Sağlık : Bilim tarafından desteklenen, 50 yaşından sonra yapmanız gereken en iyi 5 Anti Aging egzersizi!

Benim dededim birisi hayatı boyunca hiçbir zararlı şey yiyp içmemiştir Allah rahmet eylesin 100 yaşında göçtü. Diğer dedem ise; dünyada ne kadar zararlı şey varsa yiyip içti 92 yaşında göçtü. Hiç unutmuyorum 85 yaşında yanına giderdim , gel ortak derdi tütünü yapıştırırdı elime. :) Yani yukarıdaki hareketlerin bir tanesini yapmış adam değildi. Koltuğundan pek kımıldamazdı.Tek yaptığı spor silah kullanmaktı. :)

Allah rahmet eylesin ikisini de.

Benim dededim birisi hayatı boyunca hiçbir zararlı şey yiyp içmemiştir Allah rahmet eylesin 100 yaşında göçtü. Diğer dedem ise; dünyada ne kadar zararlı şey varsa yiyip içti 92 yaşında göçtü. Hiç unutmuyorum 85 yaşında yanına giderdim , gel ortak derdi tütünü yapıştırırdı elime. :) Yani yukarıdaki hareketlerin bir tanesini yapmış adam değildi. Koltuğundan pek kımıldamazdı.Tek yaptığı spor silah kullanmaktı. :)
Allah rahmet eylesin

Başka akrabalar mesela görse ne olacak onların evindeyim
Sağlık için/spor için yaptığını belli ettiğin sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
Ha gidip de akraban televizyon izlerken salonun ortasında birden bu hareketi yapacak olursan ne anlarlar orasını bilemem :ROFLMAO:
1758048818264

Geri