama üzerinden oynatabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 7030Ekli dosyayı görüntüle 7031Ekli dosyayı görüntüle 7032Ekli dosyayı görüntüle 7033

Ekli dosyayı görüntüle 7043

Ekli dosyayı görüntüle 7104Ekli dosyayı görüntüle 7105

SELAM TS TEMALI VARMI

m3u listesi eklenmiyor ne app den ne site uzerinden
Tinyurl github vb kisaltma linklerini ekletmiyor ekleyeceginiz link ornek olarak alta bakin
Bu link ornek olarak verdim calismaz,denemeyin ekleyeceginiz m3u linki boyle
olacak bu sekil ekleyebilirsiniz link calismiyorsa ekletmez,calisiyorsa ekletirben denemelerini bizzat yaptim uygulma icinden hem xtream hem m3u ekleyebilyorsunuz Tekkan kardesim bu mesaji sabitlersen konu en basa faydasi olur arkadaslara,umarim yardimci olmusumdur google play disindan nerden ne uygula indirirseniz indirin kurmadan once virus totalde taratin temiz tumu yesil olursa kurun ben tarattim tumu yesil cikti oyle kurdum uygulamayi herkese tavsiye ederim,Eline Koluna Saglik Tekkan kardesim.

Tinyurl github vb kisaltma linklerini ekletmiyor ekleyeceginiz link ornek olarak alta bakin
Bu link ornek olarak verdim calismaz,denemeyin ekleyeceginiz m3u linki boyle
olacak bu sekil ekleyebilirsiniz link calismiyorsa ekletmez,calisiyorsa ekletirben denemelerini bizzat yaptim uygulma icinden hem xtream hem m3u ekleyebilyorsunuz Tekkan kardesim bu mesaji sabitlersen konu en basa faydasi olur arkadaslara,umarim yardimci olmusumdur google play disindan nerden ne uygula indirirseniz indirin kurmadan once virus totalde taratin temiz tumu yesil olursa kurun ben tarattim tumu yesil cikti oyle kurdum uygulamayi herkese tavsiye ederim,Eline Koluna Saglik Tekkan kardesim.
Kısa bir not olarak ilk mesaja ekleyelim . daha önce ben de birkaç kez yazdım fakat, okunulmadığı için tekrar sorulması normaldir.

Geri