SAKU TV İNDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elinize sağlık.ilk izlenimlerim. Yayın kalitesi ve fps az ,m3u göre biraz düşük gibi geldi bana Birde oynatıcıya kalite seçeneği olursa veya cloudstream veya rectv playeri olursa stop edip çalıştırılıp sıkıntısız izlenebilir ve yoğunluktada da sorun olmazsa gayet yeterli k.g

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

Ekli dosyayı görüntüle 8552

Ekli dosyayı görüntüle 8553

• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
Elinize sağlık güzel olmuş. Şık bir tasarım. TV boxta denedim iyi, sorun yok gibi. Tek bir sorun gözüküyor o da kanaldan çıkınca en başa dönüyor. Mutlaka zamanla uygulamayı daha güzel hale getireceksinizdir. Hayırlı olsun.

Elinize sağlık güzel olmuş. Şık bir tasarım. TV boxta denedim iyi, sorun yok gibi. Tek bir sorun gözüküyor o da kanaldan çıkınca en başa dönüyor. Mutlaka zamanla uygulamayı daha güzel hale getireceksinizdir. Hayırlı olsun.
Onu yarın çözecem

H96 Pro+ Android tv box armv7.apk ve arm64.apk lara uyumlu cihaz
olması gereken Player mi eksik bende yada güncellememmi gerek bilemedim
Yada Android vs. la mı alakalı apk nız hangi versiyonlara uyumlu yazarsanız deneyenlerde bilerek tecrübe ederler teşekkürler

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
Emeyine sağlik güzel olmuṣ telefona kurdum gayet güzel saygilar

H96 Pro+ Android tv box armv7.apk ve arm64.apk lara uyumlu cihaz
olması gereken Player mi eksik bende yada güncellememmi gerek bilemedim
Yada Android vs. la mı alakalı apk nız hangi versiyonlara uyumlu yazarsanız deneyenlerde bilerek tecrübe ederler teşekkürler
Açılması lazım vpn vs kullanmadiysaniz

Eline emeğine sağlık teşekkürler geliştirilmeye açık güzel bir uygulama olmuş.
Severek gönül rahatlığıyla kullanabileceğim güvenli uygulamalar arasına girdi benim gözümde başarılar iyi çalışmalar dilerim 😊🙋

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Denemedim daha ama senden gelen kusursuzdur👍👏💪

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Bazı kanallarda türkce dil seçeneği yok emeğine sağlık saygılar.

Emeğine sağlık. Uygulamayı mobilde denedim tam ekran olmuyor player değiştirme ve kanal geçişleri player üzerinde olsa çok daha iyi olacak

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Üstad, Vavoo 'da yayın yok, tam ekran olmuyor.
Şimdilik bu kadar. Ellerine sağlık, düzeltmeye ve geliştirmeye devam.

Başlangıç için çok başarılı buldum ellerine sağlık dostum sade hızlı ve reklamsız olması özellikle yazmış olduğun gibi ticari amaç gütmeyen uygulamanda başarılar dilerim.24 saat geri alma özelliği olursa sevinirim.Foruma güzel katkıların var. Teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri