Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunu 50 yaşında yapan olimpiyata girer zatenBen bunu yapmam üstad, kusura bakma.![]()
Girdiği tek yer olimpiyatlar olmaz gibime geliyor.Bunu 50 yaşında yapan olimpiyata girer zaten![]()
Allah sağlıklı uzun ömür versin üstad.66 yaşındayım bunları yapsam beni mezarlık paklar
Hepimize inşallahAllah sağlıklı uzun ömür versin üstad.
Allah rahmet eylesinBenim dededim birisi hayatı boyunca hiçbir zararlı şey yiyp içmemiştir Allah rahmet eylesin 100 yaşında göçtü. Diğer dedem ise; dünyada ne kadar zararlı şey varsa yiyip içti 92 yaşında göçtü. Hiç unutmuyorum 85 yaşında yanına giderdim , gel ortak derdi tütünü yapıştırırdı elime.Yani yukarıdaki hareketlerin bir tanesini yapmış adam değildi. Koltuğundan pek kımıldamazdı.Tek yaptığı spor silah kullanmaktı.
![]()
Dostum bende 64 (1961) yaşındayım. Muhtemelen yalnız kalmayacaksınız. Saygılar.66 yaşındayım bunları yapsam beni mezarlık paklar
Bu hareketleri şehir meydanında yapmayı mı düşündün?Ekli dosyayı görüntüle 13346Ekli dosyayı görüntüle 13347
Ben bu ikisi yapmam genc olmama rağmen insanlar yanlış anlar![]()
Sağlık dilerim. SaygılarDostum bende 64 (1961) yaşındayım. Muhtemelen yalnız kalmayacaksınız. Saygılar.
Başka akrabalar mesela görse ne olacak onların evindeyimBu hareketleri şehir meydanında yapmayı mı düşündün?
O kadar değil dalga geçiyorum yanlış anlama yazdıklarımı akraba falan gırgır geçiyorumSağlık için/spor için yaptığını belli ettiğin sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
Ha gidip de akraban televizyon izlerken salonun ortasında birden bu hareketi yapacak olursan ne anlarlar orasını bilemem
Ekli dosyayı görüntüle 13348