sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 26
MT 07 var benim cg vs topluyorum sıfırdan YBR da anlarız yani cgden fark yokybr den anlıyon mu? aha motor ustası buldum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
MT 07 var benim cg vs topluyorum sıfırdan YBR da anlarız yani cgden fark yokybr den anlıyon mu? aha motor ustası buldum![]()
YBR 125 kronik subab kesiyor bu arada 2 ay önce biri subabi şanzımana kadar saplamis piston tuzluk olmuş bildiğin@QCerberusQ ve @DeGrEeZeRo
Birbirinize bir laf daha sokarsanız 3 gün tatile çıkacaksınız bilginiz olsun.
Vedocan bunu anlamıyor işte. Eş, dost, akrabaya ver kullansın ama bu linkler internette ne kadar yayılırsa o kadar kapanma riski ve ceza olacağını idrak edemiyor ya da bunlar umurunda değil.Hocam derdimiz forum dışına çıkıpta dağılıp telif yemeyelim ceza gelse ortak olacak mısınız ? Hanginiz ortak olur cezaya kimse olmaz biz yaptığımız iyilikle kalırız giren ceza bize girecek kimseye bişey olmayacak.
Bide kendisi yapmış gibi atiyo yaVedocan bunu anlamıyor işte. Eş, dost, akrabaya ver kullansın ama bu linkler internette ne kadar yayılırsa o kadar kapanma riski ve ceza olacağını idrak edemiyor ya da bunlar umurunda değil.
Vedocan bunu anlamıyor işte. Eş, dost, akrabaya ver kullansın ama bu linkler internette ne kadar yayılırsa o kadar kapanma riski ve ceza olacağını idrak edemiyor ya da bunlar umurunda değil.
Konuyu kapatmıştık arkadaşlar !Özgürlük güzel şey![]()
GünaydınBide kendisi yapmış gibi atiyo ya![]()
Bu 20 ncı oldu cevabını verdim M3u8 çekilmez diyorumGünaydın
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Benim biraz farklı bi isteğim olacaktı. Twitch den yayın yapan Teleon tv var. O Twitch yayınlarını bi şekilde m3u8 formatında player üzerinden izleme şansımız olabilirmi acaba sizce?.
Öncelikle youtube vs. varken tv yayını için neden twitch seçilmiş anlayamadım ama zaten online olduğu zamana da denk gelemedim bir türlü.Günaydın
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Benim biraz farklı bi isteğim olacaktı. Twitch den yayın yapan Teleon tv var. O Twitch yayınlarını bi şekilde m3u8 formatında player üzerinden izleme şansımız olabilirmi acaba sizce?.
ahmet kayaHangi resim
Bilerek koydum İndex deneyenleri reportliyorum zaten firmayaahmet kaya
Normalde main URL eklyecem de şikayet ediyor beyini kullanmakta zorluk çeken insanlar bu yüzden fastly ekliyorumahmet kaya
Televizo kullanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu listede vavoo yayınları mevcuttur
Bu kanallar vlc üzeri cok güzel celisiyor amam box daki smartiptv yükleyince göstermiyor bunun carsi varmi yada hangi iptv player tavsiye edersiniz