Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayırıp atarsan dmden eklerim konsolosluk gitcem randevu var zamanım yokbu vavoo lari gurup olarak ayrilsa dahada cok güzel olacak
Yayın Tokenleri 48 saatte bir değiştiği için 2 günde bir güncellenmesi gerek listeninÖncelikle emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Televizo'ya kablotv ve bein kanallarını içeren m3u listesini yüklüyorum. Yükleme sonrası sıkıntı olmadan çalışıyor ama birkaç gün sonra çalışmıyor. Sonra yüklediğim m3u listesini siliyorum, eskisini yüklersem yine açılmıyor, buraya girip yeniden m3u listesini indirip Televizo'ya yüklüyorum o zaman açılıyor. Hep böylemi olacak? Teşekkür ediyorum .
Cevabınız için çok teşekkürler. Bu anlamda bilgisayardan iki günde bir listeyi indirip Android Tv'ye yüklemek çok yorucu, keşke bu token olayı için bir çare olsa. Listenin yayın kalitesi çok güzel, çok başarılı olmuş; eleştiri anlamında değil, belki müzik listesi biraz daha geliştirilebilir. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.Yayın Tokenleri 48 saatte bir değiştiği için 2 günde bir güncellenmesi gerek listenin
Dostum otomatik güncelleme açsanaCevabınız için çok teşekkürler. Bu anlamda bilgisayardan iki günde bir listeyi indirip Android Tv'ye yüklemek çok yorucu, keşke bu token olayı için bir çare olsa. Listenin yayın kalitesi çok güzel, çok başarılı olmuş; eleştiri anlamında değil, belki müzik listesi biraz daha geliştirilebilir. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.
Dostum otomatik güncelleme açsana
İyi günler. Otomatik güncelleme açık, kaldı ki ayrıca her programı açtığımda listeyi güncelleme işlemi yapıyorum ama nafile açılmıyor, listeyi yeniden indirip programa tekrar yüklemek gerekiyor. Teşekkür ediyorum.Dostum otomatik güncelleme açsana
Hangi uygulamaİyi günler. Otomatik güncelleme açık, kaldı ki ayrıca her programı açtığımda listeyi güncelleme işlemi yapıyorum ama nafile açılmıyor, listeyi yeniden indirip programa tekrar yüklemek gerekiyor. Teşekkür ediyorum.
Bu siteden indirdiğim Televizo.Hangi uygulama
Play storeden indirin hocamBu siteden indirdiğim Televizo.
Tamamdır onu deneyeyim. İlginiz ve emeğiniz için teşekkür ediyorum. Kolay gelsin, sağlıklı günler dilerim.Play storeden indirin hocam
Her gün olmaz her girişte yapcak ki sürekli güncel olsuntelevizo güncellemeyi hergün yap, manuel o playliste geçersen eğer bir günü geçtiyse otomatik güncelliyor
Listeyip indirip programa yüklerseniz otomatik güncellemenim bir anlamı olmaz. Onun yerine listeyi indirmeden direkt url adresini televizo içine ekleyin otomatik güncelleme seçeneğini açın liste güncellenince otomatik olarak sizde de güncellenir m3u halinde yüklenen liste otomatik güncellenmez.İyi günler. Otomatik güncelleme açık, kaldı ki ayrıca her programı açtığımda listeyi güncelleme işlemi yapıyorum ama nafile açılmıyor, listeyi yeniden indirip programa tekrar yüklemek gerekiyor. Teşekkür ediyorum.
İyi günler. Sanırım dediğiniz gibi olmalı, öyle deneyeceğim. Tek sıkıntı listeyi url olarak Android Tv'de Televizo'ya uzun uzun yazmak, sonuçta sorun olmayacaksa bir kere yazmak sıkıntı olmaz. Çok teşekkür ediyorum.Listeyip indirip programa yüklerseniz otomatik güncellemenim bir anlamı olmaz. Onun yerine listeyi indirmeden direkt url adresini televizo içine ekleyin otomatik güncelleme seçeneğini açın liste güncellenince otomatik olarak sizde de güncellenir m3u halinde yüklenen liste otomatik güncellenmez.
Rica ederim evet dediğim gibi yaparsanız sorun çözülür linki telefondan kısaltıp tvye o şekilde ekleyin link kısaltma servisleri var tinyurl gibi oradan kısaltıp o şekilde kullanabilirsiniz.İyi günler. Sanırım dediğiniz gibi olmalı, öyle deneyeceğim. Tek sıkıntı listeyi url olarak Android Tv'de Televizo'ya uzun uzun yazmak, sonuçta sorun olmayacaksa bir kere yazmak sıkıntı olmaz. Çok teşekkür ediyorum.
Android telefonunuz var ise Google TV uygulaması ile kopyala yapıştır yapabilirsiniz.İyi günler. Sanırım dediğiniz gibi olmalı, öyle deneyeceğim. Tek sıkıntı listeyi url olarak Android Tv'de Televizo'ya uzun uzun yazmak, sonuçta sorun olmayacaksa bir kere yazmak sıkıntı olmaz. Çok teşekkür ediyorum.
Televizo da listeyi güncelle den mi yapacağızYayın Tokenleri 48 saatte bir değiştiği için 2 günde bir güncellenmesi gerek listenin
Çok teşekkür ediyorum. Büyük kolaylık, sayenizde yeni bir şey öğrenmiş oldum. Android Tv ve telefonu olan herkese tavsiye ederim. Sağlıklı günler dilerim.Android telefonunuz var ise Google TV uygulaması ile kopyala yapıştır yapabilirsiniz.