Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Bak ben 55 yaşın üstündeyim.Senin gibilere ne denir ne yapılır gayet iyi biliyorum ama maalesef forumdan atarlar diye yazamıyorum.Kulakların çınlıyorsa emin ol senin yaptığını okuyan herkes benimle aynı şekilde koro halinde küfrediyordur.Sakultah 20 li yaşlarda senin tırnağı bile olamayacağın adam gibi adam gencecik bir delikanlı.Hiç bir menfaati olmadan cebinden parasını ,ömründen zamanını , bilgisini,zekasını harcayarak bu forumda bize fayda sağlıyor.Sense yaralı parmağa bile işemekten aciz bencilliğinle ,Sakultah 'ın iznini bile almadan emeğini çalıp pazarlayan bir hırsızsın.Sadece kızgınlığımı dile getirmek için yazdım ,yoksa senin yazdığımı anlayabilecek bir kafa yapın olmadığınıda gayet iyi biliyorum.Yazık , boşa harcanmış emeksin ;

kimsenin küfür etmeye hakkı yok

bu site halka açık bir site ve 15.000 den fazla üyesi var bu ne demek sakultah kardeşimin yaptığı linki 15.000 kişi faydalanabilir demek yani linki alan ister ailesine ister aşiretine ister avrupaya isterse nenesinin kardeşinin emmisine kadar dağıtabilir veya kullanabilir demektir. site sahibi bu platformu ücretli üyelikli bir sistem yapsaydı dediğiniz doğru yaptığım terbiyesizlik olurdu sizlere

halka açık bir siteden aldığım linki ister kullanırım ister dağıtırım sakultah kardeşim dahil kimse karışamaz. sakultah kardeşimde kendiside bunu bilerek 15.000 kişiye bu linki vermiştir.

Arkadaşlar konuya geri dönmezseniz, gereksiz tartışmalardan dolayı 35 sayfalık bu konu boşu boşuna kilitlenecek ve tartışma içindekiler uyarılacaktır, birbiriniz ile sohbet ve tartışma mesajlaşmalarınızı özelden yapınız.

Son düzenleme:
kimsenin küfür etmeye hakkı yok

bu site halka açık bir site ve 15.000 den fazla üyesi var bu ne demek sakultah kardeşimin yaptığı linki 15.000 kişi faydalanabilir demek yani linki alan ister ailesine ister aşiretine ister avrupaya isterse nenesinin kardeşinin emmisine kadar dağıtabilir veya kullanabilir demektir. site sahibi bu platformu ücretli üyelikli bir sistem yapsaydı dediğiniz doğru yaptığım terbiyesizlik olurdu sizlere

halka açık bir siteden aldığım linki ister kullanırım ister dağıtırım sakultah kardeşim dahil kimse karışamaz. sakultah kardeşimde kendiside bunu bilerek 15.000 kişiye bu linki vermiştir.
Hocam derdimiz forum dışına çıkıpta dağılıp telif yemeyelim ceza gelse ortak olacak mısınız ? Hanginiz ortak olur cezaya kimse olmaz biz yaptığımız iyilikle kalırız giren ceza bize girecek kimseye bişey olmayacak.

Konuyu görüntüleyenler

Geri