Langaza
Üye
- Konular
- 0
İşi bilen konusuyor motor topluyom sabahtan beri dağın başında eve yeni geldim 48 tane bildirim mesaj
Bayram nedeniyle tatil hakkımı kullanmak istiyorum diyebilirsiniz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İşi bilen konusuyor motor topluyom sabahtan beri dağın başında eve yeni geldim 48 tane bildirim mesaj
Dağın başında 9 lokma ile motor yaptım keşke tatil olsaBayram nedeniyle tatil hakkımı kullanmak istiyorum diyebilirsiniz![]()
Yaşamayan bilmez tabi geçmiş olsun.Dağın başında 9 lokma ile motor yaptım keşke tatil olsa
Benzin yerine su satılıyor artık ondsnYaşamayan bilmez tabi geçmiş olsun.
Emeklerinize sağlık teşekkürlerBenzin yerine su satılıyor artık ondsn
Emeğine sağlık kral kablonet,e dicovery viasat history ve viasat explore İngilizce düzeltme imkanı varsa süper olur teşekkürlerBenzin yerine su satılıyor artık ondsn
Bende de aynı vavoo açılmıyor diğerleri canavar gibi ama maşallahTelevizo uygulamasindan bir türlü açamadım
Vavoo ayarlacam sabitBende de aynı vavoo açılmıyor diğerleri canavar gibi ama maşallah![]()
Playerde ses seçeneklerinden düzeltebilirsiniz.tivimatede yaptım.Emeğine sağlık kral kablonet,e dicovery viasat history ve viasat explore İngilizce düzeltme imkanı varsa süper olur teşekkürler![]()
Teşekkürler ama ben tivmate kullanmıyorum ben TV,nın SS iptv kullanıyorumPlayerde ses seçeneklerinden düzeltebilirsiniz.tivimatede yaptım.
Attığım cevapta iq sabittir insanın o iq ne kadar kullanabildiğini vurgulamıştım ama sizin de pek yetmemiş gibi size de iyi forumlar![]()
Ne kadar naçizane bir tartışmaMaaşallah istikrarlı ısrarla mermeri eritecek azme ulaşmış iradeniz bu forum için büyük lütuf.İyi forumlar![]()
Ne kadar naçizane bir tartışma![]()
Bak ben 55 yaşın üstündeyim.Senin gibilere ne denir ne yapılır gayet iyi biliyorum ama maalesef forumdan atarlar diye yazamıyorum.Kulakların çınlıyorsa emin ol senin yaptığını okuyan herkes benimle aynı şekilde koro halinde küfrediyordur.Sakultah 20 li yaşlarda senin tırnağı bile olamayacağın adam gibi adam gencecik bir delikanlı.Hiç bir menfaati olmadan cebinden parasını ,ömründen zamanını , bilgisini,zekasını harcayarak bu forumda bize fayda sağlıyor.Sense yaralı parmağa bile işemekten aciz bencilliğinle ,Sakultah 'ın iznini bile almadan emeğini çalıp pazarlayan bir hırsızsın.Sadece kızgınlığımı dile getirmek için yazdım ,yoksa senin yazdığımı anlayabilecek bir kafa yapın olmadığınıda gayet iyi biliyorum.Yazık , boşa harcanmış emeksin ;
Hocam derdimiz forum dışına çıkıpta dağılıp telif yemeyelim ceza gelse ortak olacak mısınız ? Hanginiz ortak olur cezaya kimse olmaz biz yaptığımız iyilikle kalırız giren ceza bize girecek kimseye bişey olmayacak.kimsenin küfür etmeye hakkı yok
bu site halka açık bir site ve 15.000 den fazla üyesi var bu ne demek sakultah kardeşimin yaptığı linki 15.000 kişi faydalanabilir demek yani linki alan ister ailesine ister aşiretine ister avrupaya isterse nenesinin kardeşinin emmisine kadar dağıtabilir veya kullanabilir demektir. site sahibi bu platformu ücretli üyelikli bir sistem yapsaydı dediğiniz doğru yaptığım terbiyesizlik olurdu sizlere
halka açık bir siteden aldığım linki ister kullanırım ister dağıtırım sakultah kardeşim dahil kimse karışamaz. sakultah kardeşimde kendiside bunu bilerek 15.000 kişiye bu linki vermiştir.
Doğrudur hocam yaptığım kinayeye bir sürü cümle dizmişsiniz büyük başarıMaaşallah istikrarlı ısrarla mermeri eritecek azme ulaşmış iradeniz bu forum için büyük lütuf.İyi forumlar![]()
ybr den anlıyon mu? aha motor ustası buldumDağın başında 9 lokma ile motor yaptım keşke tatil olsa