Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Tabi kral benim çiftliğim var günlük 100000 milyon dolar kazanıyoruz bu işten aramızda kalsın 😄
E hep dedim paylaşınca uygulamalara ekleniyor teliften patlıyor diye ben sırf o yüzden paylaşmıyorum sıkıntıya sokuyo 😅

Adam xxx katogerisine eklemiş herhalde baya uygulama paket adları var kendileri gözükmemis oluyor ya akilillar hepsi çıkıyor telifte😂😂
Bilmiyolar napsınlar yapay zeka çıktı mertlik bozuldu 😂

Adam xxx katogerisine eklemiş herhalde baya uygulama paket adları var kendileri gözükmemis oluyor ya akilillar hepsi çıkıyor telifte😂😂
Yaptığın her link mükemmel üstü neden böyle zora sokarlar anlamam yazıklar olsun bu durumu yapanlara bıraksınlar uğraşların emeklerin boşa gitmesin

3 tane telif yedik ovvv süper ha ben enayiyim ya herkes eklesin apkya telif bana gelsin bide enayi gibi html yapıyorum

Bunlar durmayacaklar orası belli.Senden çalıp uygulamaya falan eklemekde değil bence olay.IPTV satıcıları senin paylaştığın kalitede bile olmayan yayınları parayla satmıyormu?Bence piyasayı dağıttığın için her listeni ispiyonlayacaklardır.Çözümü varmı bilmiyorum ama ufaktan bezdirdikleride aşikar.

Bu gidişle kurunun yanında yaş yanacak. Ben sırf bu yüzden dağıtmıyorum şikayet olacak telif yiyecek kapanacak yeniden açmam gerekecek ödediğim sunucu parası da cabası en son tak edecek komple kapatacak insan gibi kullananlarda 1 2 tane eleman yüzünden ortada kalacak yazık günah risk alıp ücretsiz yayın vermeye çalışıyor bezdirdiler iyice

Bu gidişle kurunun yanında yaş yanacak. Ben sırf bu yüzden dağıtmıyorum şikayet olacak telif yiyecek kapanacak yeniden açmam gerekecek ödediğim sunucu parası da cabası en son tak edecek komple kapatacak insan gibi kullananlarda 1 2 tane eleman yüzünden ortada kalacak yazık günah risk alıp ücretsiz yayın vermeye çalışıyor bezdirdiler iyice
APK yapıyorum 😀

Bir kaç şeyi kaldı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-02-21-40-20-095_gggg.apliwys.jpg
    Screenshot_2025-06-02-21-40-20-095_gggg.apliwys.jpg
    182.2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2025-06-02-21-40-10-565_gggg.apliwys.jpg
    Screenshot_2025-06-02-21-40-10-565_gggg.apliwys.jpg
    135.7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2025-06-02-21-40-07-460_gggg.apliwys.jpg
    Screenshot_2025-06-02-21-40-07-460_gggg.apliwys.jpg
    214.7 KB · Görüntüleme: 43