bigboss
Üye
- Konular
- 0
Uygulama görünmüyor ancak launchler le görünüyorNasıl yani
Normalde android arayüzünde görünmüyor onu demek istedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulama görünmüyor ancak launchler le görünüyorNasıl yani
Değiştircem onu android studio ile sıfırdan android TV uyumlu yapcamUygulama görünmüyor ancak launchler le görünüyor
Normalde android arayüzünde görünmüyor onu demek istedim
Onu demek istedim teşekkür ederimDeğiştircem onu android studio ile sıfırdan android TV uyumlu yapcam
Elinize sağlık güzel olmuş. Şık bir tasarım. TV boxta denedim iyi, sorun yok gibi. Tek bir sorun gözüküyor o da kanaldan çıkınca en başa dönüyor. Mutlaka zamanla uygulamayı daha güzel hale getireceksinizdir. Hayırlı olsun.Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8552
Ekli dosyayı görüntüle 8553
• Android tv tamamen uyumlu
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar![]()
Onu yarın çözecemElinize sağlık güzel olmuş. Şık bir tasarım. TV boxta denedim iyi, sorun yok gibi. Tek bir sorun gözüküyor o da kanaldan çıkınca en başa dönüyor. Mutlaka zamanla uygulamayı daha güzel hale getireceksinizdir. Hayırlı olsun.
H96 Pro+ Android tv box armv7.apk ve arm64.apk lara uyumlu cihazCihaz ne
Emeyine sağlik güzel olmuṣ telefona kurdum gayet güzel saygilarWeb tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Not: Şimdilik canlı TV uygulaması gibi paylaşıyorum yakında film dizi katogerileri de açılacak iyi kullanımlar android Tv'de sorun yaşayanlar yazsın tuşla alakalı kendi cihazıma göre ayarladım çalışmayan olabilir iyi kullanımlar![]()
Açılması lazım vpn vs kullanmadiysanizH96 Pro+ Android tv box armv7.apk ve arm64.apk lara uyumlu cihaz
olması gereken Player mi eksik bende yada güncellememmi gerek bilemedim
Yada Android vs. la mı alakalı apk nız hangi versiyonlara uyumlu yazarsanız deneyenlerde bilerek tecrübe ederler teşekkürler
Teşekkür ederim çalışıyor şuandaDuzlettim
Denemedim daha ama senden gelen kusursuzdurWeb tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Bazı kanallarda türkce dil seçeneği yok emeğine sağlık saygılar.Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari
Üstad, Vavoo 'da yayın yok, tam ekran olmuyor.Web tabanlı yeni bir uygulama test ediyorum şuan test aşamasında hata veya bug olabilir yazarsanız sevinirim
• Kablo net yayinlari
• Vavoo yayınlari