Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Yazdığın gibi olay zaman ayırmakta bitiyor ,hele bilip unuttuğunu hatırlamaksa olay , sıfırdan öğrenmekten daha kolaydır.Ama dediğin gibi iş günü 24 değil 26-28 saat yapabilmekte.Daha önceden yazdığım gibi bir karşılığı olmadan üstüne risk alarak fayda sağlamak için kendinden vermek değer bilenler için çok kıymetli.Bugüne kadar verdiğin emek için bile kendi adıma binlerce kez teşekkür ederim Sakultah.Kolaylıklar dilerim kardeşim ,
2 günde yaparım yapmasına bı giren uygulamaya atar sürekli android 14 çalışmaz

Senin önceden hazırladığın sadece kablo net yada ulusal bile olsa şahsen bana yeter. Maçları dan içine katıp dikkatleri çekmeye gerek yok.
Ulusalı takip ediyorum, kablo gibi olmuyor. Kablo hızlı ve daha net daha garanti. Ulusalda çalışmayan kanallar var ve bundan sonra da olabilir. Kablonun içeri de güzel.

playlist1 = Kablo net yayınları m3u8
playlist2 = TRGoals yayınları m3u8
playlist3 = Sabit ulusal yayınlar m3u8
playlist4 = REC TV yayınları m3u8
playlist5 = Kablo net + TRGoals yayınları m3u8
playlist6 = Youtube yayınları m3u8
playlist7 = Selçuk Sports yayınları m3u8

Kod:
https://raw.githubusercontent.com/Ahmetgayayiyedum/ssaku/refs/heads/main/playlist1.m3u
örnek liste bu şekilde iyi kullanımlar 😁
Düzeltildi 😄

playlist1 = Kablo net yayınları m3u8
playlist2 = TRGoals yayınları m3u8
playlist3 = Sabit ulusal yayınlar m3u8
playlist4 = REC TV yayınları m3u8
playlist5 = Kablo net + TRGoals yayınları m3u8
playlist6 = Youtube yayınları m3u8
playlist7 = Selçuk Sports yayınları m3u8

Kod:
https://raw.githubusercontent.com/Ahmetgayayiyedum/ssaku/refs/heads/main/playlist1.m3u
örnek liste bu şekilde iyi kullanımlar 😁
Bu githup adresinin sonundaki ( playlist1.m3u ) yazısını ( playlist2.m3u ) yapınca trgoals yayınları ( playlist3.m3u ) yapınca sabit ulusal yayınlar 4-5-6-7 yapınca da sıradaki listelwr gekwcek doğru mu anlamışım 🤣 Valla galiba öyle yoksa 2 den 7 ye kadar olanlar için ayrı bir adres yazmadığınıza göre

Bu githup adresinin sonundaki ( playlist1.m3u ) yazısını ( playlist2.m3u ) yapınca trgoals yayınları ( playlist3.m3u ) yapınca sabit ulusal yayınlar 4-5-6-7 yapınca da sıradaki listelwr gekwcek doğru mu anlamışım 🤣 Valla galiba öyle yoksa 2 den 7 ye kadar olanlar için ayrı bir adres yazmadığınıza göre
Evet öyle

Emeklerinize sağlık, yeni link çalışıyor, mth.tc sitesinde oluşturduğum kısa linki yeni linklerle güncelledim, cihazlarımda şuan yeni listeyi direk kullanabiliyorum, sağol @sakultah emeklerine sağlık.

Geri