alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 10
HahahaTabi kral benim çiftliğim var günlük 100000 milyon dolar kazanıyoruz bu işten aramızda kalsın![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
HahahaTabi kral benim çiftliğim var günlük 100000 milyon dolar kazanıyoruz bu işten aramızda kalsın![]()
3 tane telif yedik ovvv süper ha ben enayiyim ya herkes eklesin apkya telif bana gelsin bide enayi gibi html yapıyorumHahaha![]()
![]()
bence sal gitsin ya kendinde kalsın kasma sen yaptıkça zaten çalıyolar yapabilirsen apk olarak yaparsın ilerde3 tane telif yedik ovvv süper ha ben enayiyim ya herkes eklesin apkya telif bana gelsin bide enayi gibi html yapıyorum
Html tabanlı APK yapcam hocam en mantıklısı obence sal gitsin ya kendinde kalsın kasma sen yaptıkça zaten çalıyolar yapabilirsen apk olarak yaparsın ilerde![]()
Bu hangi uygulama3 tane telif yedik ovvv süper ha ben enayiyim ya herkes eklesin apkya telif bana gelsin bide enayi gibi html yapıyorum
Bu Java tabanlı bı uygulamads virüs çıkarıyor sebesiz eski olduğu için virüs de değil aslında güvenilir değil diyor o yüzden bunla paylaşmamBu hangi uygulama![]()
Öyle bir şey değil bugitflic.ru'ya koy
E hep dedim paylaşınca uygulamalara ekleniyor teliften patlıyor diye ben sırf o yüzden paylaşmıyorum sıkıntıya sokuyoTabi kral benim çiftliğim var günlük 100000 milyon dolar kazanıyoruz bu işten aramızda kalsın![]()
Adam xxx katogerisine eklemiş herhalde baya uygulama paket adları var kendileri gözükmemis oluyor ya akilillar hepsi çıkıyor telifteE hep dedim paylaşınca uygulamalara ekleniyor teliften patlıyor diye ben sırf o yüzden paylaşmıyorum sıkıntıya sokuyo![]()
Bilmiyolar napsınlar yapay zeka çıktı mertlik bozulduAdam xxx katogerisine eklemiş herhalde baya uygulama paket adları var kendileri gözükmemis oluyor ya akilillar hepsi çıkıyor telifte![]()
Yaptığın her link mükemmel üstü neden böyle zora sokarlar anlamam yazıklar olsun bu durumu yapanlara bıraksınlar uğraşların emeklerin boşa gitmesinAdam xxx katogerisine eklemiş herhalde baya uygulama paket adları var kendileri gözükmemis oluyor ya akilillar hepsi çıkıyor telifte![]()
3 tane telif yedik ovvv süper ha ben enayiyim ya herkes eklesin apkya telif bana gelsin bide enayi gibi html yapıyorum
APK yapıyorumBu gidişle kurunun yanında yaş yanacak. Ben sırf bu yüzden dağıtmıyorum şikayet olacak telif yiyecek kapanacak yeniden açmam gerekecek ödediğim sunucu parası da cabası en son tak edecek komple kapatacak insan gibi kullananlarda 1 2 tane eleman yüzünden ortada kalacak yazık günah risk alıp ücretsiz yayın vermeye çalışıyor bezdirdiler iyice
Vpn engeli ekle, paket koruması ekle imza doğrulama ekleAPK yapıyorum![]()
Webview mi yapıyonBir kaç şeyi kaldı