SAKU TV İNDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canlı yayınlarda haber ulusal belgesel gibi bölümlere ayrılmış liste olsa daha iyi olur

Bende calismadi nedense xtv pro var alieexpressten android 9 droidlogic system yayin acilmiyor bir turlu. Vpnle denedim kablo tv yayinlari yine olmadi hollandadan selamlar :)

ustam sunum icin tesekürler ustam uygulamaya vpnmi gerek
canli tv de kablo tv hic bir tv calismiyor ve vavoo tv de cogu tvler göztermiyor

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

Ekli dosyayı görüntüle 8552

Ekli dosyayı görüntüle 8553

• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
Hocam anca deneme şansım oldu yayınlarda bir skinti göremedim eline sağlık ...

Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim 😀

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar 😁
emeğinize sağlık canlı tv kısmı problemsiz çalışıyor film ve dizi kısmınıda en yakın zamanda görmek isteriz emeklerinize sağlık <3

• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari

Çok güzel yayınlar mükemmel emeğine sağlık şimdi test ettim teşekkür ederim bir ricam olurmu bilmem ama canlı yayın geri alma özelliği olabilir mi sadece soru

dreamstar A5 pro ya uygulama yüklenemiyor acaba neden yüklemeye çalışırken en sonunda yüklenemedi uyarısı alıyor android 9 yuklü cihazda

@sakultah hocam çok güzel fakat Google TV de çalıştırdım Kanal açıkken sonraki kanal ya da önceki kanala geçiş olmuyor geri çıkıp en baştan kanal seçmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri