Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

@QCerberusQ ve @DeGrEeZeRo
Birbirinize bir laf daha sokarsanız 3 gün tatile çıkacaksınız bilginiz olsun.

Az önce listeyi televizo'da denedim çalışıyor ama bi ara ATV'de değerli üyemiz tv üyeliğiniz bitmiştir gibi bir ekran çıktı, diğer kanallarda bir sorun yoktu. Biraz bekleyince ATV'de düzeldi.

Hocam derdimiz forum dışına çıkıpta dağılıp telif yemeyelim ceza gelse ortak olacak mısınız ? Hanginiz ortak olur cezaya kimse olmaz biz yaptığımız iyilikle kalırız giren ceza bize girecek kimseye bişey olmayacak.
Vedocan bunu anlamıyor işte. Eş, dost, akrabaya ver kullansın ama bu linkler internette ne kadar yayılırsa o kadar kapanma riski ve ceza olacağını idrak edemiyor ya da bunlar umurunda değil.

Son düzenleme:
Vedocan bunu anlamıyor işte. Eş, dost, akrabaya ver kullansın ama bu linkler internette ne kadar yayılırsa o kadar kapanma riski ve ceza olacağını idrak edemiyor ya da bunlar umurunda değil.

Anlamaz olur mu ? Halka açık forum olduğu için buradaki herşeyi alıp gidip paylaşabileceğini yazdı ya.Onun bu özgürlüğünü kimse elinden alamazmış.Bir stadı dolduran 40 bin taraftarın yanlış yapan hakeme istediği gibi küfretme özgürlüğünüde taraftarın elinden kimse alamaz tabii ki.

Bide kendisi yapmış gibi atiyo ya 😂
Günaydın
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Benim biraz farklı bi isteğim olacaktı. Twitch den yayın yapan Teleon tv var. O Twitch yayınlarını bi şekilde m3u8 formatında player üzerinden izleme şansımız olabilirmi acaba sizce?.

Günaydın
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Benim biraz farklı bi isteğim olacaktı. Twitch den yayın yapan Teleon tv var. O Twitch yayınlarını bi şekilde m3u8 formatında player üzerinden izleme şansımız olabilirmi acaba sizce?.

Bu 20 ncı oldu cevabını verdim M3u8 çekilmez diyorum

Günaydın

Öncelikle youtube vs. varken tv yayını için neden twitch seçilmiş anlayamadım ama zaten online olduğu zamana da denk gelemedim bir türlü.
Bu kanal dair istek gördüğümde girip bakıyorum hep kapalı denk geliyor bana. Bu mesajı yazarken de kapalı mesela.
Çoğunlukla kapalı olan bir kanaldan m3u8 çeksek neye yarar ki?
Zaten bildiğim kadarıyla twitch'de canlı yayın süresinin bir limiti var, burayı seçmeleri bu yüzden saçma geliyor bana.

Bu listede vavoo yayınları mevcuttur

Bu kanallar vlc üzeri cok güzel celisiyor amam box daki smartiptv yükleyince göstermiyor bunun carsi varmi yada hangi iptv player tavsiye edersiniz

Geri