Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
launcher yükle diycem o ne diyebilirisin markete gir projectivy launcher yaz yükle onu yuklersen onun içinde gözükür yada atv launcher var bnm kullandığım onu bulup yükle daha pratik bişe gözukmuyosa atv ye basınca görünürMi stick kullanıyorum. Uygulamayı yükleyince uygulamaların arasında görünmüyor. Ayarlardan özel uğraş ile açabiliyorum. Ayrıca kanal geçişi yapılmıyor. Görüntü kalitesi de m3u'ya göre kötü görünüyor. Parçalı parçalı görüntü.
Liste için bu uygulama ayarladım ona geçecem idarelik yaptıkSaku Baba'nın hızına yetişilmiyor mübarek![]()
Bu tür sorun yaşayanlar bu uygulamayı kullansınlar. sorununuz çözülecektir.Mi stick kullanıyorum. Uygulamayı yükleyince uygulamaların arasında görünmüyor. Ayarlardan özel uğraş ile açabiliyorum. Ayrıca kanal geçişi yapılmıyor. Görüntü kalitesi de m3u'ya göre kötü görünüyor. Parçalı parçalı görüntü.
Listeler ucmamsi için bir şeyler yapacaz yakinsa bu idarelik şuanListeler uçmuş, yeni uygulama hayırlı olsun. İnş bu da uçmazTeşekkürler emeğinize sağlık.
M3u olcakŞimdilik canlı kanallarda sorun yok, zaten başka kanal da yokama yakın zamanda dopdolu bir uygulama olacağından şüphem de yok emeğine sağlık
Emeğine sağlık teşekkürlerDeğiştircem onu android studio ile sıfırdan android TV uyumlu yapcam
Açılıyor denedimvavoo bölümü hiçbir kanal açılamıyor
Dmden apk veya fotoğraf paylaşırsan güzel olur@sakultah MAGIS TV gibi bir uygulama inceledim ve kumanda ile android tv kullanımı mükemmel ve kategorileri de dolu dolu pek tabi kanallar güney amerika ve dillerde genellikle ispanyolca ancak uygulama kategorileri ve tv de kullanım kolaylığı açısından size örnek olabilir diye düşünüyorum.
Saygılar.