Öneri 👑 Shamel Tv TÜRKİYE 👑

Az once indirdim kurdum her anroid boxlarda olmasi gereken uygulama Allah razi olsun Tekkan kardesimizden herkese tavsiye ederim

Xtream Cod haricinde birşey giremedim.
İlk ekrandaki m3u ekleye bir şey girilmiyor , OYNATMA LİSTESİ EKLE tuşu çalışmıyor.
İlk ekrada duran MAC adresi ibaresi niye orada ?

İlk ekrandaki m3u ekleye bir şey girilmiyor , OYNATMA LİSTESİ EKLE tuşu çalışmıyor.
Ben indirdim 1 xtream ekledim ekleme yeri bende calisiyor mac adresi uygulama mac adresi atiyor,yayinlarin donmamasi icin veya baska sebebi vardir belki bilen varsa yazsin

sırayla resimdeki gibi tarayıcıdan siteye gir mac adres ve şifrenle xtream kodu ekle örnek 5 tane ekledim infodan çalıştığını kontrol et sonra tv telefon hangisiyse aç uygulamayı istediğin paneli seç izle.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-28 103717.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-28 103717.png
    14.5 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 2025-05-28 103728.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-28 103728.png
    22 KB · Görüntüleme: 22
3 secenek var apk nin 1. Turkiye apk
2.Turkiye 1 apk
3.Turkiye 2 apk
Ben Turkiye apk yazani yukledim 1. yi bende calisiyor link ekleme uygulamada virustotal tarattim kurmadan tertemiz emegi gecenlere tesekkur ederim.

sırayla resimdeki gibi tarayıcıdan siteye gir mac adres ve şifrenle xtream kodu ekle örnek 5 tane ekledim infodan çalıştığını kontrol et sonra tv telefon hangisiyse aç uygulamayı istediğin paneli seç izle.
Xtream Code girdim , çalıştı ,onda sorun yok.
İlk ekrandaki sadece m3u girilen yer çalışmıyor yada ben beceremedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-28-11-13-38-358_app.shamel.tv.jpg
    Screenshot_2025-05-28-11-13-38-358_app.shamel.tv.jpg
    939.4 KB · Görüntüleme: 14
Cogu benzer uygulama gibi kisaltma linklerini ekletmiyor ama m3u ekletiyor calisan birtane xtream olarak degilde m3u olan link secin kopyala yapistir deyin m3link ekletiyor simdi denedim.

sen direk apk den eklemeye çalışıyorsun sanırım tarayıcıdan adrese gidip ekle resimdeki gibi link bu

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-28 103624.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-28 103624.png
    527.7 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlarımız gayet güzel açıklamış konuyu . m3u linkini bütün halinde eklerseniz, uygulama 'xtream code' olarak çeviriyor zaten.

Shamel TV'in başlıca özellikleri​

App Açıklaması:​

Shamel TV, Android ve diğer uyumlu cihazlarında M3U formatındaki IPTV listelerine kolayca erişmeni ve bunları yönetmeni sağlayan bir multimedya oynatıcısı.

İşlevler:​

Uygulama, M3U formatındaki IPTV listelerini destekliyor. Telefonlar, tabletler ve akıllı TV'ler ile uyumlu. Ana ekranını istediğin gibi düzenleyip kategorilere ayırarak kişiselleştirebilirsin. Ayrıca, 4K dahil HD yayınları izleyebilir, oynatma listelerini rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Nasıl kullanılır:​

Bu uygulama herhangi bir içerik sunmuyor. Android'ine Shamel TV kurduktan sonra M3U formatında IPTV kanal listesini ekleyip uygulama üzerinden oynatabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 7030Ekli dosyayı görüntüle 7031Ekli dosyayı görüntüle 7032Ekli dosyayı görüntüle 7033

Ekli dosyayı görüntüle 7043

Ekli dosyayı görüntüle 7104Ekli dosyayı görüntüle 7105

Deneme suresi 1-2 haftalik ise yuklemeye degmez.yok kisitli ama suresiz ise harika tsekkurler.yukledim suan cok cok menun kaldim.

bende 4 tane cihaz 4 taneden hesap var tv-tel tablet hepsine 5 er tane liste ekliyorum 2 ay oldu yaklaşık bi sorun yok

Deneme suresi 1-2 haftalik ise yuklemeye degmez.yok kisitli ama suresiz ise harika tsekkurler.yukledim suan cok cok menun kaldim.
Şayet böyle olsaydı, ortada emek vermeye paylaşmaya değer bir şey de olmazdı.
Bildiğim kadarıyla geçerlilik süresi bu. umarım yeterlidir :) iyi seyirler.
Valid To: 2115-12-17 08:03:09

Geri