Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

En çok rec film m3u sunu kullanıyorum. Tinyurl olsa bile yazması zor oluyor. Cs depo isimleri gibi olcak ki kolaylaşsın
Cs repo isimleride aslında birer kısa url cloudstream kodlanırken URL kısaltma servisinin adresini eklemiş o yüzden url kısaltma yapınca verdiğimiz isim ile repo açılabiliyor yani şöyle cs kodlanırken örnek olarak veriyorum içine tinyurl.com/ eklenmiş biz kısaltma yapıp bunun sonuna patr0n ekledik diyelim cs içine direkt patr0n yazınca tinyurl ile birleşiyo kısalmış linkten repo raw adresine gidiyo sistem bu şekilde çalışıyor

Liste bı sure kapalı
Usta kötü oldu bu. Şu listeyi nereden aldığınızı belli etmeden ve içindeki bilgilendirmeyi tamamen silip farklı bir şekilde tekrar paylaşırsanız biraz daha güvenli ve korunaklı olur. Hain de çok olunca bilmiyorum daha ne yapılabilir.

Kral biraz ara ver nasılsa maçlar da bitti sende Bodrum a tatile gidiniz Bizlerde tatile çıkıyoruz Teşekkür ederiz tüm emekleriniz için

Kötü olmuş her güzelliğin bir sonu oluyor, lakin ustalar için vardır bir yolu diye düşünüyorum.

En fazla iki hafta dayanabildi

Şimdilik Televizoda falan çalışıyor ama tokenden dolayı kanallar tek tek patlar. Fermata autoda direkt liste silindi bende
Kablo tv var bi kaç uygulamada ama m3u olması çok iyiydi. Kim şikayet ettiyse belasını bulsun 🤣🤣

Bu gece açacam yeniden çünkü zamanım yok APK yapabilecek kimse yok düzgün

Sanırım geniş çaplı rec , inattv üstü bir uygulama oluşturma anlamında apk dan bahsediyorsun Sakultah.Keşke böyle kabiliyeti olan forumdaki geliştiriciler ilgi gösterse.Maalesef şahsen ben sizin emeklerinizin keyfini sürüyorum başkada bir marifetim yok.

Sanırım geniş çaplı rec , inattv üstü bir uygulama oluşturma anlamında apk dan bahsediyorsun Sakultah.Keşke böyle kabiliyeti olan forumdaki geliştiriciler ilgi gösterse.Maalesef şahsen ben sizin emeklerinizin keyfini sürüyorum başkada bir marifetim yok.
Yaptım inat TV aynısı kotlin ile proje yok elimde 1 yıldan fazladır android studio kullanmıyorum build etmeyi bile unutmuşum USB ayıklama açmadan build deniyom zaman olsa en kralını yaparım

Yaptım inat TV aynısı kotlin ile proje yok elimde 1 yıldan fazladır android studio kullanmıyorum build etmeyi bile unutmuşum USB ayıklama açmadan build deniyom zaman olsa en kralını yaparım

Yazdığın gibi olay zaman ayırmakta bitiyor ,hele bilip unuttuğunu hatırlamaksa olay , sıfırdan öğrenmekten daha kolaydır.Ama dediğin gibi iş günü 24 değil 26-28 saat yapabilmekte.Daha önceden yazdığım gibi bir karşılığı olmadan üstüne risk alarak fayda sağlamak için kendinden vermek değer bilenler için çok kıymetli.Bugüne kadar verdiğin emek için bile kendi adıma binlerce kez teşekkür ederim Sakultah.Kolaylıklar dilerim kardeşim ,

Geri